Sence neden boyle dusunmus olabilir? Cidden olayi kavramak ve kavraman icin soruyorum.. Durduk yere soylenecek bi gerekce degil sanki, luks ihtiyaçlar, cinsel yaşam vs.. Nasil bi diyalogunuz, arkadaşlığınız vardı oncesinde?Ikimiz de 23 yasindayiz,Evet istemiyor kabullenmem lazim seven insan bukadar bekletmezdi.. ama bunlar önemli de degildi benim yanimi yakan sanki gecici ihtiyac gidermem gereken bir iliski pesindeymisim gibi davranmasi ve ben kendimi yipratip suclarken onun böyle bir fotografini görmem kafami karistirdi nereye gitti o mesafeli ve ciddi insan diye
Yanlis anlamayin ama sizi dokunacak kadar çekici bulmuyordur.hoslanmamistirAsik olup birine sevgimi itiraf ettim bir kac sene önce ve sebebini merak ettigimde "ihtiyaclarini karsilayamam" ve bu devirdeki kisa iliskilerden ve cinsel yasamlarin pesinde olmadigini ima etti.. ama ben seni uzaktan sevdim diyebildim sadece. Kizlara mesafeli olarak bilinirdi bende onun bu tarafini begendim zor guvenen biri olarak.. hala malesef onu seviyorum ve bekliyorum.. ve aklimi kurcalayan ve sormak istedigim, gittigi spor hocasi egitiminde sinif (kiz) arkadasi egitimini tamamlamis ve onu kucaginda tasiyarak poz vermisler.. aklimi kurcalayan beni okadar olmadigim seylerle yargilarken ve kizlara dokunmam bile imajini herkese verdikten sonra neden böyle olur?
Asik olup birine sevgimi itiraf ettim bir kac sene önce ve sebebini merak ettigimde "ihtiyaclarini karsilayamam" ve bu devirdeki kisa iliskilerden ve cinsel yasamlarin pesinde olmadigini ima etti.. ama ben seni uzaktan sevdim diyebildim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?