• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden?

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
Erkekler neden arkadaşlarına çok düşkünler

Çünkü onlar birbirlerini kıskanmazlar,
ay kilo almışsın, Saçın dökülmüş,dip boyan çıkmış demezler:)))

En önemlisi dedikodu yapmazlar biz kadınlar gibi:)))

Çünkü onlar birbirlerini kıskanmazlar,
ay kilo almışsın, Saçın dökülmüş,dip boyan çıkmış demezler:)))

En önemlisi dedikodu yapmazlar biz kadınlar gibi:)))
Üzülsem mi, gülsem mi bilemedim gerçekten. Onların ilişkisi çok farklı. Bazen kıskanmıyorum dersem yalan olur. Biz kadınlar nadiren arkadaşlığımızı uzun sürdüre biliyoruz. Onlarınki ömürlük.

Üzülsem mi, gülsem mi bilemedim gerçekten. Onların ilişkisi çok farklı. Bazen kıskanmıyorum dersem yalan olur. Biz kadınlar nadiren arkadaşlığımızı uzun sürdüre biliyoruz. Onlarınki ömürlük.
Bende çok kıskanıyorum erkek arkadaşım sürekli onlarla vakit geçiriyor ben ilgilenmiyorsun deyince taktın arkadaşa deyip ayrılma noktasına geliyoruz

sorun ne peki? Fazla mı zaman geçiriyorlar birlikte?
Aynı yurttalar bide aynı sınuf sürekli beraberler ben bişey dediğimde taktın arkadaşa boğuyorsyn diyor ayrılma noltasına geliyoruz

Çünkü onların yanında iken dert yok tasa yok..
Eğlenme amaçlı toplanıyorlar bi nebze de olsa dert tasa ne varsa rafa kalkıyor.

Sen niye düşkün değilsin? Arkadaşina, ailene düşkün olmak normal birşey.
Olmayan insan sorunu kendinde arasin.

Not olarak; arkadaşla zaman gecirmek zevk verdiği icin. İnsani mutlu ettiği icin. Sizinle değilde arkadaşlarınla zaman geçirmeyi ön planda tutuyorsa demekki sizden ve sohbetinizden tatmin edici bir zevk almiyor

Başlarda çok takmıştım şu arkataş konusuna. Ama sağlam kafayla düşününce hak verdim. Sizi ihmal etmiyorsa sorun yoktur zaten.
Ayrlıma noktasına gelmekte neymiş. Sevgi bu kadar basit değildir.

Sen niye düşkün değilsin? Arkadaşina, ailene düşkün olmak normal birşey.
Olmayan insan sorunu kendinde arasin.

Not olarak; arkadaşla zaman gecirmek zevk verdiği icin. İnsani mutlu ettiği icin. Sizinle değilde arkadaşlarınla zaman geçirmeyi ön planda tutuyorsa demekki sizden ve sohbetinizden tatmin edici bir zevk almiyor
Ne yapmalıyım peki

Başlarda çok takmıştım şu arkataş konusuna. Ama sağlam kafayla düşününce hak verdim. Sizi ihmal etmiyorsa sorun yoktur zaten.
Ayrlıma noktasına gelmekte neymiş. Sevgi bu kadar basit değildir.
Genelde mesaj falan atıyor gittiği yeri haber veryor ama geç cevap yazıyor onların yanında olunca sohbetimiz bile azalıyor

Anket mi var ? Bence b)

Ortak alanlar fazla .. mesela adam arkadaşıyla bir kadının güzelliğini konuşabilir ama seninle yapamaz ,niye ? Kıskanırsın :KK53:

Back
X