Üzülsem mi, gülsem mi bilemedim gerçekten. Onların ilişkisi çok farklı. Bazen kıskanmıyorum dersem yalan olur. Biz kadınlar nadiren arkadaşlığımızı uzun sürdüre biliyoruz. Onlarınki ömürlük.
Üzülsem mi, gülsem mi bilemedim gerçekten. Onların ilişkisi çok farklı. Bazen kıskanmıyorum dersem yalan olur. Biz kadınlar nadiren arkadaşlığımızı uzun sürdüre biliyoruz. Onlarınki ömürlük.
Sen niye düşkün değilsin? Arkadaşina, ailene düşkün olmak normal birşey.
Olmayan insan sorunu kendinde arasin.
Not olarak; arkadaşla zaman gecirmek zevk verdiği icin. İnsani mutlu ettiği icin. Sizinle değilde arkadaşlarınla zaman geçirmeyi ön planda tutuyorsa demekki sizden ve sohbetinizden tatmin edici bir zevk almiyor
Başlarda çok takmıştım şu arkataş konusuna. Ama sağlam kafayla düşününce hak verdim. Sizi ihmal etmiyorsa sorun yoktur zaten.
Ayrlıma noktasına gelmekte neymiş. Sevgi bu kadar basit değildir.
Sen niye düşkün değilsin? Arkadaşina, ailene düşkün olmak normal birşey.
Olmayan insan sorunu kendinde arasin.
Not olarak; arkadaşla zaman gecirmek zevk verdiği icin. İnsani mutlu ettiği icin. Sizinle değilde arkadaşlarınla zaman geçirmeyi ön planda tutuyorsa demekki sizden ve sohbetinizden tatmin edici bir zevk almiyor
Başlarda çok takmıştım şu arkataş konusuna. Ama sağlam kafayla düşününce hak verdim. Sizi ihmal etmiyorsa sorun yoktur zaten.
Ayrlıma noktasına gelmekte neymiş. Sevgi bu kadar basit değildir.
Fazla birşey yapamazsin. Kimse seninle haftanin 7 günü ilgilenmez. Yani sağlıklı bir sosyal hayatı olan diyorum. Sende kendine arkadaş edin... spora git... kitap oku. Adami koyma hayatınin merkezine