Herkes ama herkes konu sahibinin ustune gelmis ama cok yersiz buldum ben tum bunlari.
Ayni sorun bendede var, altini ciziyim sorun dedim. Soracak olursaniz ikizler burcuyum ama arkadasimin genel yorumu " seni ilk gordgumde cok gicik cok agresif, yuzu asik, burnu havalarda bisey sanmistim ama zamanla goruyorum ki alakasi yok". Hani cilveli gulec birisiydin lak lak biriydin diyen hic olmadi. Yani ikizler flortoz felan filan olrak bilinmemeli, dogrudur cekingen degilim, dogrudur ortama rahat ayak uydururum ama ciddiligimle one cikarim ilk asamada biriyle ilk tanistgimda cilvemle degil. Oturakliyim nerde nasil konusmam gerektigini bilirim. Ve muhafazakar bi ailede buyudum, o orf ve adetlerimede bagli kalmayi severim.
Demek oki yukarida: erkekler cilvene cazibene tutuldu ilk goruste demek uyusmuyor bana.
Yinede; 7 yasinda 1.sinifta bana asik oldugnu sanan bi salak vardi, 4.sinifta yan yana oturdugmuz sirada bi erkek vardi, 2 kiz onun icin kavga ederken o benim elime kagit skistirdi beni seviyormus meger. Ayni anda mahalledeki bi oglanin kuzeni gelip " evlenicem senle" diye lacka lacka konstu. Ben hemen eve kosup elime bi gozluk kaptim, beni cirkin bulsun vazgecsin diye. Daha guzel olmussun dedi beni delirtti. Ayni anda mahallede bi baska oglani dovdum, gelmis kucuk kardesime "ablanla birbirimizi seviyoruz evlenicez" demis. Oh olsun dovdum mutluyum. 7.ci sinifta yine sira arkadasim, 8.nci sinifts yine baska sira arkadasim, ben genelde erkek gibi " aferin lann" diye konusan kiz , cekiciligi olmayan kiz birden bire degisik davrandiklarini hissediyodum. Diger taraftanda tabi erkek fatma diyenlerde vardi bana. Serttim, süs püs yapmazdim. Zatn diyorum 7 yasindaydim, ne cilvesi susu pusu?
Yanii...
Konu sahibinin sorunun bende yasiyorum. Dedigim gibi muhafazakarim ve mutluyum, evlenme yolunda dusunmek isterim ben biriyle biseyler. Beklerimki ciddi olanlar gelsin, laylaylomlar degil. Cunku 24 yasindayim ve ugrasma hevesim yok gezip tozmakla felan. Yani bu etrafimdaki gezenler buyuk sorun bana, zaman kaybi. Gecen gun instami kapattim bu yazanlar yuzunden( instada resmim yok ama akrabalarda hemserilerde bilindigim. En son ayni gun snaptende birileri yazmaya baslayinca snapida sildim attim.
Soyle bir orneklede kapatiyim: avrupadayim ve her erkek Turk degil genel olrak. Yabanci bi erkegin yan sandalyesine rahatla otururum, ama Turk bi erkegin 5 metre otemde olmasindan rahatsizlik duyarim. O kadar illalllah ettim.