tabi ki kimse bizden kıymetli değil haklısınız.Değerini bilen ve bunu takdir eden kimse olmayacak ağzınla kuş bile tutsan da...Ben de senin gibiydim .Allah rızası için,eşim için sustum,elimden gelenin fazlasını yaptım.Bir kere bile şikayet etmedim esime annesini.Sonuç ne oldu !Kötü ben oldum.Oğluyla arasını bozmak istiyormusum falan neler neler.Benim gibi kimse olamaz .Sabir tasi misin diyorlar bana ..netice olarak SENDEN DAHA KIYMETLI DEGIL KIMSE..BUNU UNUTMA..
Biraz kişiliğim böyle sanırım. İçim rahat etmiyor işteKendiniz olun sadece.
Gördüğünüz gibi kimse için değmiyor kendinizden taviz vermeyin.
Çünkü her zaman daha fazlasını isterler.
Merhaba arkadaşlar biz kayınvalidem ile şükür ki iyi geçiniyoruz. Ben de iyi olmak için uğraşıyorum açıkçası. Ama bazen oluyor olmuyor işte tatsızlık oluyor. Ben de kendimi o zamanlarda öyle kötü hissediyorum ki. Alıkoyamıyorum kendimi bundan. Onunla iyi olmak istemekten ve çabalamaktan da alıkoyamıyorum. Napacağım ben
Bu güzel bir tavsiye teşekkür ederimKendin ol,biraz sen idare eder görmezden gelirsen biraz da o aynısını yaparsa sıkıntı kalmaz sanırım.Bizde öyle oldu
İlk zaman bana evine yeni gelmiş biri gibi bazı konuları göstermeye,kendince öğretmeye çalıştı.Baktı ki ben kendi dünyamdayım.Bıraktı.
Bi de net ol içinde kalmasın.Kibarca düşünceni söyle,bilsin.O zaman sıkıntı kalmadı bizde.
Teşekkür ederim umarımKimse sizden önemli değil. Kendinizi üzmeyin. Kendiniz gibi olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?