• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dedikoducu mu çözemedim

matilda1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2023
2.464
2.226
63
Kızlar merhaba bir arkadaşım var işyerinden bazen boş derslerimiz denk geliyor ve sohbet edebiliyoruz. Açıkçası tavrında rahatsız olduğum ama tanımlayamadığım bir şey var sürekli paradan parasızlıktan şikayet ediyor kendi zümresindeki arkadaşların maddi durumlarının ne kadar iyi olduğunu anlatıyor bu konuşmaları özelde 2 kişi kalınınca yapıyor mesela ortamda yapmıyor sizce biraz mesafe koymalı mıyım

Mesafe koymak zor olabilir belki ama özelinizi, maddi durumunuzu anlatmayın derim. Takıntıları var gibi duruyor
Evet mesela kendi özelinde bir paradan bahsettim keşke bahsetmeseydim 1 hafta sonra acaba ben de o şekilde öyle mi yapsam şöyle mi alsam falan dedi çok rahatsız oldum

Kızlar merhaba bir arkadaşım var işyerinden bazen boş derslerimiz denk geliyor ve sohbet edebiliyoruz. Açıkçası tavrında rahatsız olduğum ama tanımlayamadığım bir şey var sürekli paradan parasızlıktan şikayet ediyor kendi zümresindeki arkadaşların maddi durumlarının ne kadar iyi olduğunu anlatıyor bu konuşmaları özelde 2 kişi kalınınca yapıyor mesela ortamda yapmıyor sizce biraz mesafe koymalı mıyım
Maaşınızın ne kadar olduğunu mu öğrenmek istiyor acaba

Para muhabbetı yapan ınsan sevmem. Aglayanlar daha zengın oluyor. Kıyafetıne, yuzune, yemesıne ozen gosterenlere de haset ederler. Asla konusmayın sızde paranızın enerjısını somurur.

Ay sürekli maddiyattan yakınıp dert yananları hiç sevmem. Samimi gördün oturdun konuştun dert yandın amenna bunu sürekli neden yaparsın ki ya. 🤔

Ay sürekli maddiyattan yakınıp dert yananları hiç sevmem. Samimi gördün oturdun konuştun dert yandın amenna bunu sürekli neden yaparsın ki ya. 🤔
Sürekli yapması rahatsız ediyo beni de burda herkesin evi var genelde o bizden çok ince gelmesine rağmen ev alamamış şimdi diyor çok para harcadım herşeye artık tasarruf edicem diyo

Sürekli yapması rahatsız ediyo beni de burda herkesin evi var genelde o bizden çok ince gelmesine rağmen ev alamamış şimdi diyor çok para harcadım herşeye artık tasarruf edicem diyo
Açık açık belirtin. Kbakma ama bu tür muhabbetleri sevmiyorum. Herkesin mülkü hayırlı olsun darısı başına diyip konuyu kapatın bence

Back
X