NEDEN?

ilgin0

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2018
147
225
18
38
Arkadaşlar daha önce konu açmıştım.sevgilimle bi sorun yaşamıştık ve 4 gün sonra barıştık.önceki konumda anlatmıştım .çok özürler diledi yanlış anladığımı o an iş yüzünden daraldığını hırsını benden aldığını falan söyledi.ama o gün bugündür ağzından güzel bir söz çıkmıyor ne mesajlarında ne aramalarında nede yanyanayken.e doğal olarakta bende hem mesafeli hem tripliyim ayrılmak istiyorsun anlaşılan falan dediğimde suçu bana atıp bahane arama diyor yok öyle birşey diyor.Ne öyle liseliler gibi diyor.artık dayanamıyorum bu tavırlarına.dün akşam avm ye gittik alışveriş için ona kıyafet falan alacaktık .önce yemek yiyelim çok açım dedim .azcık az ye şiştin bu aralar dedi .arkadaşlar ben 56 kiloyum ve boyumda 169 cm az bişey göbeğim oluştu en fazla 2 kilo almışımdır.ama abartılacak bişey yok yani.neyse ben açım yicem sen bak kendine dedim bişeyler tavırlı bir şekilde .laf söyledim okadar yemeye devam et sen dedi.neyse yemedim.aldı bişeyler eve gittik patates kızartırmısın açım ben dedi bende dedimki göbeğindende ben sıkıldım artık dedim git dışarda ye dedim.vay ben öyle söyledim diye kapıyı çarptı gitti.bende hiçbişey demedim oğlum ablamdaydı gittim onu aldım evede pizza söyledim yedik yattık.Bu sabah bana senin derdin ne yazmış.sizce benimmi bir derdim var gibi onunmu?

Esas onun derdi neymiş şakın kendini ezdirme bak evladında varmış mesafe koy hatası anlarsa ne ala anlamazsa hiç uğraşma

Üstteki Sevgili 3 tam 1 robot ‘un yorumuna katılıyor +1 eklemek istiyorum .

Niye yemek istediğinizde yemediniz ki ? Konuşsun dursun . Obezite olursunuz, sağlık için insanca der anlarım da , çok itici yaptığı

İnatlaşma, öfke ile konuşma, iletişimsizlik var. Birbirinize öfkeniz ön planda. Önce kalpten birbirinizi affetmelisiniz.
İletişim problemimiz olduğunu bende söylüyorum konuşalım böyle değildik biz 1 aydır noldu diyorum .Ayrılmak falan isteyip benimi yıldırmaya çalışıyorsun diyorum.iki medeni insanız konuşarak çözebiliriz herşeyi fakat yok bişey deyip geçiştiriyor.Kendisini çok seviyorum.Onunda sevdiğini biliyorum ama 1 aydır kopuğuz konuşulmuyor.

Tavsiyem kendinizi geri çekin. Sormayın birşey. O ilgilensin o sorsun.

Aranızda sevgi,aşk gibi hoş duygular olduğundan emin misiniz?
3 yıldır birlikteyiz aile gibiyiz.birbirimize gerçekten aşığız seviyoruz.yada aşıktık mi demeliyim nasıl konuşabilirim onunla artık bilemiyorum.sıkıntımızı çözmek istiyorum.tartışmaya dönüşüyor.

Ben bu iletişim bozukluğumuzu nasıl çözebilirim.onun için fikirlerinizi almak istiyorum.

Arayıp sormayın demedim ara ne haber vs baktın konuşmuyor işim var de kapa. Sadece üstüne düşme diyorum.
Kendimi okadar kötü hissediyorumkiçokta üstüne düşmüyorum 10 gündür falan.1 ay öncesine kadar kurbanolduğum günaydın kahvaltını ettinmi yemeğini yedinmi diyen adam 1 aydır soğuk güzel bir laf söz yok bide şiştin yeme artık istersen diyor.kendi içimde bile çözemiyorum bu değişimi.

Belki yoğun gergin bir dönemde. Belki başka birinden hoşlanıyor ihtimal çok. Bazen ilişkide rutinleşiyor.Bekleyin bakalım. Umarım hayırlısı olur.

Bilmem ben.
Benim aşkım bana mutluluk verendir.
Böyle sıkıntılı,ters konuşmalı ilişki bana uzak olsun.
Seni bilemem de adam soğumuş bence. Yerinde olsam hiç zorlamazdım.

Bilmem ben.
Benim aşkım bana mutluluk verendir.
Böyle sıkıntılı,ters konuşmalı ilişki bana uzak olsun.
Seni bilemem de adam soğumuş bence. Yerinde olsam hiç zorlamazdım.
Zorlamıyorum.yanlış ifade etmek istemem kendimi.Eğer benden sıkıldın bu ilişkinin bitmesini istiyorsan böyle soğuk davranarak değil konuşarak ayrılalım benim bir oğlum var benim sağlıklı olmam gerekiyor sadece kendimi düşünemem ayrılalım dediğimde hayır saçmalıyorsun ayrılmak istesem konuşamayacakmıyım.bahane üretme falan diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…