Samsonn Nirvana Kayıtlı Üye 25 Mart 2012 18.080 43.186 798 29 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ilgin0 #21 berlin8982 .!.: Ekmek Yok , nohut+pilav+turşu var gel Genişletmek için tıkla... Cansın.
N nscckts Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Nisan 2014 47.403 127.855 598 38 Gaziantep 29 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ilgin0 #22 bırbırınden haz etmeyen ıkı ınsanın bırbırıne hakaretını okuduk az once sevgılı oldugunuza emın mısınız :)
bırbırınden haz etmeyen ıkı ınsanın bırbırıne hakaretını okuduk az once sevgılı oldugunuza emın mısınız :)
I ilgin0 Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2018 147 225 18 38 29 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ilgin0 #23 nscckts .!.: bırbırınden haz etmeyen ıkı ınsanın bırbırıne hakaretını okuduk az once sevgılı oldugunuza emın mısınız :) Genişletmek için tıkla... Egonuzu güncellemeniz gerekiyor sanırım.Komik birşey göremedim.Burda kırıldığımı ifade etmek istiyorum yaklaşımınıza bakın.
nscckts .!.: bırbırınden haz etmeyen ıkı ınsanın bırbırıne hakaretını okuduk az once sevgılı oldugunuza emın mısınız :) Genişletmek için tıkla... Egonuzu güncellemeniz gerekiyor sanırım.Komik birşey göremedim.Burda kırıldığımı ifade etmek istiyorum yaklaşımınıza bakın.
N nscckts Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Nisan 2014 47.403 127.855 598 38 Gaziantep 29 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ilgin0 #24 ilgin0 .!.: Egonuzu güncellemeniz gerekiyor sanırım.Komik birşey göremedim.Burda kırıldığımı ifade etmek istiyorum yaklaşımınıza bakın. Genişletmek için tıkla... benım mı egom ? ayy haklısınız evet sız haklısınız tamam daha da bırsey demıyorum pes sevgılınızle karsılıklı bırbırınıze kurdugunuz cumlelerden sonra ben ucuz bıle kurtardım ego kelımesıyle ıyı gunler
ilgin0 .!.: Egonuzu güncellemeniz gerekiyor sanırım.Komik birşey göremedim.Burda kırıldığımı ifade etmek istiyorum yaklaşımınıza bakın. Genişletmek için tıkla... benım mı egom ? ayy haklısınız evet sız haklısınız tamam daha da bırsey demıyorum pes sevgılınızle karsılıklı bırbırınıze kurdugunuz cumlelerden sonra ben ucuz bıle kurtardım ego kelımesıyle ıyı gunler