Neden?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.930
4.223
173
Kizlar kimle konussam bana kötü yaklasiyor. Beni kimse sevmicek galliba?

Biri beni sevsin guzel sevilirim birde yetisirse onumuzdeki yazaaa

Olsun olsun dedigin seyler senden kacar bunu unutma

Canım yaaaa boşver kimse sevmesin. Sanki sevenler kadir kıymet biliyor. Aksine sende olanı da götürüyor.
Hepimiz birilerini sevdik, sevildik bir zamanlar ama sevmek karın doyurmuyor.

Benim bir kedim var oda senin gibi sürekli sevgi beklentisi içinde. Onun dogasinda var da sende nasıl bir ozguvensizlik var onu anlamis değilim. Senin kimsenin sevgisine ihtiyacin yok önce sen kendini sevmelisin. Ayrıca kim kimi gerçekten seviyor ki boşa dert etme samimi sevgiler yalan olmuş. Yanlizlik çok daha tercih sebebi bu durumda

Benimde dogamda var kadinim duygusal biriyim sevilmek istiyorum bende

Benimde dogamda var kadinim duygusal biriyim sevilmek istiyorum bende
Sevgi istiyorsan beklemicen sana kollarini açmalarını. Sevgi kazanılır konusmanla hareketlerinle yaptıklarınla. Bu potansiyele sahip degilsen çok normal bir durumun içinde yasiyorsun. Sen sevilmek istiyorsun tamam da kimsin nesin nasıl birisin bunu bilmiyoruz. Belki sivri dilin var belki çok dedikoducusun belki ispiyonculuk gibi aliskanligin var. Insanlar seni tanimadan şöyle yap böyle davran sevgiline akrabana arkadaşına diyemez. Sence sen nasıl bir insansın bana onu soyle ama samimi şekilde neyse o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…