Sağol canim sana da iyi bayramlarAh Rainyy, iyi bayramlar sana da.
Kizlar kimle konussam bana kötü yaklasiyor. Beni kimse sevmicek galliba?
Kimsenın senı sevmesıne gerek yok.Ne doye kotu yaklasıolar.Sen once kendını sev.Kizlar kimle konussam bana kötü yaklasiyor. Beni kimse sevmicek galliba?
Iyi bayramlarr
Sensiz geçen bayramın tadı yoktu zaten. Ee anlatsana biraz nasıl kötü yaklaşıyor ne yapıyorlar meselaKizlar kimle konussam bana kötü yaklasiyor. Beni kimse sevmicek galliba?
Benimde dogamda var kadinim duygusal biriyim sevilmek istiyorum bendeBenim bir kedim var oda senin gibi sürekli sevgi beklentisi içinde. Onun dogasinda var da sende nasıl bir ozguvensizlik var onu anlamis değilim. Senin kimsenin sevgisine ihtiyacin yok önce sen kendini sevmelisin. Ayrıca kim kimi gerçekten seviyor ki boşa dert etme samimi sevgiler yalan olmuş. Yanlizlik çok daha tercih sebebi bu durumda
Sen gondersene bir taneBiriniz şu baciya erkek atsin ya Allah için.
Bugün biriyle bulustum tanismak etmek icin opmeye kalkistiSensiz geçen bayramın tadı yoktu zaten. Ee anlatsana biraz nasıl kötü yaklaşıyor ne yapıyorlar mesela
Sevgi istiyorsan beklemicen sana kollarini açmalarını. Sevgi kazanılır konusmanla hareketlerinle yaptıklarınla. Bu potansiyele sahip degilsen çok normal bir durumun içinde yasiyorsun. Sen sevilmek istiyorsun tamam da kimsin nesin nasıl birisin bunu bilmiyoruz. Belki sivri dilin var belki çok dedikoducusun belki ispiyonculuk gibi aliskanligin var. Insanlar seni tanimadan şöyle yap böyle davran sevgiline akrabana arkadaşına diyemez. Sence sen nasıl bir insansın bana onu soyle ama samimi şekilde neyse oBenimde dogamda var kadinim duygusal biriyim sevilmek istiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?