- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Sevgili bulamadığı için hayatına devam etmek istememek mi?Neden benim beğendiğim erkeklerin hiçbiri beni beğenmedi istemediçok iyi bi mesleğim var 24 yaşındayım giyimime dikkat ederim bakımlıyımda arkadaşlarım fln da çok beeğnir ama şu zmna kadar hiç benim beğendiğim erkek beni beğenmedi uzun zmndır hoşlandığım birisi vardı bikaçkere belli etmeye çalıştım hayatında biri olmadığına o kdr emindimki ama aradan 1 kaç hafta geçince yüzük takıp geldi hala unutamıyorum o anı şok olmuştum hemen tanışıp hemen nişanlanmış o nasıl bir kızdıki bende ne eksiktiki benimle daha önce tanışmıştı hala için yanıyo ztn bu nasıl şans ki okdr üzülüyorumki kendime,ifade etmem imkansız gözüm sevgili işlerinde o kdr çok kaldıki çok mutsuızm hayatımın geri kalanına devam etmek istemiyorum
İstememelerinin nedeni özgüven eksikliği miÖz güven eksikliğiniz var. Birde parmağa yüzük takılması bir insanı özel veya üstün kılmaz. Daha iyi uyumuştur sadece o kadar
Sen ciddi misin "hayatimin geri kalanina devam etmek istemiyorum mu"Neden benim beğendiğim erkeklerin hiçbiri beni beğenmedi istemediçok iyi bi mesleğim var 24 yaşındayım giyimime dikkat ederim bakımlıyımda arkadaşlarım fln da çok beeğnir ama şu zmna kadar hiç benim beğendiğim erkek beni beğenmedi uzun zmndır hoşlandığım birisi vardı bikaçkere belli etmeye çalıştım hayatında biri olmadığına o kdr emindimki ama aradan 1 kaç hafta geçince yüzük takıp geldi hala unutamıyorum o anı şok olmuştum hemen tanışıp hemen nişanlanmış o nasıl bir kızdıki bende ne eksiktiki benimle daha önce tanışmıştı hala için yanıyo ztn bu nasıl şans ki okdr üzülüyorumki kendime,ifade etmem imkansız gözüm sevgili işlerinde o kdr çok kaldıki çok mutsuızm hayatımın geri kalanına devam etmek istemiyorum
İçim yanıyoSevgili bulamadığı için hayatına devam etmek istememek mi?
Belki de uzaktan seviyordu. Kız kabul edince hemen yüzük takıldı bilemezsiniz.
Bu yaşta biraz fazla karamsarsınız.
İstememelerinin nedeni özgüven eksikliği mi
Çok umutlanmıştım amaSen ciddi misin "hayatimin geri kalanina devam etmek istemiyorum mu"milletin ne dersi var dert ettigin seye bak. Sadece tiple olmuyo can guzellik hem goreceli hayirlisi de geç 24 daha kucuk hem yaşina nolmus
Adam size umut verdi mi? Yani hoşlandığını falan mı söyledi? Elinizi mi tuttu? Yemeğe mi davet etti? Ne yaptı umut verecek?Çok umutlanmıştım ama
Çok sevmiştim ama yüreğim yanıyoHayatina devam etmek istemiyor muymus?
Pehh, dert gormemis konu sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?