Neden

Sevmedigin biri sana teklif ederse hemen kabul et, tamam mı?
Etmezsen " Benim ne eksigim var" diye düşünmesin.

İsmail Yk nın bi şarkısı vardı. Benim beğendiğim beni beğenmez beni beğeneni ben ben beğenmem diye

Ya bı ben mi özgürlük manyagiyim bilmiyorm her fırsatta şimdiki aklım olsa evlenmezdm bekarligimin tadını cikarirdim diye içimden geçiriyorm sende intihar etmekten basediyosun hangimiz anormal acaba

İsmail Yk nın bi şarkısı vardı. Benim beğendiğim beni beğenmez beni beğeneni ben ben beğenmem diye

Ahahjsjs lanet gelsin konuyu okuyunca kafamda çalmaya başladı. Kurtulamam da şimdi bundan.

Konu sahibi sizi beğenebilecek tipleri beğenseniz mesela nasıl olur? Yani dışarıda taş gibi abiler var ama ben hiç beğenmeye kalkışmazdım onları. Beni beğenmez bilirim, adam ne yapsın beni çünkü shsjsjsj.

Benim bir kuzenim var. Güzel bir kadın değil ama çok yakışıklı adamların onu istemesini temenni ediyor. Hadi güzelliği geçtim, asosyal ve içine kapanık olmasına rağmen dışadönük sosyal adam istiyor. Kendini geliştirmek adına hiçbir şey yapmazken kültürlü biri olsun istiyor. Çalışıp harcıyor birikim yapmıyor ama zengin adam gelsin istiyor. Sonra da vay efendim ben depresyondayım kimse benimle ilgilenmiyor kimse beni beğenmiyor. E öyle bir dünya yok ama işte anlamıyor.

32 yaşındayım hiç böyle bir problem yaşamadım. Çok güzel olduğumdan değil, beğenilmek gibi bir kaygım olmadı hiçbir zaman. Kendimi seviyordum her daim. Emin olun bu özgüven ve kendini sevme hali, bir tür enerji olarak yansıyor karşı cinse. Belki de sizde eksik olan budur.

Benim beğendiğim kişi de çok yakışıklı değildi ama yinede beni tercih etmedi kısaca ben hiç bi zmn ortalama yakışıklılığa sahib biri tarafından tercih edilmiyorum

Çevrende birine söyledin mi hoşlandığını falan bir defa benim bir arkadaşımın başına gelmişti.
Stajda birinden hoşlanıyordu devamlı söylüyordu ortamda falan filan sonra 1-2 hafta geçti baktık yüzük takmış gelmiş meğerse ortamdaki kızlardan biriyle sevgiliymiş ama söylemiyorlarmış kız taktırmış tabi bu ortaya sonradan çıktı :)

Tövbeler tövbesi böyle bisey ne duydum ne gördüm
İnsan bunun için hayatıma devam etmek istemiyorum der mi? Kırılmayın ama hayatınızı değerli anlamlı kılacak olan kriteriniz bu mu cidden?

Öyle bir yazmışsınız ki , sanki dünyanın en önemli meziyeti sevgili yapmak... Gözünüz kalacak başka dert vermesin Allah ne diyeyim. Ayrica 4 tane sevgiliniz olup üzecegine varsın 30 unda bir tane olsun ömür boyu mutlu olun inanın buna üzülecek kadar uzun bir ömrümüz olmaya bilir...
Sizi de sevecek hoşlanacak biri çıkar elbet hatta belki de var ama siz başkalarını beğendiğiniz icin onu görmüyor yada arkadaş gibi davranıyorsunuzdur olamaz mı?

Durun tahmin edeyim öğretmensizdir kesin. Allah aşkına bu öğretmenler odasında ne yedirip içiriyorlar size . 24 yaşında kendi paranızı kazanan insansınız, toplum mu empoze ediyor, öğretmen atanmış kızı herkes ister fikrinide olmayınca bu gencecik yaşınızda depresyona giriyorsunuz. Bakın her insanın bir enerjisi vardır. Erkekler hep peşinde koşanı değil koşturanı ister ama bunu taktik olarak değil gerçekten yapmalısınız. Öyle beğendiğiniz adamlara burada yazdıklarınızın üçte birini hissettirecek tavırlar sergiliyorsanız, kaçması çok normal. Hayatınızı yaşayın, gezin tozun, yurt dışına gidin, kendinizi geliştirecek eğitimler alın, hobiler edinin, hayatınızın merkezi erkekler olmasın. Öyle yaptığınızda inanın hayatınızda yer almak isteyen birileri olacaktır. Siz kendinizi değerli görmezsiniz kendini değerli gören bir adamın hayatını size adamasını boşa beklemeyin. Çok sevdiğim bir duvar yazısı vardır sezon sonu gibi takılma gucci çanta gibi ol, sana alan kendini değerli ve önemli hissetsin yazıyordu.

Şu zamana kadar her istediğim erkeği elde ettim ama sonucu hüsran oldu.Şimdi hiç o niyetle bakmadığım bir insanla evlenmek üzereyim.Biraz zamana bırakın bence.

24 yasinda iyi meslek sahibi sevgilisi yok diye yasamak istemiyor flash tv gercek kesit senaryosu falan mi ???? Cok kucuksun belliki bi haberleri izle.otur dusun

Hiç kimsenin derdi tek de olsa bu dert olmasın inşallah,herkesin hayattan beklentisi farkkı istekleri farklı böyle meselelere üzülme oranı farklı , beni üzen konu da bu napayım üzülmiyeyim diyorum yine üzülüyorum kendimi yıpratıyorum elimde olan bişey değil Allah dileyen herkese kısmetini tez vakitte nasip etsin

Ezikce.. Kadınlar olarak ne zaman kurtulacagiz bu beğenilme arzuna olan saplantınızdan.. Böyle yazılar okudukça karşımdakini tokatlayıp kendine gelll demek istiyorum ,ayağa kalk kendinin farkına var dik dur

34 yasindayim evliyim. kocami ilk gordugumde cok begendim ertesi gun msn de (evet o zaman msn vardi yasliyim ben) ondan hoslandigimi soyledim. 3 seneden sonra evlendik neyse ki evlilik teklifini o yapti biraz daha bekleseydi onu da ben yapardim sanirim. hayat benim hayatim zerre umrumda degil. istedigim bisey icin cekinmem.
ne kaybederim ki en fazla utanirim o kadar.
esimden once 2 iliskim oldu uzun yillar devam etti hep ne istedigimi anlasinlar diye bekledim sonunda aldatildim hep.
esimi hala seviyorum. yine olsa yine yaparim pisman degilim.
oyle planlar yapmadim oldugum gibi davrandim hala da oyle. kizdigimda bagiririm sevindigimde de cocuk gibi ziplarim.
oyle cok guzel degilim, giyimike kusamima dikkat etmem en son makyajimi da eltimin dugununde 3 4 sene once yaptim ki sevgikiyken de makyajbyapmazdim.oncesinde de... esimin tum sevgilileri kendine dikkat eden giyime kusama dikkat eden tiplermis. tirnaklari kirilmasi diye kolasini esime actiranbda varmis belki esime benim bu herseyi kendim yaparim tavrim tavlamistir. neyse simdi bakimlilar saldirmasin ben kendimi anlattim. esimin eski sevgililerini de takmadim pek. hatta evliyken masamiza gelen bile oldu o da ayri konu cok eglenmistim. hayat kendini sevdiginde guzel....

Bir erkek için ne helak oldunuz yaa. Allah aşkına hayatta tek eksiğiniz erkek mi? Kendinize yettiğiniz birey olduğunuz gün hayatınıza birini almayı tercih edin yoksa tanımadan erkek diye kendinize koca yaptığınız adamla çok sorun yaşarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…