Doğuma Hazırlık Neden

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Arya Aksoy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2022
2
0
1
23
Yeni hamileyim 2 buçuk aylığım ve karnım çıkmaya başladı kıyafetlerim çok dar gelmeye başladı benim bildiğim kadarıyla 5 ayda karın çıkarmış ama benimki çıkmaya başladı sebebi nedir neden böyle oldu inanılmaz psikolojim bozuldu

gaz :) benim de ayni olmustu. ilk aylarda gazdan dolayı sislik çok fazla oluyor, benim 3 ay bitiyor yeni yeni gecmeye başladı o durum. dert etmeyin ayal´klarinizi karnenizi sıcak tutmaya calisin, ve afedersiniz gaziniz gelince tutmayın. bunlar iyi geliyor zaten sonra zamanla azalıyor

Yani böyle düşünmeniz çok üzücü. Hamilelik herkeste aynımı oluyor sanıyorsunuz. Hamile kalırken karnınız çok büyümez diye bir garanti mi var. Allah size bir mucize vermiş bu günler bir daha gelmeyecek tadını çıkarsanıza. En önemlisi bebeğinizin ve sizin sağlıklı olmanız. Karnınız büyüyor diye psikolojinizi bozmak çok saçma değil mi sizcede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…