Neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

senvarsindiye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
620
549
103
Buraya bir hafta önce konu açmıştım ailenizin istemediği biriyle evlenir misiniz diye..
Ben de cesaret edemedim ve yapamayacağımı söyledim oğlana. O çok ısrar etti inanmadı bende kırıcı olup daha ağır şeyler söylemek zorunda kaldım vazgeçsin diye.. Vazgeçti.
3 gün sonra bir kızla görüşmüş ve aileler de onaylamış. Bir hafta sonra nişanı var.
Neden diyorum sadece? Hiç mi sevilmedim yoksa inat uğruna mı ya da baskı mı vardı? Kendimi de kandırmak istemiyorum. Ama olayları algılayamıyorum. Neden bu kadar çabuk olduğunu da.

Nedenini bilemeyiz her sebepten olabilir.Bu derece ani kararlar alabilen birinden kurtuldugun icin hadi kutlama yapalim?

Erkek milleti işte. Sebebi her şey olabilir. Malum onların kafa işleyişi çok farklı. Sen önüne bak boşver

Asıl siz neden umursuyorsunuz bunu kendinize dert edindiniz?

Tamamen kurtulmanizin şerefine aç bir cococola cococola iç

Nedenini bilemeyiz her sebepten olabilir.Bu derece ani kararlar alabilen birinden kurtuldugun icin hadi kutlama yapalim?
Çok haklısınız olayın şokundayım hala. Yoksa şükretmeliyim farkındayım

Evet kesinlikle. Buna ayrı sinirlendim…

Sinirlenmeyin. Sevinin. Böyle bir evlilikten hayir gelmezdi. Es secimi o kadar önemli bir mevzu ki. Yalnis es dünyanizi cehenneme cevirir. Dogru es her gün sükür sebebi olur. Hakkinizda hayirli. Sizin adiniza sevindim ❤

Doğru mu anlıyorum?

1 hafta içerisinde adam hem terk edildi, hem yeni biriyle tanıştırıldı, hem de nişanlanıyor mu?

Ben bir beyaz pantolon almak için bir aydır 50 modele baktım ancak aradığımı buldum. Belli ki standardi olmayan bir adam bosver

pat diye 3 gün sonra görüştüğü kızla 1 günde karar vermemiştir bence
hangisi daha iyi olur diye herkese şans vermek istemiştir reddedilince elinde kalanla değerlendirmiştir

yani güvenilmezmiş zaten

Tam olarak öyle hatta bir haftadan da kısa diyebilirim.

pat diye 3 gün sonra görüştüğü kızla 1 günde karar vermemiştir bence
hangisi daha iyi olur diye herkese şans vermek istemiştir reddedilince elinde kalanla değerlendirmiştir

yani güvenilmezmiş zaten
Aile faktörü çok baskın aslında oğlanda. 1 günde karar vermiştir demiyorum. Vermişlerdir diyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…