- 4 Temmuz 2019
- 620
- 549
- 103
- Konu Sahibi senvarsindiye
-
Nedenini bilemeyiz her sebepten olabilir.Bu derece ani kararlar alabilen birinden kurtuldugun icin hadi kutlama yapalim?Buraya bir hafta önce konu açmıştım ailenizin istemediği biriyle evlenir misiniz diye..
Ben de cesaret edemedim ve yapamayacağımı söyledim oğlana. O çok ısrar etti inanmadı bende kırıcı olup daha ağır şeyler söylemek zorunda kaldım vazgeçsin diye.. Vazgeçti.
3 gün sonra bir kızla görüşmüş ve aileler de onaylamış. Bir hafta sonra nişanı var.
Neden diyorum sadece? Hiç mi sevilmedim yoksa inat uğruna mı ya da baskı mı vardı? Kendimi de kandırmak istemiyorum. Ama olayları algılayamıyorum. Neden bu kadar çabuk olduğunu da.
Yorumumu yazdim ve gördüm yazınızı aklın yolu birAsıl siz neden umursuyorsunuz bunu kendinize dert edindiniz?
Tamamen kurtulmanizin şerefine aç bir cococola cococola iç
Evet kesinlikle. Buna ayrı sinirlendim…Bence sükretmeli. Anneniz babaniz hakli cikacak gibi. Adam inadina nisanlaniyorsa bile karakteri ne kadar zayif oldugunu gösteriyor. O kadar kisa süre icinde karar verilen birseyse onun aileside o kizi yedek tutuyordu demektir.
Erkek milleti işte. Sebebi her şey olabilir. Malum onların kafa işleyişi çok farklı. Sen önüne bak boşverBuraya bir hafta önce konu açmıştım ailenizin istemediği biriyle evlenir misiniz diye..
Ben de cesaret edemedim ve yapamayacağımı söyledim oğlana. O çok ısrar etti inanmadı bende kırıcı olup daha ağır şeyler söylemek zorunda kaldım vazgeçsin diye.. Vazgeçti.
3 gün sonra bir kızla görüşmüş ve aileler de onaylamış. Bir hafta sonra nişanı var.
Neden diyorum sadece? Hiç mi sevilmedim yoksa inat uğruna mı ya da baskı mı vardı? Kendimi de kandırmak istemiyorum. Ama olayları algılayamıyorum. Neden bu kadar çabuk olduğunu da.
Asıl siz neden umursuyorsunuz bunu kendinize dert edindiniz?
Tamamen kurtulmanizin şerefine aç bir cococola cococola iç
Çok haklısınız olayın şokundayım hala. Yoksa şükretmeliyim farkındayımNedenini bilemeyiz her sebepten olabilir.Bu derece ani kararlar alabilen birinden kurtuldugun icin hadi kutlama yapalim?
Evet kesinlikle. Buna ayrı sinirlendim…
Haklısınız. Çok teşekkür ederimSinirlenmeyin. Sevinin. Böyle bir evlilikten hayir gelmezdi. Es secimi o kadar önemli bir mevzu ki. Yalnis es dünyanizi cehenneme cevirir. Dogru es her gün sükür sebebi olur. Hakkinizda hayirli. Sizin adiniza sevindim ❤
İstikrarlı olmayan insan üzer kuzum.Çok haklısınız olayın şokundayım hala. Yoksa şükretmeliyim farkındayım
pat diye 3 gün sonra görüştüğü kızla 1 günde karar vermemiştir benceBuraya bir hafta önce konu açmıştım ailenizin istemediği biriyle evlenir misiniz diye..
Tam olarak öyle hatta bir haftadan da kısa diyebilirim.Doğru mu anlıyorum?
1 hafta içerisinde adam hem terk edildi, hem yeni biriyle tanıştırıldı, hem de nişanlanıyor mu?
Ben bir beyaz pantolon almak için bir aydır 50 modele baktım ancak aradığımı buldum. Belli ki standardi olmayan bir adam bosver
Aile faktörü çok baskın aslında oğlanda. 1 günde karar vermiştir demiyorum. Vermişlerdir diyorumpat diye 3 gün sonra görüştüğü kızla 1 günde karar vermemiştir bence
hangisi daha iyi olur diye herkese şans vermek istemiştir reddedilince elinde kalanla değerlendirmiştir
yani güvenilmezmiş zaten
üstüne düşünmenize bile değmez... bir kaybınız olmamış öyle düşününAile faktörü çok baskın aslında oğlanda. 1 günde karar vermiştir demiyorum. Vermişlerdir diyorum
Evet hiçbir anlamda bir kaybım yok. Ama yalan mıydı, nasıl kandırıldım diye içerliyorum.üstüne düşünmenize bile değmez... bir kaybınız olmamış öyle düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?