Neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet vardır ama ben ailesinin yedekte tuttuğunu düşünüyorum. Oğlan bilse bile istemiyordur. Benimle konuşurken, sadece benimle konuştuğuna eminim
Nazım Hikmet der ki “Çok ağır ödedim inanmanın bedelini !”

Bunu görüp en iyi kararı ben vermişim demelisiniz! Aile istemiyorsa boşuna istememişki girmiş hemen birini bulmuş evlenmek için.. Yazık öteki kıza

İstemeyip ağır konuşan ayrılan siz değil misiniz ben mi yanlış anladım?ne kadar saçma hem terk edin hemde adam başka birine gidince neden hiç mi sevilmedim diyin

Aileniz haklıymış. 3 günde evlenecek kızı nerden buldu bu adam? Abide yedek kulübesi zenginmiş baksanıza.

Bence sükretmeli. Anneniz babaniz hakli cikacak gibi. Adam inadina nisanlaniyorsa bile karakteri ne kadar zayif oldugunu gösteriyor. O kadar kisa süre icinde karar verilen birseyse onun aileside o kizi yedek tutuyordu demektir.
Adamın düğünü gelmiş , kimle olduğunun önemi yok.

İstemeyip ağır konuşan ayrılan siz değil misiniz ben mi yanlış anladım?ne kadar saçma hem terk edin hemde adam başka birine gidince neden hiç mi sevilmedim diyin
Ailem istemediği için vazgeçtim evet. Ama 3 günde başka birine tamam demesi canımı sıkan

Hala hiç sevgilisi olmayan ben asdfghjk şaşırarak okuyorum Niye dert ediniyorsunuz ki sevmediğiniz istemediğiniz birini? Keşke kırıcı olmasaydınız.

Kaç ay yasını tutsaydi? İyi yapmış erkenden hayatına bakmakla

Iyi ki ailenizi karsiniza almamissiniz bu kisi icin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…