- 21 Kasım 2017
- 28.675
- 124.269
- 598
Vizyon yok, muhtemelen güzel de değilsin. Hepsi bir araya gelince sonuç bu.
Bu soruna 452 konudur cevap veriyoruz zatenKizlar benim sevgilim olmicak mi? Neden istemiyorlar beni? Herkesin pesinde birileri kosuyor guzel mi degilim acaba..
Ayyy senin her konunda benim gozumde ustunde salvarla koceeee koceee yokmu koceee diye sokaklarda kosturan bir tip canlaniyor.Kizlar benim sevgilim olmicak mi? Neden istemiyorlar beni? Herkesin pesinde birileri kosuyor guzel mi degilim acaba..
Olmayacak bence. Net yani.Kizlar benim sevgilim olmicak mi?
Aslinda dikkat ediyorum kendimeGüzel olmayabilirsin, bari bir iki bakım yap ne bileyim saç rengi değiştir, giyimine dikkat et, makyaj saç baş spor vs…. Sevgilisi olan herkes de afrodit değil sonuçta, bulursun
Aaa nedenOlmayacak bence. Net yani.
Öyle.Aaa neden
Ne yapıyorsun meselaAslinda dikkat ediyorum kendime
Kiyafetime dikkat ediyorum hafif makyaj yapiyorum taki takiyorum bir kac kilom var sadeceNe yapıyorsun mesela
Boy kilo kaç? Bide saçıda bi değişiklik yap misal yenilik lazım arada iyi geliyorKiyafetime dikkat ediyorum hafif makyaj yapiyorum taki takiyorum bir kac kilom var sadece
Kültür? Eğitim? Sinema, tiyatro? Müzik? Kitap? Hobi? Kendini geliştirme?Kiyafetime dikkat ediyorum hafif makyaj yapiyorum taki takiyorum bir kac kilom var sadece
konusmasinlar yav aman muhim bisey mi sankiCikiyorum ama erkekler konusmuyor benimle
Mühim bi şey tabi.konusmasinlar yav aman muhim bisey mi sanki
Kapaliyim ben. 152 boy 52 kiloyumBoy kilo kaç? Bide saçıda bi değişiklik yap misal yenilik lazım arada iyi geliyor
Arkadas dis gorunusune onem ver demis ondan oyle yazdimKültür? Eğitim? Sinema, tiyatro? Müzik? Kitap? Hobi? Kendini geliştirme?
Vizyonunu, dünya görüşünü genişletme?
Gerçi makyaj yapıyosan tamamdır ya boşver gerisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?