• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden?

zirem.06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
124
4
116
neden herşey üstüme üstüme geliyor borç kapatıyoruz borç çıkıyor, işsizim iş bulamıyorum ki eşime destek olayım,çocuk istedik hiç bir zaman olmayacağıyla yıkıldık şimdi evimin duvarları bile üstüme üstüme geliyor boğuluyorum... hiçbirşeyim düzgün gitmiyor sıkıldım bu hayattan bir evlad bile vermiyor bize ne günah işledim bilmiyorum ama artık taşıyamıyorum neden hiç mutlu ya da huzurlu bir günüm sadece bir nefesse istemiyorum bu canı

yılmadan iş aramaya devam et. elbet bulursun bir iş.o zaman biraz rahatlarsan. maddi olarak rahatlayınca gerisi de gelir, bazen herşey üst üste gelebiliyor, bu herkes için geçerli, içini rahatlatmaya çalış bence

oo sen hemen pes etmişsin bence ,ne derdi olanlar var ,her zaman kendinden daha iilere değil ,kötülere bakmaslısın ,bazen geldi mi her şey üst üste gelir ama bir düzelmeye başladı mı da herşey bir anda düzelir ,şaşırıp kalırsın ,sabır hayattaki en güzel şeydir ,sabreden derviş sabretmekten de gebermemiş bence sabreden derviş gerçekten muradına ermiş ,rahat olmaya çalış ,sürekli bir şeyleri aklında sorun yaparsın inanki hiç bir şey düzelmez ama rahat olursan gör bak zamanla herşey yoluna girecek

Arkadasim isyan etme sakin!

Hayat zor, evet bazen öyle zor geliyorki insana sanki hayati sen degil hayat seni yasiyor gibi hissediyorsun, sanki sen sadece bir izleyici gibi yasananlari seyrediyorsun, caresizce....elin kolun bagli!

Fakat hic ummadigin bir anda bir bakiyorsunki yaradan bir isik tutmus yoluna, bir bakiyorsunki olmicak denilenler oluyor, bunu yasamak ve görmek istiyorsan her zaman haline sükür etmeli ve beterinden korusun demelisin.:teselli:

Acininda acisi vardir unutma.....

Belki bunlarda sana klasik teselli sözcükleri gibi gelecek fakat ne yapican? Dogrusu bu iste....

Bu dünya imtihan dünyasi, hayirda serde Allahtan, güclü ol arkadasim, herseyde bir hayir vardir elbet.:1hug:

hayat böyle inislerle cikislarla doludur ama isyan etmemek lazim
sadedce bu sitede bebek sahibi olamayan ne kadar üye var biliyormusunuz icinde bende dahil yanliz bu dert sizde degil bir cok insan
parasizlik her insanin basindan gecmistir önemli olan azmetmek
allah bir kapiyi kaparsa digerini acar yeterki siz kararli olun

üst üste olumsuzluklar yaşamışsın ama isyan etmek de bir çözüm olmayacak.
"neden?" sorusu yerine "nasıl çözülmeli?" sorusunu sormayı denesen belki çözüm yolları da üretebilmeyi başarırsın.
sabaha en yakın an gecenin en karanlık olduğu andır.
düzeleceği inancını kaybetme lütfen.
inşallah en kısa zamanda bir iş bulup hayatınızı düzene sokabilirsin.
dualarımız seninle...

buradaki herkes bi anlatmaya başlasa emın olun herkesin sizin kadar derdi çıkar... ama imtihan dünyası işte. isyan etmeden elinden geldiğince çalışıp çabalayıp sonrasında Allahtan istemek lazım..

hayat inişli çıkışlı içinde vardır mutlu huzurlu günler ,vardır hüzünlü günler sadece sabır:kahve:

hepinize çokkk teşekkür ediyorum ama o kadar elim kolum bağlandı ki bağdan ne kadar kurtulmaya çalışırsam o kadar sıkılaşıyor o bağ uyku uyuyamıyorum şu anda uyku bile uyumadım ve sürekli ağlıyorum nereye elimi atacağımı bilmiyorum.:1no2:

Hayat böyle işte aslında hepimiz belirli zamanlarda aynı şeyleri yaşıyoruz, ama öyle biran geliyorki tüm küçücük bir mutlulukla tüm sorunların hallolduğunu düşünüyoruz.
Kimse dertsiz değil arkadaşım, seni çok iyi anlıyorum bende bazı sorunlar yaşadım herkes gibi, ama umudumu kaybetmedim.
ısyanda ettim yeri geldiğinde ama içimdeki küçücük umudu hiç kaybetmedim, sende kaybetme olurmu, birgün düzelecek inan buna olurmu?

hepinize çokkk teşekkür ediyorum ama o kadar elim kolum bağlandı ki bağdan ne kadar kurtulmaya çalışırsam o kadar sıkılaşıyor o bağ uyku uyuyamıyorum şu anda uyku bile uyumadım ve sürekli ağlıyorum nereye elimi atacağımı bilmiyorum.:1no2:

sabırlı ol canım benim kendine dikkat et sağlık her şeyden onemliii
allahım size nur topu gibiii bi evlat versin para pul yalan yerimseniben

Allah razı olsun hepınızden evımde bır baŞımayım ve kımseyle konuŞamıyorum ve sızler sıkıntıma ortak oluyorsunuz .umudumu kaybetmek ıstemıyorum ama bır yerde yeter dıyorum hep mı ben dıyorum bı gÜnÜnmÜ gÜzel geÇmez bır ıŞım mı dÜzgÜn gıtmez ya da bır tanede dÜzgÜn ınsan bana gelmez nerden tutarsam elımde kalıyor

Neden hiçbirzaman çocuğunuz olmayacağını yazdın ki? Şimdi tıp çok ilerledi. Sizdeki sorun ne?

oo sen hemen pes etmişsin bence ,ne derdi olanlar var ,her zaman kendinden daha iilere değil ,kötülere bakmaslısın ,bazen geldi mi her şey üst üste gelir ama bir düzelmeye başladı mı da herşey bir anda düzelir ,şaşırıp kalırsın ,sabır hayattaki en güzel şeydir ,sabreden derviş sabretmekten de gebermemiş bence sabreden derviş gerçekten muradına ermiş ,rahat olmaya çalış ,sürekli bir şeyleri aklında sorun yaparsın inanki hiç bir şey düzelmez ama rahat olursan gör bak zamanla herşey yoluna girecek

+1..
inan her ailede kendine ait bi dert sorun oluyor..
bende şuan kendi çapımda dertliyim.. ama sabır dilemekten başka elimizden birşey gelmiyor..
ama lütfen sen sen ol isyankar olma Allah ın gücüne gider dahada kötüye gidersin mazallah.. herşeyi konuş ama isyan etme derim hakkınızda hayırlısı..

bizim sorunumuz erkek infertilesi tüp bebek için tedavi olduk zaten hala onun borçlarıyla cebelleşiyoruz çünkü eşimin sigortası yoktu microtese oldu en son yol sperm bulunması için ama sıfır çıktı bize bırakın uğraşmayın gidin evlad edinin yada sperm bankasına başvurun dendi.

neden herşey üstüme üstüme geliyor borç kapatıyoruz borç çıkıyor, işsizim iş bulamıyorum ki eşime destek olayım,çocuk istedik hiç bir zaman olmayacağıyla yıkıldık şimdi evimin duvarları bile üstüme üstüme geliyor boğuluyorum... hiçbirşeyim düzgün gitmiyor sıkıldım bu hayattan bir evlad bile vermiyor bize ne günah işledim bilmiyorum ama artık taşıyamıyorum neden hiç mutlu ya da huzurlu bir günüm sadece bir nefesse istemiyorum bu canı

merhaba canım klasik bir laf olacak belki ama önce sağlık,sağlığın yerindeyse gerisi boş.
1-iş konusunda mesleğin ne bilmiyorum ama işyerlerine cv lerini bırak,eğer vasıflı bir eleman değilsen sekreterlik yapabilirsiniz ve ya buna benzer birşeyler.eğer o da olmaz derseniz evde birşeyler örün,yada takı falan yapın satın pazarlarda veya çevrenize.
2-çocuk konusunda ise Allahtan umut kesilmez ve de başka doktorlara gidin.eğer sonuç kesinse eşinizle konuşup dilerseniz ve kendinize güvenirseniz evlatlık edinebilirsiniz.İnşaallah gerek kalmaz.ama iyice araştırın derim.
3-bir de galiba herşey beyinde bitiyor,pozitif düşünmeye çalışın,sosyal aktivetilere katılın,kurslar falan oluyor,onlara yazılın,komşuları çağırın,kitap okuyun daha olmadı burada bizler varız bize yazın.sevgiler.

ısyan etme arkadaşım.

Her işte, her şerde bir hayır vardır.
Senin yaşadığın her kötü an seni belki de daha kötüsünden koruyordur bunu sakın unutma.
Allah dağına göre kar verir, isyan etme, pes etme.
Dur bakalım her inişin bir de çıkışı vardır elbet.

bizim sorunumuz erkek infertilesi tüp bebek için tedavi olduk zaten hala onun borçlarıyla cebelleşiyoruz çünkü eşimin sigortası yoktu microtese oldu en son yol sperm bulunması için ama sıfır çıktı bize bırakın uğraşmayın gidin evlad edinin yada sperm bankasına başvurun dendi.[/QUOTE]

şaka yapıyor olmalısın, sperm bankasının türkiyede yasal olmadığını biliyorsundur umarım

canım,
çok dert çekmiş, çok sıkıntılar yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. inşallah en kısa zamanda bir iş bulabilirsin ama bu dönemde boş durmamaya çalış. evde örgü ör, dikiş dik, yemek yap, birşey yap yani. kafanı başka şeylerle meşgul etmek sana iyi gelecektir hem de kendini yeniden işe yarar hissetmeni sağlayacaktır. belki geçici bir işe de girebilirsin, sırf meşgul olmak adına. boş oturup sürekli aynı şeyleri düşündükçe insan daha da boğuluyor biliyorum.
eşine maddi olarak destek olamadığın için üzülme, inan onun maddi destekten çok manevi desteğine ihtiyacı vardır şu an. kısırlık ondan kaynaklı olduğu için çok üzülüyordur diye tahmin ediyorum. seni de yıkılmış görünce daha çok etkilenir.
bu arada mesleğin nedir?

cenabı allah kimseye kaldıramayacağı yükte fazlasını vermezmiş...
belki de senin için hayırlısı budur,sen bunu bilemessin ki,geleceği göremiyoruz...
vede bazen cenabı allah insanları çok istedikleri şeyleri vermemekle de deniyor.
sabırlı ol ve dua oku.
herşey düzene girecektir allahın izniyle...

Back
X