neden...???

eLifcaNN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
18
0
86
Yozgat
siz sevgilinize çok aşıksınız hatta evlenmeyi düşünüyorsunuz...
sevgiliniz size şöyle bi sorsa::: neden evlenirsin... benimle neden evlenmeyi düşünüyorsun diye sorduğunda cevabınız ne olurdu
....???

Sevdiğim için derim..
Başka neden ne olacak ki?kaydirigubbakcemile3

evlenme gibi bir durumum yok ama ömrün boyunca sevdiğim insanla hayatı paylaşmak için tabii kii..hastalık ve sağlıkta,varlıkta ve yokluktaaa:kedi:

sevgiliniz size şöyle bi sorsa::: neden evlenirsin... benimle neden evlenmeyi düşünüyorsun diye sorduğunda cevabınız ne olurdu
....???

hayatımı sevdiğim insanla paylaşmak için.. evlilik bi görev değil bi kural da değil
evlilik sevdiğin insanla aynı evi paylşamak aynı sabaha uyanmak hergün aynı masada yemek yemek.. hayatı iyisiyle acısıyla beraber yaşamak
kısaca evlilik: sevdiğin insanla hayatı paylaşmaktır.

-çok paran var,biraz da safsın,annen baban da yok ohhh çöpsüz üzüm,bana sürekli hediyeler salıyosunn derdim..demezdim de aklımdan geçirirdim..kaydirigubbakcemile3 tabiii önce böyle birisini bulmam gerekkaydirigubbakcemile

süper ya kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

....???

cevabı : "başka kazık soru bulamadın mı ?" :icecream:

başka soru bulamadım.. aynısını bende söyledim de kabul etmedi. düşünüyorum düşünüyorum :D

açıkcası senınle daha fasla vakit geçirmek ömrümün sonuna kadar elimi usattığım yerde olmanı istedğim için derdim .

sabahları gözümü açtığımda hayatımın en değerli varlığını görmek için :sm_cool:
onun bebeğinin annesi olma onurunu yaşamak için :ecrin_bebek:
tatlı acı ömrümün geri kalan günlerini sevdiğim adamla geçirmek için
bütün zorluklarla beraber göğüs germek için veya savşmak için vs olumunekankayizsmile

azcık yağ çekmeyi bilin arkadaşım ya ben böyle diyince benimkine ne istersem yaptırıyorum valla :teytey:

hayatımı daha anlamlı kılmak için. onun soyadını taşımak ve artık sevgililikten eşliğe terfi etmek için zemuszemus

Back
X