• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Just , ben bu adamin gelmisini gecmisini, 23 nisanda cocugunu, 19 Mayista gencini, 29 ekimde cumhuriyetini, kabotaj bayraminda kaptanini, 30 agustosta zaferini, kurban bayraminda kocunu, Ramazan bayraminda sekerini......kisacasi, cinsini , cibilliyetini, insanligini s...yim.

Yeter, seni okumaktan icim sisti resmen kardesim. Bak ben vazgectim, bitti gitti, sen de aynini yap nasil rahatlayacaksin. Nedeni, nicini, nasili birak kendini hirpalama artik.

ilahi ya hiç gülesim yoktu gülümsettin beni kız.. :KK70:
ya kafamda bitse bir daha acı çekmem sanırım değil mi

Biliyorum:KK43:
Cikar acisi merak etme. Hala durumun ciddiyetini anlamamis , anca bosandiginizda anlar. İs isten gecmis olcak ama.
Bi insan sevdigine kasar der mi. Bu kiz senin icin ne fedakarliklar yapti, dusuncesiz insan:KK62:

ya neden anlamıyor ki
bu kadın beni seviyor ulan deyip de sarıp sarmalamıyor

Just , ben bu adamin gelmisini gecmisini, 23 nisanda cocugunu, 19 Mayista gencini, 29 ekimde cumhuriyetini, kabotaj bayraminda kaptanini, 30 agustosta zaferini, kurban bayraminda kocunu, Ramazan bayraminda sekerini......kisacasi, cinsini , cibilliyetini, insanligini s...yim.

Yeter, seni okumaktan icim sisti resmen kardesim. Bak ben vazgectim, bitti gitti, sen de aynini yap nasil rahatlayacaksin. Nedeni, nicini, nasili birak kendini hirpalama artik.
Bu guzel oldu:KK50:

Tahmin edebiliyorum da, bu kadar şeye rağmen değişen birşey olmuyorsa seni haketmiyor demektir. Çaba sarf etmene, kendini üzmene değmez. Hala çok seviyorsun demi?

sevmiyorum galiba
seviyorsam da hissedemiyorum gına geldi
tiksinti geldi

nasıl derken

hayır yapmadı
arada bir "napıyon" dedi aradı o kadar

Ağzım açık. Bir insan karısına nasıl kaşar der o.. der? Hayretler içinde okudum. Ya bazen diyorum ki bazılarını öldürmek serbest olmalı. Gelsin türlü yalan dolanla sevimlilikle hayatına girsin, sonr mafetsin hayatını haketmediğin şeyler yaşatsın sonra da s... gitsin. Ve bu adamı hırpallamak suç olsun.
Neyse ki ilahi adalet var da ona sığınıyoruz! Off içim şişti be

Ağzım açık. Bir insan karısına nasıl kaşar der o.. der? Hayretler içinde okudum. Ya bazen diyorum ki bazılarını öldürmek serbest olmalı. Gelsin türlü yalan dolanla sevimlilikle hayatına girsin, sonr mafetsin hayatını haketmediğin şeyler yaşatsın sonra da s... gitsin. Ve bu adamı hırpallamak suç olsun.
Neyse ki ilahi adalet var da ona sığınıyoruz! Off içim şişti be

var mı ilahi adalet :(
o gayet rahat işinde gücünde
ben burda üzülüyorum
ilahi adalet varsa da ona işlemiyor belli ki

sevmiyorum galiba
seviyorsam da hissedemiyorum gına geldi
tiksinti geldi
Kızgınlık değilde kırgınlık görüyorum ben sana baktığımda, o düzelse sen yeniden kollarını açacakmışsın gibi, yorulmuşsun ama affetmeyede hazırsın. Yaşanmışlıklar o kadar çok ki, sinirin geçtikçe güzel günlerinizde beliriyordur aklında zorlanmaların da bu yüzden. Zor bir durum ya, o kadar yaşanmışlık, emek, biranda silip atmanda beklenemez tabi, umarım senin için en iyisi olur da, artık güzel başlıklarınıda görmeye başlarız:KK66:

ilahi ya hiç gülesim yoktu gülümsettin beni kız.. :KK70:
ya kafamda bitse bir daha acı çekmem sanırım değil mi

Kardes bak, insanlardan tiksinmenin cesitli yollari var. Sana ka.ar demesinden sogumadiysan daha neyden sogursun bilemem :) Just , sonuc olarak senin de bir egon olsa gerek, bu adam sana hakaret ederken yaralanmadi mi? Egonu dusun, kirilan gururunu dusun, bir daha gorusurseniz gururundan bahset, iyice de bagir cagir. Ofkeli ol Just, cunku ofkeli olmalisin, biri seni ayaklar altina almis.

Ofkene yenil derim, ofke gelince baska hicbir seye yer kalmiyor.

asabım bozuluyor..

bi de bana sor :(

Kızgınlık değilde kırgınlık görüyorum ben sana baktığımda, o düzelse sen yeniden kollarını açacakmışsın gibi, yorulmuşsun ama affetmeyede hazırsın. Yaşanmışlıklar o kadar çok ki, sinirin geçtikçe güzel günlerinizde beliriyordur aklında zorlanmaların da bu yüzden. Zor bir durum ya, o kadar yaşanmışlık, emek, biranda silip atmanda beklenemez tabi, umarım senin için en iyisi olur da, artık güzel başlıklarınıda görmeye başlarız:KK66:

kızgınlık hissediyorum ama çabucak geçiyor sonra kırgın hissediyorum yine dediğin gibi oluyor
ben çok kin tutabilen bir insan değilim
hele sevdiklerime karşı

Kardes bak, insanlardan tiksinmenin cesitli yollari var. Sana ka.ar demesinden sogumadiysan daha neyden sogursun bilemem :) Just , sonuc olarak senin de bir egon olsa gerek, bu adam sana hakaret ederken yaralanmadi mi? Egonu dusun, kirilan gururunu dusun, bir daha gorusurseniz gururundan bahset, iyice de bagir cagir. Ofkeli ol Just, cunku ofkeli olmalisin, biri seni ayaklar altina almis.

Ofkene yenil derim, ofke gelince baska hicbir seye yer kalmiyor.

edit: tamam demicem vazgeçtim :110:

ban kızcaksınız ama şey diyesim geliyor tamam affediyorum gel :110: ben salakım birazcık galiba :110:

Sadece ofkeye , vazgecmeye, bitirmeye hazir degilsin , o kadar. Gercekten kafanda bitseydi, icinde ofkeden baska bir sey olmazdi. Neyse, hayirlisi olsun diyorum :)

bi de bana sor :KK43:

kızgınlık hissediyorum ama çabucak geçiyor sonra kırgın hissediyorum yine dediğin gibi oluyor
ben çok kin tutabilen bir insan değilim
hele sevdiklerime karşı
O neden üzülmüyor demişsin ya. Erkeklerde anlama kıtlığı var(Sözüm meclisten dışarı) tam kaybetmeden anlamıyorlar ellerindekinin kıymetini sen kendini toparlayıp mutlu olduğunda o başlayacak kafasını duvara vurmaya. Şimdi onun etrafı onu pohpohlayanlarla doludur, Sen haklısın, sana kız mı yok, gazları veriliyordur. Ego tavan yapmış, Haliyle senden bekliyor pişmanlığı, bittiği zaman ne oluyor olacakta, Senin işine yaramayacak işte.

belki hoşuna gidiyordur böyle üzülmem kırık ezik egosu tatmin oluyordur bu sayede
Kesinlikle. Sana cektirmek hosuna gidiyor. O yuzden dedim sana mutsuzlugunu belli etme.
Sen boyle mutsuz oldukca onun ego tavan yapiyor, kendini degerli hissediyor. Bak justim senin sevgini hakedecek biri olsaydi isi buralara getirmezdi. Hala adam kendini padisah gibi gorup ayaklarina kapanmani bekliyor. Sen naptin bu adama? Her b.kunu gormezden geldin, bu mu sucun?

O neden üzülmüyor demişsin ya. Erkeklerde anlama kıtlığı var(Sözüm meclisten dışarı) tam kaybetmeden anlamıyorlar ellerindekinin kıymetini sen kendini toparlayıp mutlu olduğunda o başlayacak kafasını duvara vurmaya. Şimdi onun etrafı onu pohpohlayanlarla doludur, Sen haklısın, sana kız mı yok, gazları veriliyordur. Ego tavan yapmış, Haliyle senden bekliyor pişmanlığı, bittiği zaman ne oluyor olacakta, Senin işine yaramayacak işte.

işte o zaman bir önemi yok ki
ben salak değilim unutunca bidaha onu neden alayım hayatıma değil mi
o zaman keyfime bakarım :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X