• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden...?

3hilal

mutlu ol yeter
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
269
102
43
30
merhaba arkadaslar, benim su son 2 gündür canımı sıkan bir derdim var..

geçenlerde nisanlimla çok güzel çok keyifli sohbet ediyorduk skype tan. Hiç bir sey yoktu ters giden, gülüsüyorduk sakalasiyorduk sonra..onun bir hareketi, eski sevgilimi aklima getirdi. Hareketi de : çok samimi gülüp kulakligin mikrofonu agzina yaklastirip konusmasi. bu hareketi eski sevgilim çok yapiyordu ve aniden eski sevgilim aklima geldi. nedeni anlamadim... nisanlandiktan sonra eski sevgilimi hiç düsünmemistim hiç umursamadim ama nasil olurda nisanlim o hareketi yapinca eski sevgilim aklima geldi... o hareketi yaptiktan sonra benim yüzüm düstü (moralim bozuldu) bunu nisanlimda farkina vardi, ve ne oldu diye sordu. bende soguk ters cevaplar vermeye basladim '' yok birsey '' deyip kestirip attim.. o günden sonra neden birden o aklima geldi diye düsünüyorum, ve su 2 gündür eski sevgilimin gülüsünü hayal ediyorum...neden böyle oldu anlamis degilim. acaba hala unutamadim mi yoksa onu..? yoksa sadece ani bir düsüncemiydi...?
o günden sonra nisanlima karsi daha bir mesafeli duruyorum.... ne yapacagimi sasirdim :(
ne yapabilirim böyle bir durumda .... nisanlimi çok seviyorum ona asla ihanet etmek istemem böyle düsüncelerle.. :KK42::KK42:

normal olabilir...bazen bir gülüş,bir koku,bir ses de hatırlatabilir...takma,takarsan ciddiye alırsın...aklına gelmiş olabilir,unut gitsin...geçmiş adı üstünde, geri de kaldı.

ben her gün gördüğüm marketin isminden eski sevgilimi hatırlıyorum ama gidipte yeni sevgilime soğuk davranmıyorum yani senin ki tuhaf sen baya baya sevmiyosun şu anki nişanlını :KK14:

Buna cok takmayın olur böyle seyler. Yolda birini görüp tanıdıga benzetmek gibi. Ama sürekli düşünürsen onu hala seviyorsun gibi aklın sana tehlikeli bir oyun oynar

aklına gelmesinde anormal bi durum yok ama nişanlına soğuk davranmak neden yani?bu biraz anormal olmuş,bir düşün onun yerine koyup da kendini,o yapsa aynını ne acı verirdi dimi?

haklisiniz...ben kendim sok oldum bir an eski sevgilim aklima gelince... :( çünkü 2 sene oluyor ayrilali
bi koku insani yillarca geriye goturebilir, zihinle alakali bi durumdur.. eski sevgilini unutmadigini gostermez.. vesveseye kapilma.. boyle yaparsan zihnini eski sevgilinle mesgul eder durursun..

aklına gelmesinde anormal bi durum yok ama nişanlına soğuk davranmak neden yani?bu biraz anormal olmuş,bir düşün onun yerine koyup da kendini,o yapsa aynını ne acı verirdi dimi?
zaten isteyerek soguk davranmadim.. ani bir tepki oldu.

zaten isteyerek soguk davranmadim.. ani bir tepki oldu.
olmasın işte dikkat et bence,sonuçta eski eskide kalmış ki bu kişi ile evliliğe adım atmışsın :) ama yazında şuan ona mesafeli olduğunu da belirtmişsin :(

Nişanlını sevmıyosun gibi sacma yorumları dikkate alma tatlım. İki yıl geçmiş bişey hatırlatmıs olabılır. Ruh halımızde gel gitler yasanabılır. Ben vicdanen rahatsız oldugun için nişanlına oyle davrandıgını dusunuyorum. Cunkı oyle olur huzursuzsak huzırsuz ederiz genelde biz kadınlar. Tam tersini yapmaya calıs su an gelecegı dusun nişanlına dahada yakın olmaya calıs. Ömrumuz boyunca bişeyler bişeylri birilerini hatırlatabılır ustunde durma yeter:KK66:

olmasın işte dikkat et bence,sonuçta eski eskide kalmış ki bu kişi ile evliliğe adım atmışsın :) ama yazında şuan ona mesafeli olduğunu da belirtmişsin :KK43:
evet biraz mesafeli oldum maalesef :(... Seytanin aklina uymamaya çalisiyorum ama ne bileyim ya :( dün zaten biraz moralim bozuldu, skype tan konusurken nisanlimin uykusu gelmisti(anlarimda, çünkü adam yeni görevden gelmisti) ama ne bilim iste biraz sinirlendim hemen uyuyunca. biraz anlayissiz davrandim herhalde.. bide bu eski sevgili konusu kafama takilinca biraz mesafeli oldum.

Nişanlını sevmıyosun gibi sacma yorumları dikkate alma tatlım. İki yıl geçmiş bişey hatırlatmıs olabılır. Ruh halımızde gel gitler yasanabılır. Ben vicdanen rahatsız oldugun için nişanlına oyle davrandıgını dusunuyorum. Cunkı oyle olur huzursuzsak huzırsuz ederiz genelde biz kadınlar. Tam tersini yapmaya calıs su an gelecegı dusun nişanlına dahada yakın olmaya calıs. Ömrumuz boyunca bişeyler bişeylri birilerini hatırlatabılır ustunde durma yeter:KK66:
çok tesekkür ederim, anlayisli oldugun için ve yardim için:KK36:

çok tesekkür ederim, anlayisli oldugun için ve yardim için:KK36:
Cunkı su an sadece birazcık rahatlamaya ve aklına eskısevgılının gelmesinin nişanlına duydugun sevgıyle alkası olmadıgını bilmeye ıhtıyacın var. Yangına körükle giden insanları kaale almaZsan ömür boyu skntı yaşamaZsın. Bıkac gun etkısınde kalırsın sonrada gecer gıder dugun hazırlıklarına odaklan o daha eğlenceli;)

Aklına gelebilir, sana eski sevgilini hatırlatan davranışları olabilir hatta eski sevgiline dair bazı şeyleri özleyebilirsin. Bunlar olması muhtemel şeyler. Bu duruma gereğinden fazla anlam yüklemen seni zora sokuyor anladığım kadarıyla. Ne kadar çok anlam yüklemeye çalışırsan o kadar çok boğulursun bu detayların içinde.

Fazla takılma bu duruma bana kalırsa ne kadar fazla düşünürsen kafaya takar aklına eski sevgilini getirirsen işin içinden çıkamazsin pişman olursun !!

dertsiz başına dert alma nişanlını sevmeseydin onunla olmaz eski sevglnle olurdun o yüzden geçici bi hatırlatma nişanlını ara ve ne kdr çok sevdiğini anlat

Back
X