Bunu istemiyorum işte ben espriye boğmaya çalışıyorum şaka yapıyorum dimi diye şaklabanlık yapıyorum o hayır diyorEn kötüsü de hiç unutamayacaksınız. Bu tür laflar oturup kalıyor insanın içinde. .
Ne demek istediğinizi anladım bunun cinsellikle alakası yok yani cinsel bi durum olup onun acısını çıkarıyo değil mahkemesi var karşı taraf fena zorluyo mal varlığına göz dikmiş aklı fikri orda dünyadan koptu onun sinirini benden çıkarıyoCinsel hayatınız kötü mü?
Mahkeme bitene kadar sabredin o zaman. Geçici bir durumdur inşallah. Mahkemeden sonra aynı tavrı sürerse o zaman dert edin.Ne demek istediğinizi anladım bunun cinsellikle alakası yok yani cinsel bi durum olup onun acısını çıkarıyo değil mahkemesi var karşı taraf fena zorluyo mal varlığına göz dikmiş aklı fikri orda dünyadan koptu onun sinirini benden çıkarıyo
Zaten bel bağladığım bi bu kaldı mahkemesi bi bitse belki düzelirMahkeme bitene kadar sabredin o zaman. Geçici bir durumdur inşallah. Mahkemeden sonra aynı tavrı sürerse o zaman dert edin.
Cevaplarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim napcamı şaşırdım artık susmak var zaten karakterimde ama o çok üstüme gelmişti artık kendimi savunmaya başlamıştım en iyisi ben yine susup alttan alayımevet benimde en büyük hatam bu aslında en başında susmalıyız kendimi ifade etmeye çalıştıkça, savundukça kendimizi haklı iken haksız duruma düşebiliyoruz ne yazık ki ben de 10 senenin sonunda daha yeni yeni öğreniyorum bunu inan bana umarım sen en başından bunu halledersin.
aileler konusuna gelince, iki insan evlenince aileler de veleniyor bi yerde ama erkekler istiyorlar ki sen kendi ailesine o evin bi kızı gibi ol, herşeylerinde yanlarında ol ama kendileri mesafeli duruşlarını korusunlar, aile ilişkilerinizi bilemem tabii ama zamanla onların ailesine daha da alışacak ve inşallan bi süre sonra bu çekingenliğin tamamen ortadan kalkacaktır, bunu çok dert etme, sadece aile konusu açıldığında "ama sende benim aileme şöylesin, böylesin" deme kıyaslama, karşılaştırma yapma (kendimde benzer şeyler yaşamış biri olarak söylüyorum erkekler bunu kendileri ile amiyane tabirle sidik yarıştırmak olarak görüyorlar)
allah kolaylık versin inşallah, siz ilk etapta son tartışmadan doğan anlaşmazlığı gidermeye bakın
Mahkeme çok ciddi aslında kendini savunamıyo ve borçlardan dolayı avukat tutmayı da düşünmüyor üstelik karşı taraf avukat mahkeme biterse düzelir inşMahkemesi önemli bişey heralde değilse bu kadar basit olarak söyleyemez bu lafı. ne zaman sonuçlanacak mahkemesi ona göre biraz anlayışlı olun çok üstüne gittikçe daha çok geri çekilecek gibi. mahkemesi bitene kadar anlayışlı olun biraz suskunluğu konusunda. ama misafirlere yemek yapma konusunda bişey diyemeyeceğim ona ve ailesine hizmet etsin diye evlenmediniz onla nasıl biliyorsanız öyle yapın onu önemsemeyin 3 çeşitse 3 çeşit 4.yü kendisi istiyorsa yapsın
Ona göre yine sorun yok ben abartıyorum herşeyi evde durmaktan canım sıkılmış halbuki mesleğim gereği hergun dışardayım sadece ondan bikaç saat erken geliyorummahkeme meselesi yokken iyiydiyse o zaman mahkeme bitene kadar sabır.
nasıldı bu olaydan önce ilişkiniz, başka sorunlarınız var mıydı ?
Bunu nasıl yani nerden anladınızKarakterini tabi ki bilmiyorum ama anlattıklarından yola çıkarak seni sevmediğini anlıyorum. Seven insanın neler yapabileceğini nasıl davrandıgını hepimiz biliyoruz az cok...
Anlatsam da anlamıyo ben seninle vakit geçirmek başbaşa kalmak istiyorum diyorum defalarca anlatmaya çalıştım zaten hafta içi bütün gün berabermişiz akşamları yani hafta sonu da ailesiyle geçirsinmiş bütün hafta içi akşamlarının hepsinde ailesiyle beraber olduğumuzu eve sadece uyumaya geldiğimizi biliyorum benHenüz evliliğe alışmamış erkekler böyle farklı beklentilerdesiniz şuan sen ona kararlı duruşunu göster incitmeden ne kadar kırıldığını birlikte vakit geçirmek istediğini anlat birer birer biraz ürksün tepkisine göre değişip değişmiceğini anlarsın zaten olmadı sende telefonunu elinden düşürme bakalım o ne tepki vericek ?
Yanlış anlama bu benim düşüncem belki seviyordur da yapısı öyledir o yüzden karakterini bilmiyorum dedim. Şurdan anladım. yeni evlenen ve seven bir çift ya da kadın ya da erkek sonuçta ilgilenir, evliliğin tadını çıkarmaya çalışır, mutludur vs.. Gururla insan içine çıkan elini tutar. Sen yürüyoruz koluma girmiyor diyosun. Orada iğreti oldum ben... Bu isteksizliğinin bir ifadesi bana göre...Sen nasılsın ona karşı? Onunla vakit geçirmek istiyorsun değil mi yeni evlisin bunu yaşamak istiyorsun.. En basiti kendinle onu kıyasla...Sen nasılsın o nasıl? Bu anlatmak istediğim... Yeni evli olmasan bu yorumu yapmazdım. Erkektir vs derdim ama durum farklıBunu nasıl yani nerden anladınız
mahkeme bitene kadar sabredin destek olun ondan sonra hala devam ederse o zaman sorarsınız hesabını ama ben sanmıyorum devam edeceğini normale döner benceMahkeme çok ciddi aslında kendini savunamıyo ve borçlardan dolayı avukat tutmayı da düşünmüyor üstelik karşı taraf avukat mahkeme biterse düzelir inş
Daha yeniyiz diye ben evliliğin tadını onun tadını çıkarmak istiyorum hatta onunla fazla vakit geçirmek ona doyabilmek için hemen çocuk bile düşünmüyorum ama o benim kadar düşünceli değil benden ayrı yürüdüğü o gün aklında yine mahkeme varmış hiç aklından çıkmıyomuş aslında moral bozukluğunu anlıyorum karşı taraf buna suç atıyo haksızlar halbuki ama avukatlar eşimin bütün mal varlığını almak istiyorlar ama insan bi saatliğine de olsa kendine gelmez mi hem hak veriyorum hem kızıyorumYanlış anlama bu benim düşüncem belki seviyordur da yapısı öyledir o yüzden karakterini bilmiyorum dedim. Şurdan anladım. yeni evlenen ve seven bir çift ya da kadın ya da erkek sonuçta ilgilenir, evliliğin tadını çıkarmaya çalışır, mutludur vs.. Gururla insan içine çıkan elini tutar. Sen yürüyoruz koluma girmiyor diyosun. Orada iğreti oldum ben... Bu isteksizliğinin bir ifadesi bana göre...Sen nasılsın ona karşı? Onunla vakit geçirmek istiyorsun değil mi yeni evlisin bunu yaşamak istiyorsun.. En basiti kendinle onu kıyasla...Sen nasılsın o nasıl? Bu anlatmak istediğim... Yeni evli olmasan bu yorumu yapmazdım. Erkektir vs derdim ama durum farklı
İnş ilginiz ve verdiğiniz fikirler için çok teşekkür ederim o kadar ihtiyacım var kimahkeme bitene kadar sabredin destek olun ondan sonra hala devam ederse o zaman sorarsınız hesabını ama ben sanmıyorum devam edeceğini normale döner bence
Ben durumu o kadar iyi biliyorum ki çok yakından şahit olduğum birisi var . Tıpa tıp aynısı . Senin yapman gereken tek bir şey var kendine özen göstermek kendinle vakit geçirmek ve telefonunu elinden bırakmamak . Dene bakalım sendeki değişimi farkedince ne tepki vericek bunu ölçmelisin bana göre tavrını gör ona göre hareket edersin .Anlatsam da anlamıyo ben seninle vakit geçirmek başbaşa kalmak istiyorum diyorum defalarca anlatmaya çalıştım zaten hafta içi bütün gün berabermişiz akşamları yani hafta sonu da ailesiyle geçirsinmiş bütün hafta içi akşamlarının hepsinde ailesiyle beraber olduğumuzu eve sadece uyumaya geldiğimizi biliyorum ben
Ben telefonu elime alsam ona bulaşmam diye sevinir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?