Neden? ?

Halbuki askindan pesini birakamayip yolunda deli divane olmasi gerekiyordu degil mi? Yasadiginiz buyuk hayal kirikligini anliyor ve guluyorum sadece.

Ee be guzelim sen soylemessen biz nerden bilecez?:110:konunda bu olanlardan bahsetmemissinki ne diye simdi sinirleniyosun?bazi seyleri konu acarken eksik yazarsan ee bizde boyle kalakaliriz yanii:KK51:yardimci olamayizki ama degilmi?biraz empati lutfen:KK52:konuya gelince adam madem zamaninda bu kadar haddini asmis,ee simdide heryerden egellemis diyemi dertleniyosun?ben anlamadim yani bir psikopattan kurtulmussun istee daha nedir derdin bunu cozemedim yani:KK64:eksik parcalar var konuda iyisimi bir duzenle sonra nacizhane yorumlarimizi yapalim canim...
Haklısınız kusura bkma yın çok uzun olucak diye detaylara girmek istemedim

Artık umurumda değilsin, sensiz yoluma bakıyorum mesajı vermek istemiş.. Beni istemeyeni artık bende istemiyorum demek istemiş. Sizde daha fazla irdelemeyin madem ayrıldınızi sevmiyorsunuz yolunuza bakın bence. Arkanızdan nolur geri dööön diye ağlaması veya engeli basması hiçbişeyi değiştirmez sonuç olarak bu ilişkiyi sürdürmek istemiyorsunuz. Küçük şeyleri kafanıza takıp canınızı boşuna sıkmayın, daha yaşayacak güzel günleriniz olacak her ikinizinde

Halbuki askindan pesini birakamayip yolunda deli divane olmasi gerekiyordu degil mi? Yasadiginiz buyuk hayal kirikligini anliyor ve guluyorum sadece.
Yooo hayal kırıklığı deil sadece merak etmiştim ama goruyorumki fazla merak iyi deilmis sormadım sayın zaten böyle bi sorunu burda açtığım için de pişman oldum fikir alırım yol gösterirler düşüncesiyle yazdım ama hata etmisim

Back
X