Canım ben engellersem demezmi buda bni takip edio diye onu sevindirmk istemiyorm buna hakkı yok çok canımı yaktı cunkubak anlam yükleme,at kafandan,bır sebpten wa.. telden sildim,engelliler vardı,sonra tekrar kurdum,tekrar kurunca o engelilerın hepsinin engeli kalkmış olmuş,haberim yok tabı,bir gün dınk dınk yazıyro bıri,şok oldum,nasıl olur engelli bu dıye,sonra hemen engelledim,aa bırde baktım benım engelli listesi boş,yanı bu tür şeyler olur,anlam arama derken senın ıyılığıne,yıpranma dıye,az kalmış bak 3 ay geçmiş,atlatıcan tam kırılma noktası,sabır,bu defa sen engelle tatlım
Yanlış düşünmez dimi yani takip edio bni falan gbi yoksa bnde engellemek istiyorum da o düşünceyle duruyorum ne yapayım szcesen terk ettiysen içinde kalmıştır zaten ondan engeli kaldırmıştır, belki bir umut barışırsn diye
fazla anlam yükleme ve uzak dur bence sen engelle şimdi de
yooo tam tersi kafasında beni tamamen bitirmiş der bence engelle hemenYanlış düşünmez dimi yani takip edio bni falan gbi yoksa bnde engellemek istiyorum da o düşünceyle duruyorum ne yapayım szce
Çok teşekkür ederim ilginize hemen engelledimyooo tam tersi kafasında beni tamamen bitirmiş der bence engelle hemen
Birinin engeli kaldırdığını anlaman için takip etmen gerekmiyor ki. Benide biri engellemisti sonra bir baktım ortak arkadaşlarımız ın paylaşımı na yaptığı yorumları görüyorum baktım ki engeli kaldırmış. Bende engelledim.Yanlış düşünmez dimi yani takip edio bni falan gbi yoksa bnde engellemek istiyorum da o düşünceyle duruyorum ne yapayım szce
Bnde engellemeyi düşünüyorum ama bu seferde o bni takip edio dicek ondan cekiniorum şimdilik umursamamaz tavirlardayim
en doğrusunu yaptınÇok teşekkür ederim ilginize hemen engelledim
zamaında o senı engellediğinde neden engellemedınCanım ben engellersem demezmi buda bni takip edio diye onu sevindirmk istemiyorm buna hakkı yok çok canımı yaktı cunku
haklısın :)eski sevgilimde engelimi kaldırmıştı. neden kaldırdığını sorduğum zaman engellemk çocukça geliyor bana o yüzden kaldırdım demişti
kesinlikle hayır aynı yalanlara inanmaya gücüm yokProfiline bakmak içindir. Barışmayı düsünüyormusun?
engellemiştm hakkımda duvarında ne paylaşıo diye sırf meraktan tekrar kaldrdım o aradada o engelledi ben kaşındım yanizamaında o senı engellediğinde neden engellemedın
Ayrılalı üç ay olan eski erkek arkadas neden sosyal paylasim sitesinde engeli kaldirir(durduk yerde engellemesi de durduk yerde olmustu)???
Yooo ben hayatta barismam okuduğum kitabı bidaha okumam ben hep aynı teraneŞimdi o çocuk sana gel barışalım dese koşa koşa gidersin .Sonra yıne terkeder yıne engeller. Aradan bi 3 ay daha geçer sonra yıne engelı kaldırır ve barışmak ister . Ve bu kısır döngu böyle devam eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?