Neden? ?

Canım ben engellersem demezmi buda bni takip edio diye onu sevindirmk istemiyorm buna hakkı yok çok canımı yaktı cunku

sen terk ettiysen içinde kalmıştır zaten ondan engeli kaldırmıştır, belki bir umut barışırsn diye
fazla anlam yükleme ve uzak dur bence sen engelle şimdi de
Yanlış düşünmez dimi yani takip edio bni falan gbi yoksa bnde engellemek istiyorum da o düşünceyle duruyorum ne yapayım szce

Yanlış düşünmez dimi yani takip edio bni falan gbi yoksa bnde engellemek istiyorum da o düşünceyle duruyorum ne yapayım szce
Birinin engeli kaldırdığını anlaman için takip etmen gerekmiyor ki. Benide biri engellemisti sonra bir baktım ortak arkadaşlarımız ın paylaşımı na yaptığı yorumları görüyorum baktım ki engeli kaldırmış. Bende engelledim.

Bnde engellemeyi düşünüyorum ama bu seferde o bni takip edio dicek ondan cekiniorum şimdilik umursamamaz tavirlardayim

Engellersen nasıl takip ediyor beni diyecek ki göremeyeceksin engel olunca
Asıl engellemezsen beni engellemedi ki profilime bakıyor takip ediyor der
Çok takip etmek istiyorsan 2. hesap aç ordan bak ama yine de bildiği hesaptan engelle

Sizi unutamamıştır, rüyalarından çıkmıyorsunuzdur, köpek gibi pişmandır, kapılarınızda sürünecek ama cesareti yoktur... Engeli kaldırmakla başlamış işte.

eski sevgilimde engelimi kaldırmıştı. neden kaldırdığını sorduğum zaman engellemk çocukça geliyor bana o yüzden kaldırdım demişti

Ayrılalı üç ay olan eski erkek arkadas neden sosyal paylasim sitesinde engeli kaldirir(durduk yerde engellemesi de durduk yerde olmustu)???

Kontrol ediyor sen birini buldun mu diye, belliki kendi bulamamis bosta. Ne onemi varki hem isine yoluna bak.

Şimdi o çocuk sana gel barışalım dese koşa koşa gidersin .Sonra yıne terkeder yıne engeller. Aradan bi 3 ay daha geçer sonra yıne engelı kaldırır ve barışmak ister . Ve bu kısır döngu böyle devam eder...

Yooo ben hayatta barismam okuduğum kitabı bidaha okumam ben hep aynı terane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…