Nedenini bilmediğim acı çekiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ceyyceyy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
1.178
107
43
21
Merhabalar herkese iyi geceler aslında anlatacağım sorun yıllardır vardı ama geçip giderdi bu sefer tam patlak verdi dün ağlarken ellerim kasıldı ve ambulans çağırıldı çok zor açtılar ellerimi kaskatı kalmıştı asıl sorun şu sürekli ağlıyorum içimde sıkıntı var neden olduğunu bilmiyorum hep ağlamak istiyorum kafamdaki sesler susmuyor kafama sıkacağım yakında intihara çok yaklaştım susmuyor sesler iyileşemiyorum nolur yardım edin olmuyor

Merhabalar herkese iyi geceler aslında anlatacağım sorun yıllardır vardı ama geçip giderdi bu sefer tam patlak verdi dün ağlarken ellerim kasıldı ve ambulans çağırıldı çok zor açtılar ellerimi kaskatı kalmıştı asıl sorun şu sürekli ağlıyorum içimde sıkıntı var neden olduğunu bilmiyorum hep ağlamak istiyorum kafamdaki sesler susmuyor kafama sıkacağım yakında intihara çok yaklaştım susmuyor sesler iyileşemiyorum nolur yardım edin olmuyor
En yakın zamanda psikiyatriye başvurun muhakkak yardımsız ilaçsız geçmez bu durum

Yapmayın böyle neden taklit yapıyorsunuz içinizi dökün, ilaç kullanmanız lazım. İntihar çözüm değil hiçbir zaman. Çok kötüyseniz şimdi bile acile gidebilirsiniz
5 gündür sürekli acildeyim istenmiyorum artık acilde yaptıkları tek şey serum takıp yollamak ve azarlamak şu an asla mantıklı düşünemiyorum ya sıkıcam ya asıcam

IMG_1664.webp

Anlatamadım ağır geldi bana bile ağır geliyor asıl sorunu bilmiyorum çünkü
Bana size mantıksız gelebilir bu dediğim şey ama madem anlatamiyorsunuz kısaca bir kağıda bu durumu yazip odaya girdiğinizde ben anlatmakta güçlük çekiyorum bunu size yazdım diyerek okumasını rica edebilir misiniz doktora. Emin olun yardımcı olacaklardır.

Bana size mantıksız gelebilir bu dediğim şey ama madem anlatamiyorsunuz kısaca bir kağıda bu durumu yazip odaya girdiğinizde ben anlatmakta güçlük çekiyorum bunu size yazdım diyerek okumasını rica edebilir misiniz doktora. Emin olun yardımcı olacaklardır.
Teşekkür ederim deneyeceğim

hep sezen aksu falan yüzünden… depresiflik kanımıza işlemiş kurtulması zor oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X