En yakın zamanda psikiyatriye başvurun muhakkak yardımsız ilaçsız geçmez bu durumMerhabalar herkese iyi geceler aslında anlatacağım sorun yıllardır vardı ama geçip giderdi bu sefer tam patlak verdi dün ağlarken ellerim kasıldı ve ambulans çağırıldı çok zor açtılar ellerimi kaskatı kalmıştı asıl sorun şu sürekli ağlıyorum içimde sıkıntı var neden olduğunu bilmiyorum hep ağlamak istiyorum kafamdaki sesler susmuyor kafama sıkacağım yakında intihara çok yaklaştım susmuyor sesler iyileşemiyorum nolur yardım edin olmuyor
Psikiyatrime gittim ve öyle bir rol yaptım ki adam hiçbir şeyin yok dediEn yakın zamanda psikiyatriye başvurun muhakkak yardımsız ilaçsız geçmez bu durum
Yardımı da reddediyorum bilmiyorum nedenini gerçekten kafama sıkmaya çok yakınıöEn yakın zamanda psikiyatriye başvurun muhakkak yardımsız ilaçsız geçmez bu durum
Yapmayın böyle neden taklit yapıyorsunuz içinizi dökün, ilaç kullanmanız lazım. İntihar çözüm değil hiçbir zaman. Çok kötüyseniz şimdi bile acile gidebilirsinizYardımı da reddediyorum bilmiyorum nedenini gerçekten kafama sıkmaya çok yakınıö
5 gündür sürekli acildeyim istenmiyorum artık acilde yaptıkları tek şey serum takıp yollamak ve azarlamak şu an asla mantıklı düşünemiyorum ya sıkıcam ya asıcamYapmayın böyle neden taklit yapıyorsunuz içinizi dökün, ilaç kullanmanız lazım. İntihar çözüm değil hiçbir zaman. Çok kötüyseniz şimdi bile acile gidebilirsiniz
Anlatamadım ağır geldi bana bile ağır geliyor asıl sorunu bilmiyorum çünküBuraya içinizi döküp yardım istiyorsunuz ama psikiyatriye anlatmiyorsunuz bu bir çelişki değil mi?
Neden anlatmadiniz?
Lütfen yargılamayın zaten çok zor durumdayımBuraya içinizi döküp yardım istiyorsunuz ama psikiyatriye anlatmiyorsunuz bu bir çelişki değil mi?
Neden anlatmadiniz?
Bana size mantıksız gelebilir bu dediğim şey ama madem anlatamiyorsunuz kısaca bir kağıda bu durumu yazip odaya girdiğinizde ben anlatmakta güçlük çekiyorum bunu size yazdım diyerek okumasını rica edebilir misiniz doktora. Emin olun yardımcı olacaklardır.Anlatamadım ağır geldi bana bile ağır geliyor asıl sorunu bilmiyorum çünkü
Teşekkür ederim deneyeceğimBana size mantıksız gelebilir bu dediğim şey ama madem anlatamiyorsunuz kısaca bir kağıda bu durumu yazip odaya girdiğinizde ben anlatmakta güçlük çekiyorum bunu size yazdım diyerek okumasını rica edebilir misiniz doktora. Emin olun yardımcı olacaklardır.
Estağfirullah ben neden anlatamadıgınızı merak ettim sadece.Lütfen yargılamayın zaten çok zor durumdayım
Çok teşekkür ederim stresten sürekli bayılıyorum artık perşembe acilde bayıldım cuma bayıldım pazar yine acildeydim ağır geliyor boğulıyorumEstağfirullah ben neden anlatamadıgınızı merak ettim sadece.
Stres kaynağınız nedir?Çok teşekkür ederim stresten sürekli bayılıyorum artık perşembe acilde bayıldım cuma bayıldım pazar yine acildeydim ağır geliyor boğulıyorum
Sebebini bilsem öyle şu diyebileceğim bir sebep yokStres kaynağınız nedir?
Kafanızdaki sesler kendini öldür vs tarzı şeyler mi ne tarz şeyler duyuyorsunuz?Sebebini bilsem öyle şu diyebileceğim bir sebep yok
Neden rol yapıyorsunuz yahu? Sorununuzun farkındasınız işte ne güzel şeffaf olup yardım kabul etsenizePsikiyatrime gittim ve öyle bir rol yaptım ki adam hiçbir şeyin yok dedi
Evet sürekli kafama sıkmak istiyorumKafanızdaki sesler
Kafanızdaki sesler kendini öldür vs tarzı şeyler mi ne tarz şeyler duyuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?