Ben de zaten artık sevgimden ölsem de o aramadıkça aramamaya karar verdim. Eğer istiyorsa zaten döner ,dönmüyorsa benden vazgeçmiş demektir.. Tabi bu arada kahretsin ki insanın gözü telefona kayıyor,aradı mı acaba msg geldi mi acaba.. Kes ümidi en iyisi böyle,bu şekilde kendini en kötü olasılığa hazırlamış olursun diyorum.. ama şu an için olmuyor. Uğraşıcam tabi
Zaten o süreçteki aradıklarında 'kötübişey mi diceksin bana?' diye soruyorum,çünkü korkuyorum.. o da her defasında 'hayır kötü bişey demiycem' dio..
Gerçekçiyimdir daima, sonuçta ayrılmak istiyorsa tamamen çıkacaksa boynum eğiktir bu konuda mcburen... Bekleyiş çok zor gerçekten..
Israrım birşeyler söylemesi içindi, net olması içindi, zorla sevmesi bana dönmesi için değildi. Böyle yapmasaydım,yarın bi gün'sen de hemen kabullendin,mücadele etmedin ki,aramadın sormadn ki' dememesi içindi..
Kimbiir belki de üzerine düşünce birinin,karşısında kıymetin azalıyor veya kolay lokma gibigörünüyor..artık ne düşüneceğimi şaşırdım.. Haklısınız.. Artık suskunluk orucuna yattım..
Eee adam seni istemeye gelmek istemiş reddetmişsin istemeyeceksem uğraşmam diyor ne güzel işte. Böylesi az bulunur.
iyi de ona dürüstçe nedenini söyledim, ona gelecek vaad etmeyen birşey belirtmedim ki, 'benim de onunla ilgili şeyler düşündüğümü,evlenmek istediğimi' anlattım. Hem madem böyle tersinden anlayıp hüküm verdi, neden dürüstçe ve açıkça vazgeçtiğini belirtmiyor. Ağrıma giden bu..Haksız mıyım yani? Sonuçta red etmedim..
yapmayın ALLAH aşkına..zorba evlilik mı olur? kabul edıp etmemek kişiye kalır..tek kişye göre hareket edılır mı ilişkide?ilişki ıkı kişiye endekslıdır..kabul etmedıysen defol mu demek gerek??
E adam hemen evlenmek istiyorsa, şartı buysa ne yapacak, oyalamıyor kızı işte aslında. O sırada ikna olup olmadığını anlamak istiyor bence. Kızımız da reddettiği teklifi unutmuş, neden benimle ilgilenmiyor derdine düşmüş ilginç...
ilgınç mı?
evlilk şart şurt değil..bırlıkte alınan bır karardır..saygı duymalı..siz sırf karşı taraf ıstıyor dıye mı evlenırsınız? bu daha ılgınç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?