• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nedenn böyle yapıyorsun?

Eeeee neden hala berabersiniz bu adamla?
Acı çekmek hoşunuza mı gidiyor Allah aşkına!akannehir

haklısın canım ama inanki kopamıyorum deişik bi durum olmuş bendeki.eski erkek arkadaşım bunların hiç birini yapmazdı yedi yıl birlikte olduk.insan ister istemez kıyaslıyo.yani çok karışık bi durum o bana bunların çeyreini yapsaydı çoktan nokta koymuştum fakat bu adamda benliğimi kaybettim özgüvenimi yitirdim sanki o giderse iyice kötü olucakmışım gibi geliyo...

haklısın canım ama inanki kopamıyorum deişik bi durum olmuş bendeki.eski erkek arkadaşım bunların hiç birini yapmazdı yedi yıl birlikte olduk.insan ister istemez kıyaslıyo.yani çok karışık bi durum o bana bunların çeyreini yapsaydı çoktan nokta koymuştum fakat bu adamda benliğimi kaybettim özgüvenimi yitirdim sanki o giderse iyice kötü olucakmışım gibi geliyo...

He anladım..
Adamla beraberken benliğinizi kaybettiniz ama ayrılırsanız daha kötü olacak!
Haklsınız ya..
Ayrılmayın,devam edin..
Üzülmeyin..
Daha kötü olmasın hiç bir şey..
Benliğini kaybetmekten daha kötü ne varsa..

He anladım..
Adamla beraberken benliğinizi kaybettiniz ama ayrılırsanız daha kötü olacak!
Haklsınız ya..
Ayrılmayın,devam edin..
Üzülmeyin..
Daha kötü olmasın hiç bir şey..
Benliğini kaybetmekten daha kötü ne varsa..

hakveriyorum sana ve senin sölediğin herşeyin farkındayım.peki bu korkumdan nasıl kurtulabilirim gerçekten bi yol gösterilmesine ihtiyacım var.yani nasıl bu korkularımı atabilirim nasıl eski özgüvenimi kazanabilirim...

hakveriyorum sana ve senin sölediğin herşeyin farkındayım.peki bu korkumdan nasıl kurtulabilirim gerçekten bi yol gösterilmesine ihtiyacım var.yani nasıl bu korkularımı atabilirim nasıl eski özgüvenimi kazanabilirim...

Eeeee söyledim ya..
Sizi sevmeyen adamdan ayrılın,kendi hayatınıza bakın..
İşinizle,okulunuzla vs. ilgilenin..
Ailenizle,arkadaşlarınızla vakit geçirin..
Zor bişiy değil ki,kendi kendinize büyütmüşsünüz işi o kadar..

Aynı şeyleri yaşadım ve yeni terkedildim :(

1 yıl beraberdik biz de.Hiç ilgilenmezdi o da.Aramaz sormazdı.Merak etmez, kıskanmazdı hiç.Ben de senin gibi hep bir umut bekledim; ama sonu hüsran.Şimdi bir enkazım.Kaldır kaldırabilirsen :(

O da arkadaşlarıyla daha mutluydu.Hep en ufak fırsatta ilk onları tercih ederdi.Bir keresinde 1.5 ay görüşmedik annesi gelmişti yanına.Sonra ilk fırsatta arakadaşıyla buluşmaya gitmişti.Ne kadar çok sevdiysem ben de hep bir hayal kırıklığı yaşamıştım :(

Aynı şeyleri yaşadım ve yeni terkedildim :(

1 yıl beraberdik biz de.Hiç ilgilenmezdi o da.Aramaz sormazdı.Merak etmez, kıskanmazdı hiç.Ben de senin gibi hep bir umut bekledim; ama sonu hüsran.Şimdi bir enkazım.Kaldır kaldırabilirsen :(

O da arkadaşlarıyla daha mutluydu.Hep en ufak fırsatta ilk onları tercih ederdi.Bir keresinde 1.5 ay görüşmedik annesi gelmişti yanına.Sonra ilk fırsatta arakadaşıyla buluşmaya gitmişti.Ne kadar çok sevdiysem ben de hep bir hayal kırıklığı yaşamıştım :(
çok üzüldüm tatlım ya yaşadıklarını anlayabiliyorum.peki hiç sevdiğinibelli etmezmiydi sana.yani bu bni ailesinin içine falanda soktu.evlenicez diyip duruyo.ama iş icraata gelince hiç bişey yok...

canım bence babyface in dediği gibi sonu hüsran olacaktır ama sen hala ısrarla düzeleceini sanıyosun.kadınlara o kadar kızıyorumki böyle durumlarda.cünkü bende aynı senın gibı çok ezdirdim çok yıprattım kendimi ama sonu olmadı.neden göremiyosun anlamıyorum seven sayan bu davranısları yaparmı sence?bak bende onsuz öleceğimi sanıyodum her davranısına kendimce mazeret buluyodum ama o ne yaptı biliyomusun?beni durduk yere terk etti ve ben gerçekten mahvoldum aylarca zehir ettim kendime hayatı.ama o pislik ne etti etti gene kandırdı ve affettim.4.yılımıza girdik bu yıl ve baktımkı bu adamdan bi halt olmaz hatta topik açtım burda kızlara sordum anlattım duruumu.bitirdim ve oh rahatım.evet acıda çektim ama anam babam beni eziyet çekeyım diye büyütmedi kimseyide çekemem valla.bence aklını başına topla ve bitir bu ilişkiyi.kendin başedemeyeceginide düsünüyosan psikolojik destek al yoksa kendine yazık ve vaktine

Back
X