Cok tatlisinnnnn...malesef artik ye miyorum ben bu safsatalari yok sevkini kirarmis ya su olurmus gercekten namaz kilmak isteyen insan bir iki kavgada namaz birakmak ki sen onunla namaz kildigi icin kavga etmiyorsun zaten canim onun sana deger verip dusunmedigi icin kavga ediyorsun ama o bunu anlamiyor ben yemek yapmayinca yeminle esim benle kavga ediyor bizi batiracaksin diye
Neyse konumuza donelim bende olsam bende sinirlenirim acilen bu konuda israr edip onunla konusmaya calis dinlemiyprsada kus tripat yeter artik diye bazen bagirmakta ise yariyor ben bagarinca esim duzeliyor adama demekki bagirmak yariyor
Bazen dusunuyorumda hakikaten erkekler neden bu kadar calismiyor beyinleri dusunemiyorlar
Siz yazdiklarimi tam anlamiyla anlamadiniz.esim namaz kilmaz,bir anda gecenin bir vakti beni optu gittiii.namaz kilan eve gelip uyumazmi...sonra ise gitmezmiii.bunlari yapsa tmm.diyecegim.yok gitti.....ayrica namaza devam da yok.kilmiyor...yani arkadasim devam etseydi iyiydi....Sabah namazına giden bir eş herkese nasip olmaz. Aklınızı başınıza alıp eşinizin kıymetini bilin.
Aynen boyleeee dusundum.vebenim anlatmak istedigimi,anlamissiniz.bana ozur dile diyen arkadas da var.hahaaa...tmm.namaza gitmis.ama oyle mi gidilir.esim namaz kilan biri olsa sasirmam.ama gecenin bir vakti op beni,git,namaz kilan eve gelmez mi,direk ise git...varmi boyle bir sey.is ile namaz arasinda iki kusur saat farki var...corba icmislerr...tmmm.anladim ama bunu bn yapsam esim anlasa da yapilan dogru degil....Gercekten namazami gitmis acaba? Okuyunca sizce sorun adamin namaza gitmesi gibimi duruyor? Yani hanimefendi bundan sikayetci degil olay baska :) sizde hanimefendinin esi gibi yapmayin :)
Ben nerede sacmalamisim?Hep birlikte saçmalamışsınız başka bi açıklaması yok.
Bu sabahta gitti mi kendisi :) ben olsam is edinirim senin sevabina girmek istiyorum hayatim kalk ezan vakti geldi diye uyandiririm :)Aynen boyleeee dusundum.vebenim anlatmak istedigimi,anlamissiniz.bana ozur dile diyen arkadas da var.hahaaa...tmm.namaza gitmis.ama oyle mi gidilir.esim namaz kilan biri olsa sasirmam.ama gecenin bir vakti op beni,git,namaz kilan eve gelmez mi,direk ise git...varmi boyle bir sey.is ile namaz arasinda iki kusur saat farki var...corba icmislerr...tmmm.anladim ama bunu bn yapsam esim anlasa da yapilan dogru degil....
Yok cnmmm,nerde....uyudu,dunde gitmedi.diger namazlarida kilmadi.Bu sabahta gitti mi kendisi :) ben olsam is edinirim senin sevabina girmek istiyorum hayatim kalk ezan vakti geldi diye uyandiririm :)
Uyandir sen onu bu sabah :)Yok cnmmm,nerde....uyudu,dunde gitmedi.diger namazlarida kilmadi.
Simdi uyuyor..yatsiyi kilmadi dur onun icin kaldiriyim.adam yatsi kim diyecek.hahhahahahhUyandir sen onu bu sabah :)
Ay canım ya çok güldüm çocuk uyanacak sesimeSimdi uyuyor..yatsiyi kilmadi dur onun icin kaldiriyim.adam yatsi kim diyecek.hahhahahahh
Simdi uyuyor..yatsiyi kilmadi dur onun icin kaldiriyim.adam yatsi kim diyecek.hahhahahahh
Fazla fevrisin.Anlayıp dinlemeden bağırıyorsun.Çöpe atacağına,az yemek yap.Bir de snein güzel yemek yapıyor olman eşin için şans değildir.Bir evlilikte şans iyi yemek yapmaktan geçmiyor.Karşına al otur ve konuş.Evinizde yemek yeme düzeni olsun.Yapamıyorsa,işleri yoğunsa gelemiyorsa yapacak birşey yok.evet,tartistigim konuda yuzde yuz hakliyken o bir konusuyor ,diyorum ki burda suclu benmiyim.simdi size bir iki not verecegim,sonra konuya gececegimve daha sonra bu notlarla ilgili tartismayi soyleyecegim.
Ben duzenli,ve her gun yemegini yapan bir bayanim.arkadaslarim, etrafimdaki komsular dahi hep derler ne sanlsi esin var ne guzel yemekler yapiyorsun.
Esimin isi ise kendine bagli istedigi sattte gelebiliyor.fakat isi cok uzun surdugu icin gec gelir.her kez esiyle yemek yerken,cay icerken,bizim evimizde her kez tabagini alir yemek yer.sadece ramazanda birlikte yemek yeriz.gec geldigi icin de genelde musterileriyle yemek yemis oluyor...haliyle.evde haftada bir veya iki kez yemek yer.ve bundan dort bes sene once bu konu yuzunden kavga etmistimmm.ben kavga etmistim.
Arkadaslarim hep esleriyle yemek yiyor,hep birlikte cay iciyor.aksam kimi arasam cagirsam caya esimle yemek yiyoruz,yada askimla cay iciyoruz diyorlar,diye agladigim coktur.ve her seferinde bir hafta erken geldi ve sonra tekrar eskiye dondu...ve bende yoruldum biraktimmmm sikayeti....
Neyse bu nottan sonra konu dun gece oglumla uyumus kalmisim.esimde koltukta..birden gece geldi beni optu ben namaza gidiyorum askim dedi.bende tamam demisim.adam namaz kilmaz sabahi da disarida kiliyor...bir ara uyandim ruyami dedim.baktim yok.ordan da ise gitmis.uykunun bir dakikasi icin yuz takla atan adama bakin.neyse sabah dokuz bucukta uyandim.aradim.nerdesin sen dedim.hic askim namaza gittim ordanda ise gectimm..ne isi sabah namaziyla isinin baslama saati arasinda ikibucuk saat var..bu ne ya.hemsen namaz kilmiyorsun kiiiii.bagirdim.sen kafayimi yedin.ben ayni seyi yapsam sen ne yaparsin yaaaaaa.dedim.bu ne ya.yada aksamdan bana soyle ben sabah namazina gidecegim.kizdim kapattim teli.on dak.sonra kapida.arabaya gel konusalim dedi.israr etti gittimmm..
Neymis sabah yanima gelmis beni opmus askim namaza gidiyorum demis,bende tamam demisim.uykuluyum ne deseydim...bu gun benim icin miladdi dedi..dun gece cok dua ettim ve bu gun ahmet adindaki arkadasimla namaza basladim,ve cok guzel duygular hissettim bu gun.ama sen aradin beni yiktin dediii...
Bende,peki benim acimdan dusun,yaptigin mantiklimi,aksam bana soyle git.ve sen namaz kilan biri olsan tamam diyecegim.sanki gece nur indi gibi bisey oldu..tobe yarrabbimmm.kizlar bu kopurduuu.yok ben o geldiginde yemek yemek istediginde diyormusum ki ,yemek yaptigim da tok geliyorsun,yemek yapmadigimda acsinn.hep bunu soyluyormusum...benim yemek yapmam onun icin bir lutufmus gibi yapiyormusummmm...ne diyorsun sen dedim.ben yemek yemedigimiz icin sikayet eden,onca kavga eden bennn,her seferinde yemekleri cope dokmekten ben biktimmmm demektennn,doktugum gun acim diyen sana isyan ettmiyormuyummm.ya delirdim kizlarrrrr.ve inanirmisiniz bir gun oncede ablasi bizdeydi balik siparis verdik,yine tokum dedii,bende bari bu gun yapmma diye uyardim..erkenden aradi ki ac gelsin diyeeee....ve tartistik eve geldim,aklima siz geldiniz.bir tencere pilav bes gunluk,uc gunlukte makarnayi cope doktumm.sizin icin resmini cekecektim...patlican yemegimide yapmistim uc gun yeye bitiremedik cocuklarla.
Ay bunu birine anlatsa varya ne dusunurler benim hakkimda bilemiyorum.kizlar copteki yemeklerin resmini ceksem size gostersem sasarsiniz...gunahi da var,,ustune ustelik esimin yalanida beni yiktiiii...simdi uyuyor,gidip o coptekileri cikarip kafasina bosaltasim var.....bu gun sulu kofte pilav yaptim.on da geldi,toktu....soylediklerimden dolayi yedi.....ve kizlar bu tartismayi yaparken evde buldum kendimiii eeee namaza gitmistiya o konu ayakta kaldiiii.hale bakinnnn..
Iyi yemek yaptigimi yazmamin sebebi,bir arkadas yorumunda ,acaba yemeklerini begenmiyorda annesinde mi yiyor ,diye yazdigi icindir.az yemek yapiyorum,ama cocuklarimda istahli olmadigi icin mutlaka ucuncu gune kadar gidiyor.esimde yemedigi icin...ucuncu gun bittiginde gelir yemek yokmuuudemesi beni uzen..Fazla fevrisin.Anlayıp dinlemeden bağırıyorsun.Çöpe atacağına,az yemek yap.Bir de snein güzel yemek yapıyor olman eşin için şans değildir.Bir evlilikte şans iyi yemek yapmaktan geçmiyor.Karşına al otur ve konuş.Evinizde yemek yeme düzeni olsun.Yapamıyorsa,işleri yoğunsa gelemiyorsa yapacak birşey yok.
Bak bana burda açıklama yaparken bile ard arda nazmazdı rekattı şuydu buydu...Hallettik diyorsun hala içinde halledememişsin.Yarın yine bir kavgada yine bu olay öne sürülür.Fevri olmak bağırmak demek değildir.İşteyken telefonla aramak hesap sormak sinirli konuşmak fevriliktir.Çocukların iştahsızsa yemeği az yapmalısın.Daha da az yapmalısın.Çocuklar da 3 gün aynı yemeği yememeli.Iyi yemek yaptigimi yazmamin sebebi,bir arkadas yorumunda ,acaba yemeklerini begenmiyorda annesinde mi yiyor ,diye yazdigi icindir.az yemek yapiyorum,ama cocuklarimda istahli olmadigi icin mutlaka ucuncu gune kadar gidiyor.esimde yemedigi icin...ucuncu gun bittiginde gelir yemek yokmuuudemesi beni uzen..
Cok sukur olay buyumedi ztn.arabada konustuk,kapattik.eve geldiginde normaldi her sey....fevride davranmadim cnm,sonucta gece giden birine siz ne dersiniz....oyle bagir cagir bir diyalog olmadi,allaha sukur...sadece sert konustum.hesap sirar gibi.yaptiginin yanlis oldugunu soylemek icin.sonucta namaza gidiyorsan bu onceden planlanmis bir sey.arkadasiyla planlamis ,bana soyleyebilir di...hadi gittiii,namazi kil dort rekat.bes dak.bir sey.eve gel...ise niegidiyor.isiyle namaz arasi iki bucuk sattt..buna kizdim.neyse sorun yok ....
Tmm.cnm.birbirimizi anlamiyoruz herhalde.ilgin icin tesekkur ederim.Bak bana burda açıklama yaparken bile ard arda nazmazdı rekattı şuydu buydu...Hallettik diyorsun hala içinde halledememişsin.Yarın yine bir kavgada yine bu olay öne sürülür.Fevri olmak bağırmak demek değildir.İşteyken telefonla aramak hesap sormak sinirli konuşmak fevriliktir.Çocukların iştahsızsa yemeği az yapmalısın.Daha da az yapmalısın.Çocuklar da 3 gün aynı yemeği yememeli.
Ben gayet iyi anladım ama sen namazda takılmışsın canım.Ben sana tavsiyede bulunuyorum.Her durumda evlilikte hep kendi tarafından bakarsan kadın olarak en çok üzülen sen olursun.Bunu anlatmaya çalışıyorum.Tmm.cnm.birbirimizi anlamiyoruz herhalde.ilgin icin tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?