Galiba öyle .Nişan attıktan sonra cenazelerim oldu.Hiç üzülmedim nişan attığıma.Sanırım içinizdeki yarım kalmışlık hissinden dolayı böyle oldu. Düşünmemeye çalışın kafanızı olabildiğince meşgul edin
tabi ki kolay degil, nisandan donmek de,
5 yil gecmis ustunden, uzulecek bir sey kalmamis bence.
ayrilmak icin sebepleriniz de varmis zaten.
Insanlardan eski nisanliniza dair seyleri size anlatmamalarini isteyebilirsiniz de,
bunda asla garip bir sey yok,
ama onunla muhatap olmasinlar konusmasinlar beklentiniz dogru degil. Yine eski kayinvalide adayi neden tesekkur etmek istemis sacma falan demeniz de olmamis. Sizi ilgilendirmez bu
Hayır evlenmedim.Siz evlendiniz mi? İster istemez eski nişanlınızın hayatına kaldığı yerden devam etmesinden etkilendiniz sanırım. Eski kv nizin teşekkür etme gereksinimi de saçma falan değil. Nezaketten.
Bana devam edemiyormuş gibi geldi.Siz evlendiniz mi? İster istemez eski nişanlınızın hayatına kaldığı yerden devam etmesinden etkilendiniz sanırım. Eski kv nizin teşekkür etme gereksinimi de saçma falan değil. Nezaketten.
Ama etmiş ayrıldıktan iki yıl sonra nişanlanmış sonra da kp istememesine hatta intihar etmesine rağmen nişanlısı da vazgeçmemiş evlenmişler. Siz bir şeyler hissettiğinizi mi anladınız ya da kıskandınız mı acaba? Olabilir insani duygular bunlar gayet normal yani.Bana devam edemiyormuş gibi geldi.
Açıkçası ben eski nişanlımı nişanlılık sürecinde bile benimseyemedim.Sınradan sevdim ama iç sesim hep dönmemi istedi.Ben sadece haksızlığa uğradığımı düşündüm.Gerçekten.Bu yüzden hayatına devam ettiğini bilmek beni üzdü.Ama edemese daha çok üzerdi.Ama etmiş ayrıldıktan iki yıl sonra nişanlanmış sonra da kp istememesine hatta intihar etmesine rağmen nişanlısı da vazgeçmemiş evlenmişler. Siz bir şeyler hissettiğinizi mi anladınız ya da kıskandınız mı acaba? Olabilir insani duygular bunlar gayet normal yani.
Eski nişanlınız 3 yıl önce evlenmiş, hayatına devam etmiş, siz de edin bence, boşluktan düşünüyorsunuz onu. Çivi çiviyi söker.Bana devam edemiyormuş gibi geldi.
Ortak bir yanımız var.Babamın dostu x amcayı kıskandım biraz.Onlarla aynı yöreden eşi. Bir daha karşılaşmak istemezdim.Yine karşılaşmayacağım belki ama illa ki bir haberim gidecek bir haberimi alacak.Belki de unutamadım henüzBira boşluktasınız sanırım. Siz ayrılalı 5 yıl olmuş, bu olay olalı 3 yıl olmuş. Zaman geçmiş sular akmış yani.
Kim kime ne için teşekkür etmiş o kısmı tam anlayamadım ama iki yetişkin aile bir sebeple tanışmışlar aynı sofrada yemek yedikleri olmuş. Daha sonra da cenazede karşılaşınca selamlaşmaları filan gayet normal geldi bana. Size bunları anlatan da 5 yıl geçtiği için aradan öylesine anlatmıştır büyük ihtimalle. Artık bir hissiniz olmadığımı düşünmüştür.
Mesajlara yazdığınız cevaplar da biraz çelişkili geldi bana. Eski nişanlınız hayatına devam edemedi demişsiniz ama adam evlenmiş belki de çocuğu olmuş. Bu çıkarıma nasıl vardınız mesela? Ayrıldığıma hiç pişman değilim zaten içime sinmemişti demişsiniz. E o zaman neye boğazınız düğümlendi? Niye nişanlınızın ayrılmak istemesine şaşırdınız? Zaten olmadı diye sevinmeniz lazım hiç istememişsiniz. Başınız sağ olsun tabi ki ama tüm bu anlatılanların sizin kayıplarınızla ne alakası var?
Ya kafanız karışık ya unutamadınız bence de.Ortak bir yanımız var.Babamın dostu x amcayı kıskandım biraz.Onlarla aynı yöreden eşi. Bir daha karşılaşmak istemezdim.Yine karşılaşmayacağım belki ama illa ki bir haberim gidecek bir haberimi alacak.Belki de unutamadım henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?