Merhaba hayirli olsun öncelikleBaşlayacağız vakit kaybetmekte canim.
Amin darısı tüm azo sperm hastaların ve evlat hasreti ile yanların başına.hem biz diyorduk dariisi başımıza diye sıra bize gelmiş bile![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hayirli olsun öncelikleBaşlayacağız vakit kaybetmekte canim.
Amin darısı tüm azo sperm hastaların ve evlat hasreti ile yanların başına.hem biz diyorduk dariisi başımıza diye sıra bize gelmiş bile![]()
Detayli testte seviyeniz ne çıkıyor. Celalettin hocanin yoğun takviyeleri var bundan dolayi maddi anlamda külfetliBenm eşim 3 kez tese oldu maalesef sonuçlar 0maturasyon arresti dendi. Ne yapacağımızı bilemiyrZ? Celalettin peru iyi midir?
Immotil ve motil çıkışınız var bunlarla havuzlama yapıp denersiniz üzülmenize hiç gerek yok. Biz immotil ve motil çıkışını görmek icin aylardır uğraşıyoruzTüpbebek yaptıralım derken çıkan sperm sonucumuz arkadaşlar çok moralim bozuk. Ne yapabiliriz sizce arttırmak için?
İmmotil ve motil nedir efendim?Immotil ve motil çıkışınız var bunlarla havuzlama yapıp denersiniz üzülmenize hiç gerek yok. Biz immotil ve motil çıkışını görmek icin aylardır uğraşıyoruz
Immotil hareketsiz sperm motil hareketli spermİmmotil ve motil nedir efendim?
Saolun bizim ilk sd4 çıkışı ile sperm çıkışı arasında 1 hafta var canim bir hafta sonra tekrar test verdik çıkış olmustu.Merhaba hayirli olsun önceliklebu ay bizde sd4 deyiz cok şükür sizin sd4 kac ay sürdü. Azo sebebiniz nedir?
Gebe kaldınız mıSaolun bizim ilk sd4 çıkışı ile sperm çıkışı arasında 1 hafta var canim bir hafta sonra tekrar test verdik çıkış olmustu.
Azo sperm sebebi belli değil ama eşimde kronik immün yetmezlik var.hormonlar çok yüksekti Allah'ım razı olsun.ALLAH izni celalettin hocamız vesilesi ile umutlarımıza kavustuk
Merhaba ayni sizin durumunuzdaydik.İmmotil ve motil nedir efendim?
Nerede yaptırdınız havuzlamayi nasıl oldu surecMerhaba ayni sizin durumunuzdaydik.
Çıkan spermlerle Havuzlama yapildi 4 tane embryomuz olustu .
Transferi bekliyoruz.
Hangi doktora gittiyse devlette ila ameliyat dediler kabul etmedik .
Özele gidip havuzlama yapildi bekliyoruz suanda.
Konya novafertil tup bebek merkezinde yapildi havuzlama.Nerede yaptırdınız havuzlamayi nasıl oldu surec
Baslayamadik ki tubbebek eGebe kaldınız mı
Vardır onda da bir hayır güzel haberlerni alırız inşallahBaslayamadik ki tubbebek eher ay bişey çıkıyor kovit olduk hastalıklar derken nasipse bu ay hatta bir kaç güne baslariz
İnşallah dua edin.yarin iğnelerle başlıyorumVardır onda da bir hayır güzel haberlerni alırız inşallah
İnşallah dua edin.yarin iğnelerle başlıyorum![]()
İnşallah canımAy inşallah Rabbım nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlar
Onun nedeni belirsiz kuzum doktor bize demişti kadın daha rahat bakılıyor tedavi oranı daha yüksekArkadaslar merhaba genetik sonuc bekliyorduk biz sonucumuz normal çıktı.
Azosperm nedenimiz suan belirsiz gibi hersey normal deniyor daha neler yapmamiz gerekir boyle olup tedaviyle tüp bebek yaptıran varmı yardimci olurmusunuz .
Merhaba.Onun nedeni belirsiz kuzum doktor bize demişti kadın daha rahat bakılıyor tedavi oranı daha yüksek
ama erkekte öyle değil demişti
allah şifa versin caınm
Maşallah kuzum senin adına çok sevindim benim 11 yumurtam vardı çok iyi durumda ama spermler döllemedi 1 tane embriyom kaldı p.tesi transferim var inşallah olumlu geçer dua et bana daMerhaba.
Neden bulunamadi ama çok şükür sonradan bi kac tane sperm cikisi oldu .cikan spermler donduruldu. öylelikle embryomuz olustu 4 tane. bu ay sonu nasip olursa transfer olacagim![]()