Nedensiz İnfertilite ve Sebepsiz Kayıplar, Sübyan Duası ile korunma?

bireylulmeselesi20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
611
430
103
Merhaba,
biliyorum dini konular açmak yasak ama ben burda hoca vs tavsiyesi istemıyeceğim. sadece öğrendiğim ve başıma gelebilceğini düşündüğüm bir konunun doğruluğunu öğrenmek istiyorum.

Ummu Subyan denilen durumun varlığğını ve kaybını yaşayan oldumu?
Korunma yöntemı ancak bilir kişiler ilee mi oluyor.

Ben subyan duası tasıyorum hamılelıklerımde uzerımde

Merhaba canım. Benim 36.haftada bir kaybım var. Sebepsiz denilmisti ilk kaybettiğimde ama ben peşini bırakmadım ve tüm araştırmaları yaptırdım. Sonuç olarak ağır düzeyde pıhtılaşma hastası olduğum ortaya çıktı. Bu genetik bir hastalık ve ne annemde ne de ablamda böyle bir sorun yaşandı ama ben yaşadım. Dini yönden araştırmaları da yaptım subyan hakkında. Kaç hocaya gittiysen sübyan bogmus oğlunu dediler. Bir sürü hoca gezdim en sonunda birisi bana çare oldu çok şükür. Subyan duası yazdı bana ve 2.gebeliğim boyunca onu taşıdım ve aynı zamanda da kan sulandırıcı iğne de kullandım. Aynı şeyleri tekrar yaşamamak için elimden geleni yaptım. Çok şükür Rabbime şimdi 3 aylık bir oğlum var.

Sana tavsiyem genetik olan kan pıhtılaşması testini yaptır. 6 lı trombofili panali adı. Pıhtılaşma varsa bebeğin tutunmasini o da önlüyor. İstersen bir de iyi bir hocaya git. Başka bir forumda yazdığın mektupları okudum ve yazmak istedim sana. Umarım sana da yardımcı olabilirim...

Canım mesajını geç gördüm çok ama çok tesekkur ederim
ben mart ayında tekrar tedavı ıcın baslayacagım
ama bu arada dediğin gibi hocaya gıdıp okuttum kendimi
ve korunma duası tasıyorum
banyo dahıl uzerımden hıc cıkarmıyorum
uzun bır zıncıre taktım kıyafetlerimin arasında gozukmuyor
sen istanbul da mı gittin

Hayır. Aydın a gittim istanbul'dan. Ama bence sen dediğim pıhtılaşma testlerini de yaptır canım. Ne olur ne olmaz.

Adı neydi canım gittiğin hocanın? Aynı hocaya mı gittik acaba

Merhaba Tekrar canım,
aslında biz sünbül hoca için gitmiştik ancak kendisi agustos ayında vefat etmiş ve yerine oğlu bakıyormuş. bu durum pek inandırıcı gelmemişti bize. yine sorup sorusturduk, yine aydının bir yöyünde mustafa hoca var ona gittik biz

Bende ne kan pıhtılaşması ne de başka bişey var sübyancı duası desen o da var boynumdan çıkarmadım iğnede vurundum her gün progestan da kullandim ilişki de olmadı yine de 4. Kez 8 haftalıkken ilk kez bi bebeğimin kalp atışını duymuşken ,bu kez oldu derken ,kalbi durmuş bebeğimin yarın kürtaj olacağım çok ama çok mutsuzum herkes dua ediyor allah sağlıklı sihatlı bebek versin diye ama benim üzüldüğüm şey çocuğumun olmaması değil ,çocuğumun kalbinin durması. Çok ağır bi imtihan bu.

merhaba canım
bende senın gıbı bu durumu yaşayan biri olarak anlayabılıyorum senı
rabbın sabrını verıyor
dilerim en kısa zamanda bebegine kavusursun

Merhaba
Benimde üzerimde dua var ama hala geliyor bana normal mi? Şu an uuyuyamıyorum korkumdan ve buraya girip okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…