• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedensiz yere mi ayrldk siz karar verin =(

Scofieldyg

Biricik güzel ailem <3
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
69
0
86
32
İstanbul
arkadaşlar 29 mayısta ufak bir söz yüzünden sevgilimden ayrıldım ve nedeninin ise ailemizin uyuşmadığından ileri geldiğini bahane ettim ( yani kaşındım ) :oklava: oda çok düşünmüş ve ailemizin birbirine uymadığı konusunda karar kılmış halbuki ben hiç öyle birşey düşünmemiştim neymiş ailesi kapalı istiyormuş ben açıkmışım falan filan ben bu sorunları aşabileceğimizi söyledim fakat o ilerde ayrılmamızın daha acı verebileceğini söyleyip ayrıldı yani severek ayrıldık ve onu çoook özlüyorum :gitme: bu konuda fikirlerinizi dile getirirseniz sevinirim lütfen birşeyler söyleyin çok seviyorum ='( mafoldumben

arkadaşlar 29 mayısta ufak bir söz yüzünden sevgilimden ayrıldım ve nedeninin ise ailemizin uyuşmadığından ileri geldiğini bahane ettim ( yani kaşındım ) :oklava: oda çok düşünmüş ve ailemizin birbirine uymadığı konusunda karar kılmış halbuki ben hiç öyle birşey düşünmemiştim neymiş ailesi kapalı istiyormuş ben açıkmışım falan filan ben bu sorunları aşabileceğimizi söyledim fakat o ilerde ayrılmamızın daha acı verebileceğini söyleyip ayrıldı yani severek ayrıldık ve onu çoook özlüyorum :gitme: bu konuda fikirlerinizi dile getirirseniz sevinirim lütfen birşeyler söyleyin çok seviyorum ='( mafoldumben
kk da bir arkadaşımız sırf bu nedenle 5 yıllık ilişkisini bitirmek zorunda kaldı,biliyormusunuz. o dillere destan aşkını.aile kızı açık diye kabul etmediği için..

baskı varsa ,aile illaki kapalı olacak, diyorsa çok zor ..yarın öbür gün erkek arkadaşınızdanda bu baskıyı duyacakmışsınız demek ki. çünkü bakın ailesinin düşüncesi onun için çok önemliymişki ayrılmış bu nedenle..
. siz bir zarf atmışsınız ve sonuç bu olmuş. iyikide atmışsınız..gelecekte evlendiğinizde daha da bu sorunlar ve baskılar hem ona, hemde size olacaktı, demek...
bir beraberlikte ve evlilikte,yaşam tarzlarının aynı olmazsa da yakın olması gerekliliğine inanıyorum. bunun tersi ilişkilerde sorunlar çıkması oldukça aşikar...

Bence çok akıllıca hareket etmişsiniz ileride düzelir diyerek yolunuza devam etseydiniz daha büyük üzüntülerle karşılaşabilirdiniz karşınıza daha kimler çıkar mutluluklar dilerima.s.

Bu dönemde aşamadığnız sorunları evlendikten sonra aşmanız imkansız. Zaten karşı tarafta aşamayacağınıza inandığı için ayrılma teklifinizi kabul etmiş. Belki de en hayırlısı budur.

ailelerin uyuşmadığını bahane ettim diyorsunuz ama bu bahane değil gerçek anlaşıldığı kadarıyla.
yarın öbür gün daha büyük sorunlar yaşayabilirdiniz ki erkek arkadaşınız da yaşayacağınızı belirtmiş zaten.

şimdi ailesinin sözünü dinleyen ileridede dinleyecktir bunu unutma canım. yolun neresinden dönsen kardır. benim eşim ailesinin istediği kızla evlenmedi diye senelerce uğraşmışlar sanki evlatları değil. biz evlenmeye kalktık hep ayırdırlar sonra ayrılmayınca kabullendiler ama her anda bozmaya kalktılar onuda başaramadılar. şimdi 3 sene bitiyor halada uğraşıyorlar. bunlar çiftleri çok yıpratıyor ikimizinde sinirleri çok yıprandı.
boşver geriye dönüp bakma mevlamdan hep hayırlısını dile. hayırlıysa beri gelsin hayırsızsa geri gitsin de. evlilik oyun değil maalesef.

nedensiz hiç birşey olmaz......:delphin:
herşey kader kısmettir....
inşallah karsınıza daha hayırlısı çıkacaktır....:Saruboceq:

seninki bahane değil bence bilinç altına attığın bir düşünceymiş ve dile gelmiş.
karşındaki de bunun farkındaki bitirmiş.
hayırlısı böyleymiş demekten başka yapabileceğin şey yok.

nişanlınız haklı...

bence yerinde bir karar olmus...acik kapali ayrimi yapan bi zihniyetle bir ömür gecmezdi

ahh şu erkekler :olmaz: benimkide tam final haftamda benim kızıp ona görüşmeyelim lafımdan sonra aramamıştı 4 gün sonra ben aramıştım telini açmamıştı..sonrada olmaz bitti artık bizim ilişki buraya kadarmış demişti nedenini sorduğumda söylediği şey aile meselesi oldu (neymiş efendim büyük amcası çekmiş kenara yabancıdan ben kız almam demiş babasıda onaylamış) çok şaşırmıştım :1shok: aklımın ucundan geçmezdi..hiç inanmak gelmiodu içimden yok çok kızdı bana o yüzden böle yapıo die..hep aradım her aradımda açıodu konuşuodu seni özledim diodu..ama gerçekten bittimi deyince napıım bi çare göster demişti..artık herşeyin giderek çıkmaza girdini düşünüodum..zamanla tel konuşmamızında biteceğini sölüodu..o laftan sonra aramadım ankaraya dönünce içime bişi oturdu mafoldumben (buluşmadan geçirmedimiz bi pazarımız olmayan biz o pazar buluşamıcaktık) pazar yaklaştıkça iice daralıodum..cumartesi dayanamadım yarın yüzyüze görüşelimmi herşeyi detayıyla anlat inanamıyorum bu olanlara dedim..o da bende isterim ama halamların evini taşıcaz filan die yemin etti..ancak akşama müsait olurum dedi bende çok durmucam 1 saat seni dinleyip gitcem dedim..o da kabul etti sen kızılaya gelme akşam akşam ben sizin oraya gelirim dedi..ve de ertesi gün buluştuk..beni görünce gülüo özlemiş belli :umursamaz: anlat derdini dedim oda sen çağırdın sen anlat dio :mymeka: sonra bi yerde oturduk konuştuk bana sonucu söle dedim gitcem dedim sonuç aynı bitti yani dedi :gitme: ii tamam anladım ben gidiyorum dedim kalktım masadan tuttu kolumu dur gitme otur daha konuşcaz dedi konuşcak bişi kalmadı bitmiş işte ben elimden geleni yaptım dedim ya yicek bişiler söledim onlar gelsin yiyelimde ondan sonra dedi laelaelaelaelae ha demek yemekte eşlik edicek birilerini arıosun çevir yoldan birini eşlik eder sana dedim :jeyyar: gülüo uyus :mymeka: baktım kolumu bırakmıo tamam bunada peki hadi eşliik ediim son kez dedim :1closedeyes: sonrada elimi tuttu ben seni çok özledin filan filan..sonrada iice konuştuk..ben seni zaten bırakamam kusura bakmasınlar onlarada kararlılığımı göstercem ya bu iş olcak yada olcak die noktayı koydu.şakkıdı

amma uzun anlatmışım ya kusuruma bakmayın :uhm: bende detaycılardanım :kedi:

Teşekkürler hepinize hepinizin yorumlarını okudum ve hepinizde gerçekleri söylüyorsunuz ilerde mutsuz olacağıma şimdi yaşarım bu mutsuzluğu biter meğersem haklıymış ben farkedememişim eskiden hep ya sen ya hiç diyorduk ama öyle değilmiş teşekkürler tekrardan hepinize buyrunnnnnnnnn

anlaşıldığına göre, sevgilinizin ailesinin fikrini değiştirmek gibi bir durumu yok..
Bu yüzden;
eğer sevdiğiniz adam (ama asla ailesi için değil) için herşeyi yaparım kapanmak da buna dahil derseniz devam edebilirsiniz,
ancak her ne olursa olsun bunu kabul edemem, ailem de etmez di zaten diyorsanız en iyisi olmuş....:kahve:

anlaşıldığına göre, sevgilinizin ailesinin fikrini değiştirmek gibi bir durumu yok..
Bu yüzden;
eğer sevdiğiniz adam (ama asla ailesi için değil) için herşeyi yaparım kapanmak da buna dahil derseniz devam edebilirsiniz,
ancak her ne olursa olsun bunu kabul edemem, ailem de etmez di zaten diyorsanız en iyisi olmuş....:kahve:

evet kabul edemem aileme karşı gelemem diyor off mafoldumben

Back
X