- Konu Sahibi Scofieldyg
-
kk da bir arkadaşımız sırf bu nedenle 5 yıllık ilişkisini bitirmek zorunda kaldı,biliyormusunuz. o dillere destan aşkını.aile kızı açık diye kabul etmediği için..arkadaşlar 29 mayısta ufak bir söz yüzünden sevgilimden ayrıldım ve nedeninin ise ailemizin uyuşmadığından ileri geldiğini bahane ettim ( yani kaşındım )klava: oda çok düşünmüş ve ailemizin birbirine uymadığı konusunda karar kılmış halbuki ben hiç öyle birşey düşünmemiştim neymiş ailesi kapalı istiyormuş ben açıkmışım falan filan ben bu sorunları aşabileceğimizi söyledim fakat o ilerde ayrılmamızın daha acı verebileceğini söyleyip ayrıldı yani severek ayrıldık ve onu çoook özlüyorum :gitme: bu konuda fikirlerinizi dile getirirseniz sevinirim lütfen birşeyler söyleyin çok seviyorum ='( mafoldumben
arkadaşlar 29 mayısta ufak bir söz yüzünden sevgilimden ayrıldım ve nedeninin ise ailemizin uyuşmadığından ileri geldiğini bahane ettim ( yani kaşındım )klava: oda çok düşünmüş ve ailemizin birbirine uymadığı konusunda karar kılmış halbuki ben hiç öyle birşey düşünmemiştim neymiş ailesi kapalı istiyormuş ben açıkmışım falan filan ben bu sorunları aşabileceğimizi söyledim fakat o ilerde ayrılmamızın daha acı verebileceğini söyleyip ayrıldı yani severek ayrıldık ve onu çoook özlüyorum :gitme: bu konuda fikirlerinizi dile getirirseniz sevinirim lütfen birşeyler söyleyin çok seviyorum ='( mafoldumben
anlaşıldığına göre, sevgilinizin ailesinin fikrini değiştirmek gibi bir durumu yok..
Bu yüzden;
eğer sevdiğiniz adam (ama asla ailesi için değil) için herşeyi yaparım kapanmak da buna dahil derseniz devam edebilirsiniz,
ancak her ne olursa olsun bunu kabul edemem, ailem de etmez di zaten diyorsanız en iyisi olmuş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?