Nedir benim bu arkadaslarla sorunum!!!!!!!!

Birde arkadasin biri sormus yasayis tarzimi...yani oyle mutsuz bir cocukluk yasamadim ailemiz hep birbirne bagli mutlu gelirimiz iyiydi..evlendim yasam tarzim degismedi..esimin aileside iyi insanlar..yasam standartim iyi cok sukur..aile iliskilerimde iyi oldu hep..

Ama gel gelelim cevremdeki insanlara resmen omrumu yediler

Canım benim yazılarını okuyunca sanki kendimi gördüm. Bende birtürlü kimseye yaranamıyorum.Üstelik insanların hepsi benim için nekadar iyi bir kız dedikleri halde( bunu büyük küçük herkesten dolaylı yada direk duyuyorum), yinede kimse benimle samimi olmak istemiyor. İnan mütevazilikten artık kendimi aşağı göstermekten yoruldum. Herkesin özel günlerinde hüznünde yanındayım. Kimseyle bir tartışmam olmaz. Zaten kimsede iyiliğimi inkar etmiyor , kimse bana laf çarpmıyor yada eleştirmiyor ama ne iyiliğimi ne de beni istemiyorlar. Bir iki boyun eğen , bu iyilik karşısında insafa gelen insan haricinde. Ben artık şöyle düşünmeye başladım. İyi bir evliliğim var. Eşim çok üstüme düşüyor ve bunu insanların içindede yapıyor. Maddiyatımız allaha şükür iyi. Sağlıklı dünya tatlısı bir kızım var. Ve herkesin yolda dönüp baktığı kadar güzel bir kadınım( belirtmek zorundayım). Ve en önemlisi yüzümde hep bir gülümseme var. İnsanlar anladığım kadarıyla mutlu insan görmeye tahammül edemiyorlar . Belkide egoları rahatsız oluyor bilemiyorum. Senin mutluluğunla yaydığın ışık onların gözünü alıp kamaştırıyor artık çıkardığım sonuç bu.

Canım benim yazılarını okuyunca sanki kendimi gördüm. Bende birtürlü kimseye yaranamıyorum.Üstelik insanların hepsi benim için nekadar iyi bir kız dedikleri halde( bunu büyük küçük herkesten dolaylı yada direk duyuyorum), yinede kimse benimle samimi olmak istemiyor. İnan mütevazilikten artık kendimi aşağı göstermekten yoruldum. Herkesin özel günlerinde hüznünde yanındayım. Kimseyle bir tartışmam olmaz. Zaten kimsede iyiliğimi inkar etmiyor , kimse bana laf çarpmıyor yada eleştirmiyor ama ne iyiliğimi ne de beni istemiyorlar. Bir iki boyun eğen , bu iyilik karşısında insafa gelen insan haricinde. Ben artık şöyle düşünmeye başladım. İyi bir evliliğim var. Eşim çok üstüme düşüyor ve bunu insanların içindede yapıyor. Maddiyatımız allaha şükür iyi. Sağlıklı dünya tatlısı bir kızım var. Ve herkesin yolda dönüp baktığı kadar güzel bir kadınım( belirtmek zorundayım). Ve en önemlisi yüzümde hep bir gülümseme var. İnsanlar anladığım kadarıyla mutlu insan görmeye tahammül edemiyorlar . Belkide egoları rahatsız oluyor bilemiyorum. Senin mutluluğunla yaydığın ışık onların gözünü alıp kamaştırıyor artık çıkardığım sonuç bu.

ya ben sana yazisitim da yanlislika cok link gonderip hepsini silmisim..

ya sorma vallahi o konuda dertliydim ama suan iyiyim cok sukur...kendi kendime takiliyorum..burada vakit geciriyorum disariya cikiyorum yani farkli ugraslar buluyorum kendime..daha iii oluyor sende dene olmazsa yaz konusutrus buradan mesela caninin en cok yakan olay nedir bunu yaz kurtul.inan gercekten paylasinca azaliyormus acilar...

ya ben sana yazisitim da yanlislika cok link gonderip hepsini silmisim..

ya sorma vallahi o konuda dertliydim ama suan iyiyim cok sukur...kendi kendime takiliyorum..burada vakit geciriyorum disariya cikiyorum yani farkli ugraslar buluyorum kendime..daha iii oluyor sende dene olmazsa yaz konusutrus buradan mesela caninin en cok yakan olay nedir bunu yaz kurtul.inan gercekten paylasinca azaliyormus acilar...

Canım, artık insanlarla mücadele beni aşırı yordu. İyi niyeti ve sevgiyi sadece ailemde, çocuğumda ve eşimde aramam gerektiğine kanaat getirdim. Bir iki yakın olduğum kişi haricinde.(ki onlarda geçmişte arkamdan vurdular ama kinci değilim affettim) İçimi son günlerde en çok acıtan konu 20 yıllık arkadaşımın bana olan soğuk tutumları. Onunla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Evlendikten sonra değişmeye başladı. O klasik evli etrafına kabuk ören kadın kadın moduna girmeye başladı . Artık benimle sorunlarını , hiçbirşeyini konuşmaz oldu. Biraz evliliğinde de problemleri olduğunu hissettiriyordu bunu biliyordum ama hiç sormuyor üstelemiyordum. Son iki yıldır falan hep ben arıyor ben dostluğumuz bitmesin diye çabalıyordum. En son görüştüğümde yine ben aradım ondan ufak birşey rica etmiştim . Tamam ben sana döner haber veririm dedi ne döndü ne aradı tam 2 ay oldu. Rüyalarıma bile giriyor. Neden bu uzun ve güzel dostluk bitti ben ona ne yaptım diye. İnan hiçbir kırıcı hareketim olmadı onu çok sevmekten başka ama demekki artık o eski tadı alamıyor dostluğumuzdan yada kendi tadı kaçık olduğu için olumsuz görüyor herşeyi. Neyse çok uzattım ... Herrkes eski dostluklara sahip çıkmalı bence çünkü çok değerli eski dostluklar :)...

Bazen böyle insanlar kıskançlıktan mı oluyor anlamıyorum, ya da artık senle işi bittiği için çıkarı kalmadığından mı oluyor bilmiyorum. Benim de bir arkadaşım vardı yediğimiz içtiğimiz birdi günün belki 10 saati beraberdik. Çok da iyi anlaşırdık, ama üni bitti pek aramamaya başladı hep ben arıyordum, hep ben mesaj atıyordum. Sonra ben de bıraktım atmamaya başladım ondan bekledim. Ama bu sene doğum günümde bile ne aradı ne mesaj attı üstelik doğum günümden 2 gün önce aradı şubat ayında nişanlanacağını söyledi, doğum günümü hatırlamadı tamam da nişanına da çağırmadı. Belki nişandan bikaç gün önce çağırırsa diye bekledim ona bile çağırmadı. Ben ne yaptım ona hala anlamadım.:50::50:

Bazen böyle insanlar kıskançlıktan mı oluyor anlamıyorum, ya da artık senle işi bittiği için çıkarı kalmadığından mı oluyor bilmiyorum. Benim de bir arkadaşım vardı yediğimiz içtiğimiz birdi günün belki 10 saati beraberdik. Çok da iyi anlaşırdık, ama üni bitti pek aramamaya başladı hep ben arıyordum, hep ben mesaj atıyordum. Sonra ben de bıraktım atmamaya başladım ondan bekledim. Ama bu sene doğum günümde bile ne aradı ne mesaj attı üstelik doğum günümden 2 gün önce aradı şubat ayında nişanlanacağını söyledi, doğum günümü hatırlamadı tamam da nişanına da çağırmadı. Belki nişandan bikaç gün önce çağırırsa diye bekledim ona bile çağırmadı. Ben ne yaptım ona hala anlamadım.:50::50:

aman canim bosver ben simdi bahsettigim bayanla zorla gorusmek zorunda kaliyorum birde arayip soruyor ama icim hic isinmiyor ona..cok sogumusum duzeltmek icin baya ugrastim olamayacak sanirim...o degilde bahsede bahsede esimde nefret ediyor kizdan..ya zorla adamada anlatip konusacak kimseyi bulamayinca boyle nefret tohumlari ektim..simdi onu ondan kurtarmaya calisiyorum..zehirli sarmasik gibi masallah bulasinca komple zehirliyor bizi...

Back
X