- Konu Sahibi ladygagali
canım benimde başıma benzer şeyler geldi. en sinir olduğumda mesela arkadaşımla bi problem bi kırgınlık yaşıyoruz konuşmuyoruz. ama ben görüştüğümüz ortak arkadaşlarımıza kesinlikle haklı olduğum halde o konuyla ilgili hiçbirşey söylemiyorum uzamasın diye. ama sonra bi bakıyorum kız herkese beni kötüleye kötüleye anlatmış. yani olayı tamamen kendine göre uyarlayıp tüm arkadaşlara anlatmış.herkeste bana tavırlı davranıyo sonra sanki onlara birşey yapmışım gibi. selam veriyorum tavırlı davranıyolar.sonra benim de sinirlerim bozuluyo o insanlara selam bile vermek istemiyorum bu sefer merve bize selam vermiyo şöyle yapıyo böyle yapıyo diyolar kendi yaptıklarına bakmadan. sanki olayı ben başlatmışım gibi haklıyken haksız duruma düşüyorum.maalesef insanlar birleşip dedikodu yapınca istesende kendini aklayamıyosun.1 yıldır bu olaylar beni o kadar yıprattı ki tüm arkadaş çevremde köklü değişiklikler yapmama sebep oldu. artık herkesle mesafeliyim kimseye bağımlı değilim en güzeli bu.
evet çok benzeri şeyler.bende çok yıpranıyorum bu durumdan.o tavır yapan insanlarda çok canımı sıkıyor.diyorum ki"beni dinlemeden başkasının lafıyla bana tavır alan insan beş para etmezki zaten uzak olsun" ama yinede düşünmekten üzülmekten kendimi alamıyorum.
tecrübeyle sabit kıldım yıllar insanları tanımak için yeterli değil.olumsuzluklar yaşamak gerekli aranıza birilerinin girmesi gerekli...eğer bu durumda hala dostun kalabiliyorsak o insanı ömrünce bırakmamak gerekli.şimdiye kadar bu durumu selametle atlattığım olmadı.
el de kalanlarla da aynı şeyleri yaşarım diye açıkcası bi şeyler olsunda gerçek yüzünü göreyim demeye korkuyorum...