Nedir benim bu arkadaslarla sorunum!!!!!!!!

canım benimde başıma benzer şeyler geldi. en sinir olduğumda mesela arkadaşımla bi problem bi kırgınlık yaşıyoruz konuşmuyoruz. ama ben görüştüğümüz ortak arkadaşlarımıza kesinlikle haklı olduğum halde o konuyla ilgili hiçbirşey söylemiyorum uzamasın diye. ama sonra bi bakıyorum kız herkese beni kötüleye kötüleye anlatmış. yani olayı tamamen kendine göre uyarlayıp tüm arkadaşlara anlatmış.herkeste bana tavırlı davranıyo sonra sanki onlara birşey yapmışım gibi. selam veriyorum tavırlı davranıyolar.sonra benim de sinirlerim bozuluyo o insanlara selam bile vermek istemiyorum bu sefer merve bize selam vermiyo şöyle yapıyo böyle yapıyo diyolar kendi yaptıklarına bakmadan. sanki olayı ben başlatmışım gibi haklıyken haksız duruma düşüyorum.maalesef insanlar birleşip dedikodu yapınca istesende kendini aklayamıyosun.1 yıldır bu olaylar beni o kadar yıprattı ki tüm arkadaş çevremde köklü değişiklikler yapmama sebep oldu. artık herkesle mesafeliyim kimseye bağımlı değilim en güzeli bu.

evet çok benzeri şeyler.bende çok yıpranıyorum bu durumdan.o tavır yapan insanlarda çok canımı sıkıyor.diyorum ki"beni dinlemeden başkasının lafıyla bana tavır alan insan beş para etmezki zaten uzak olsun" ama yinede düşünmekten üzülmekten kendimi alamıyorum.
tecrübeyle sabit kıldım yıllar insanları tanımak için yeterli değil.olumsuzluklar yaşamak gerekli aranıza birilerinin girmesi gerekli...eğer bu durumda hala dostun kalabiliyorsak o insanı ömrünce bırakmamak gerekli.şimdiye kadar bu durumu selametle atlattığım olmadı.
el de kalanlarla da aynı şeyleri yaşarım diye açıkcası bi şeyler olsunda gerçek yüzünü göreyim demeye korkuyorum...

evet çok benzeri şeyler.bende çok yıpranıyorum bu durumdan.o tavır yapan insanlarda çok canımı sıkıyor.diyorum ki"beni dinlemeden başkasının lafıyla bana tavır alan insan beş para etmezki zaten uzak olsun" ama yinede düşünmekten üzülmekten kendimi alamıyorum.
tecrübeyle sabit kıldım yıllar insanları tanımak için yeterli değil.olumsuzluklar yaşamak gerekli aranıza birilerinin girmesi gerekli...eğer bu durumda hala dostun kalabiliyorsak o insanı ömrünce bırakmamak gerekli.şimdiye kadar bu durumu selametle atlattığım olmadı.
el de kalanlarla da aynı şeyleri yaşarım diye açıkcası bi şeyler olsunda gerçek yüzünü göreyim demeye korkuyorum...

İste bakn benim basimada bunlar geliyor bir olay yasadim sustum ve kiz hakkinda en ufak yorum yapmadim yani oyle bir hale getirdiki beni ... olayin icinde bulunan kiza benim hakkinda vermis veristirmis...neyse kiz soylemedi once bana ama okadar iyi davranmisimki kiza birgun bana cafe otururken dediki sana birsey soyleyecegim ama benide zor durumda birakma tmm dedim..ya beni sana laf soyleyen kiz aradi ne iyiligini ne kotulugunu birakti seni tanimasam ben bile inanirdim dedi..oyle seyler soylemiski simdi yazarken bile sinirleniyorum neyse anlatti kiz birde sana yalvariyorum bide asla gorusme onunla beni dusman bil dedi ama gorusme...sonra kizla baristik guya ama soylemedim yuzune neden hakkimda boyle seyler soyledin diye uhte kaldi icimde o bana canimli cicimli yaklasti kiza anlattiklari aklima gelince cok sogudum...tavrimi biliyor simdi onun bulundugu mekana bile gitmiyorum ayni cevredeyiz...ama sanki cevresindeki indanlar ep tavirli bana bisey soylerken bile cok garipler...
Ama herzaman diyorum beni okadar yiprattiki allah bildigi gibi yapsin ne diyim artik

böyle insanlar her yerde herkesin etrafında var demekki ben de niye beni buluyorlar diyordum.kendimde sorun aramaya başladım
artık.ne yapmak gerek bilmiyorum takmamaya çalışmak lazım. arkadaş bir yerdekalıyor hayatından çıkarırsın ne duyarsın ne görürsün zamanla unutrsun. ama birde arada akrabalık durumu varsa işte o zaman cıkaramıyorsunda hayatından...zamanla unutulur laflar sözler döner döner benden karşılık gelmeyince susarlar dıyorum.bir türlü bitmiyor her defasında daha cok sinirim bozuluyor.

böyle insanlar her yerde herkesin etrafında var demekki ben de niye beni buluyorlar diyordum.kendimde sorun aramaya başladım
artık.ne yapmak gerek bilmiyorum takmamaya çalışmak lazım. arkadaş bir yerdekalıyor hayatından çıkarırsın ne duyarsın ne görürsün zamanla unutrsun. ama birde arada akrabalık durumu varsa işte o zaman cıkaramıyorsunda hayatından...zamanla unutulur laflar sözler döner döner benden karşılık gelmeyince susarlar dıyorum.bir türlü bitmiyor her defasında daha cok sinirim bozuluyor.

Yok iste kendimizde sorun aramasak iyi olacak valla g.. Arama motorunda bile arattim arkadas sorunu diye hep kendimi sucladim hadi dedim kendime 1 kotu 2 kotu hepsi kotu olamazya kesin sende sorun dedim piskologa gitmeyi dusundum..ama son buldugun veriler ve buradada gordugum uzere varsa baskin bir ozelligin insanlar gagalamaya calisiyormus...bide herkes kime inanmak isterse ona inaniyor...istersen sen hakli ol...arkadasinin akrabanla baglantisi varsa oda cok beter bisey...

Birde arkadasin biri sormus yasayis tarzimi...yani oyle mutsuz bir cocukluk yasamadim ailemiz hep birbirne bagli mutlu gelirimiz iyiydi..evlendim yasam tarzim degismedi..esimin aileside iyi insanlar..yasam standartim iyi cok sukur..aile iliskilerimde iyi oldu hep..

Ama gel gelelim cevremdeki insanlara resmen omrumu yediler

Allahım sen beni dostlarımdan koru, düşmanlarımla ben baş ederim..

bende arama motorunda :) bu konuyu araştırırken bu cümle çok hoşuma gitti .

Ama buraya yazinca bir ferahlama geliyor bana sanki icimdeki o sikinti gidiyor gibi...

Derdin varsa daga tasa anlat dostuna anlatma derleri bilirim ama insanda bir insanin efektini istiyor belki hakli gorulmek kizilmak ne bilim bir cok davranis seklini bekliyor yada onaylanmaya ihtiyacimiz var sanki ...

Bazi sorunun olur ailene anlatamazsin biri ila paylasmak istersinizya valla bundan sonra gelip buraya yazicam onaylayanlar olur onaylamayan olur basindan buolay gecmis olur hemen ornekleyebiliyorlar...

Hep bu sozu sevmisimdir soz agzinizdayken sizin esiriniz agzinizdan ciktiktan sonra siz onun esiri olursunuz die

Valla varsa boyle yazmak isteyen arkadasi ile sikintisi olan yazip kurtulalim sunlardan....
Sanki derdimiz yetmiyor bide onlarla ugrasiyoruz..

Ama buraya yazinca bir ferahlama geliyor bana sanki icimdeki o sikinti gidiyor gibi...

Derdin varsa daga tasa anlat dostuna anlatma derleri bilirim ama insanda bir insanin efektini istiyor belki hakli gorulmek kizilmak ne bilim bir cok davranis seklini bekliyor yada onaylanmaya ihtiyacimiz var sanki ...

Bazi sorunun olur ailene anlatamazsin biri ila paylasmak istersinizya valla bundan sonra gelip buraya yazicam onaylayanlar olur onaylamayan olur basindan buolay gecmis olur hemen ornekleyebiliyorlar...

Hep bu sozu sevmisimdir soz agzinizdayken sizin esiriniz agzinizdan ciktiktan sonra siz onun esiri olursunuz die

ben de beğenirim ama günümüze artık uymuyor sanki. bir sürü bize esir sırrımız var. ama insanlar sırrını esir etmeyenlerin yanında.
biz ve bize esir sırlarımız bir arada yaşıyoruz :27:

ben de beğenirim ama günümüze artık uymuyor sanki. bir sürü bize esir sırrımız var. ama insanlar sırrını esir etmeyenlerin yanında.
biz ve bize esir sırlarımız bir arada yaşıyoruz :27:

He ya gidip sen soylesen dedikoducu ilan ederler seni o soyleyince bas taci Gercekten kime nasil davranacagini sasiriyor insan...insanlar kendilerini hic belli etmiyor...

Bende bir arkadasim var mesela benden bilgi alir sunu nasil yapicamsunu nerden aldin bende onceleri bilgi veriyordum bi baktim icten ice bir begenmemeler falan simdi bildigim seyi soylemiyorum..baktim bilgi alana kadar yakin samimi bilgiyi aldiktan sonra bir havalarda..hey allahim ne kadar cesitli yelpazem var...sanat dunyasi gibi vallahi hayatim kimin kime ne yaptigi belli degil...

ama olumsuzluklar yaşayınca yada biri araya girince de kırgınlık ve kızgınlık durumu farklı oluyo. sadece kızgınsan affediyosun ama çok kırıldıysan naparsan yap düzelmiyo bi şekilde yine en ufak şeylerde bile papaz oluyosun.yani kimseye kırılmıyosun ama o kişiye kırılıyosun tavır yapıyosun işte.

ya kizlar eger takip ediyorsaniz burayi birsey sorucam bana bunlara yasatan bir arkadasim var guya aramizda bir sorun yok ama soguk savas halindeyiz yakin oturuyoruz birbirimize 1 sokak falan var simdi davet bekler gibi benden ya aklima yaptiklari gelince bosver diyorum sonrada 3 gunluk dunya bosver cagir diyorum eger cagirirsam bana ayni seyleri tekrar yaparmi diyorum..yani muallakta kaldim acikcasi??

eğer size kazık attıysa boşver hayatından çıkar da eğer çok önemli olmayan bi sebepten kırıldıysanız çağır ve tabi arkadaşlığını sürdürmek istiyosan çağır. ayıp olmasın diye değil.

bende hep aynı durumdaydım hep ben veriyorum insanlar beni görünce çok seviyorlar aaa seni çok sevdim görüşelim mutlaka falan filanlar sonra bakıyorum ne arayan var ne soran şimdi ben de bana öyle yapanlara aynısını yapıyorum yolda görünce samimi eve gidince bir daha arayıp sormuyorum bir kaç tane arkadaşım var onlarla oturuyorum kalkıyorum elimden gelen yardımı yapıyorum ama artık karşılık beklemiyorum önceden ben iyi davranınca onlarda bana iyi davransınlar isterdim şimdi yok insanlık bende kalsın deyip kişiliğime yakışır şekilde davranıyorum ne kötülük ne iyilik bekliyorum kötülük yaparlarsada şaşırmıyorum iyilik yaparlasada ve şimdi herkes benim peşimde ben olmayınca birbirleriyle görüşmüyorlar bile ben tatildeydim herkesten haberim vardı ama onların birbirlerinden haberi bile yoktu anlayacağın insanlardan beklentilerini azaltınca üzülmüyorsun aksine kazanan sen oluyorsun ne yaparsan yap insanlara yaranamazsın ben bana kötülük yapanı beni üzeni iyiliğimle dövüyorum onlara üzüldüğümü kırıldığımı belli etmiyorum yani ulaşmak istediklerine ulaştırmıyorum sende dene inan hayttan çok daha fazla zevk alıyorsun kimseyi hayatının merkezine oturtma otursan bile belli etme...

eğer size kazık attıysa boşver hayatından çıkar da eğer çok önemli olmayan bi sebepten kırıldıysanız çağır ve tabi arkadaşlığını sürdürmek istiyosan çağır. ayıp olmasın diye değil.

kazik az kalir desteklisini atti hemde...yani onunla beraber rezil olmayim diye ne dediklerini duydum nede konu ile ilgili birine bir cevap verdim...olay namusla alakali falan degil cok gereksiz ama insanlarin yasam kalitesini bozacak bir durumdu...

he simdi dusuncem soyle belki hayatimi yaptiklarimi merak ediyor bunu yenemedigi icinde yanasmaya calisiyor..cunku benim hayattan elde ettiklerimle onunki bir degil ben hayati yasamayi biliyorum o cok maddi olarak tutucu.

bende hep aynı durumdaydım hep ben veriyorum insanlar beni görünce çok seviyorlar aaa seni çok sevdim görüşelim mutlaka falan filanlar sonra bakıyorum ne arayan var ne soran şimdi ben de bana öyle yapanlara aynısını yapıyorum yolda görünce samimi eve gidince bir daha arayıp sormuyorum bir kaç tane arkadaşım var onlarla oturuyorum kalkıyorum elimden gelen yardımı yapıyorum ama artık karşılık beklemiyorum önceden ben iyi davranınca onlarda bana iyi davransınlar isterdim şimdi yok insanlık bende kalsın deyip kişiliğime yakışır şekilde davranıyorum ne kötülük ne iyilik bekliyorum kötülük yaparlarsada şaşırmıyorum iyilik yaparlasada ve şimdi herkes benim peşimde ben olmayınca birbirleriyle görüşmüyorlar bile ben tatildeydim herkesten haberim vardı ama onların birbirlerinden haberi bile yoktu anlayacağın insanlardan beklentilerini azaltınca üzülmüyorsun aksine kazanan sen oluyorsun ne yaparsan yap insanlara yaranamazsın ben bana kötülük yapanı beni üzeni iyiliğimle dövüyorum onlara üzüldüğümü kırıldığımı belli etmiyorum yani ulaşmak istediklerine ulaştırmıyorum sende dene inan hayttan çok daha fazla zevk alıyorsun kimseyi hayatının merkezine oturtma otursan bile belli etme...

yazini okuyunca bir arkadasim geldi aklima ayni senin gibi bir bayandi benim cok tanismisligim yoktu ama bir kac kere evine bir arkadasim vasitasi ile gitmistim..kadin inanilmaz misafirperver gelsinler yesinler icsinler..ama kadini ne cagiran ne eden vardi yani ben bile utandim bir iki kere evime davet ettim..kadinin kiymetini hic bilmediler hic..yani oda insanlari hic artik arayip sormuyor ama arasinida kimse ile bozmuyor

he diyeceksin bende ayni seyleri yaptim kotuluge iyilikle cevap verdim ve asla seklimi bozmadim zaten geri gelip ozur dilemelerinin tek sebebide bu..ama arka tarafta yuzu cilali boyali ama ici kirik dokuk birsey biraktilar bende..hayatimin merkezine aldim ama kimseyi orada bende barindirmadim belkide bu yuzdende bu kadar darbe yemis olabilirim..

dedigin dogru cogu kiside uyguluyor artik bende dahil gordugumde canim cicim arkami dondugumde sen yolluna ben yoluma oluyorum..

boşver canım çağırma alkında bir şey diyecek yada bir şey olacak şüphesi ne gereği var beraber zaman geçirmenin.
amaan insan kendini yanında mutlu hissettiği insanların yanında olmalı.

boşver canım çağırma alkında bir şey diyecek yada bir şey olacak şüphesi ne gereği var beraber zaman geçirmenin.
amaan insan kendini yanında mutlu hissettiği insanların yanında olmalı.

vallahi oyle hayir bide esi surekli bizi davet ediyorda ben istemiyorum..boyle dinc kafam kac gundur inanmayacaksiniz ama cok rahatim yani uzerimden bir sikinti kalkti gibi...

ne germisler beni yaa cagirmiyorum kim ne dersede desin aman simdi ne soyleyecek ne isiticem bide hizmet edip kendimimi paraliycam gorursem bir yerde yarim agiz gel derim gelmezsede keyfi bilir...

Back
X