Nedir benim bu bitmez tukenmez cilem artik yasamak istemyrm...

Morlimonn

Pufişim geliyo 🤩 ♡♡
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
1.670
972
123
Merhaba kizlar cok kotuyum inanin suan morelman okdr kotuyumki kendimi su camdan assa atasim var...

Ben buyaz nisanlandim 4 bucuk ay oluyor nisanlim marmariste devlet memuru bizimde marmariste yazlik evimiz var yazin ordaydik nisani yaptik kendisi 34 ben ise 24 yasindayim.gecen seneden beri beni calistirmadi calismama asla izin vermedi ne yazin ne de gecen kis smdi bana basladi calis calis demeye bugun bi otele gorusmeye gittim yol parani ben gonderirim basla dedi bende dedimki gecensene calistirmiyodun simdi noldu oda telefonda bagirdi ben sna harcadim paralari 60 bin lirama mal oldu dedi kapatti.gecen kis hep ankaraya geldi (ben kislari ankaradayim) 1 ay 1 bucuk ay boyu ev tuttu kaldi ben zorlamadim hep kendisi yol parasi ev parasi ucak paralari verdi smdi ben suclu oldum...bana ancak nikahi martta yapabilirim paralari harcadik para biriktiricem sen don kisin ankaraya diye tutturdu bende dondum geldim okdr cok canim yaniyoki artik bunun evlenecegindende emin degilim smdiden boyle seylere basladi annesi falanda zaten yaz boyu nikah lafi agzina almadi hep onlar kendileri bilirler dedi durdu bana hep guler yuzluydu ama oglunu pek evlendiricek gibide degil zaten cocuk gelmis 35 yasina iyce anneci olmus artik yoruldum inanin napcam sasirdim umitlerim tukendi gicikligina bende benm 1 bucuk seneme mal oldun calistirmadin smdide calismiyorm ancak evlendikten sonra dedim smdi noldu boyle cark etti acaba biseylermi planliyo kendi kafasinda fikirlerinize ihtiyacim var...

nişanlına ben senin düdüğünle mi hareket edeceğim de
çalışıp çalışmama kararını kendin vermelisin nişanlında destek olmalı
ama harcadığı paraları başa kalkıp evlenince çalışıp çalışmamanı sorun edecek biriyse ki öyle görünüyor kararını bir gözden geçir derim

Daha 24 yaşındasın bu adamla hayat mı geçer ya, dengesiz, bi çalışma diyor bi sana çok para harcadım çalış diyor, bir de oturup çetele tutmuş, ne zaman fit olcak mışınız sor bari
bence çok şanslısın gerçek yüzünü erken gördüğün için 1,5 sene hiç bişey emin ol mesela 15 seninin yanında

iyide o kadar parayi senin eline mu verdi yada sana kisiswl bir sey mi aldi yol parasi vb seylere gitmis kendini niye mecbur goruyosun harcamasaydi once calusma diyio sonra calus demeside garip yol yakinken vazgec ne diye kendinide pencereden atasin var annen seni bir kere dogurdu kendine gel

Ne çekmişsin ben hiç çektiğin bi durum göremedim?
Hayır kendi aklın var dimi bak adam çalış deyince hayır diyebiliyosun.Çalışma deyince neden dinliyosun niye işten çıkıyorsun.
Ben mi gel dedim diyosun da hepimiz biliyoruz ki istemesen o ev tutulmaz o para harcanmazdı.
Bu kadar koca meraklısı olmaya gerek yok intihar etmene de gerek yok ölmezsin evlenmezsen korkma hiç tamam mı.

Başlığa bakınca bitmez tükenmez, içinden çıkılmaz sorunlarınız var sandım. Abartmışsınız, kendimi camdan atıcam vs..

Elin dengesiz adamının ağzına bakarsanız derdiniz tabi bitmez.

Çalışmanız şahsi özgürlüğünüz açısından son derece önemli bence, sizin yaşlarınız kariyer temeli oturtmak için önemli. Ona artistlik yapmak için çalışmadığınız her günün zararı size. Ama sizin öncelikleriniz kariyerden başka şeyler sanırım.

Evlenmek için evlenecekmişsiniz gibi geldi bana. Adama hem saydırıyorsunuz anneci, evleneceğinden emin değilim şeklinde, hem de yüzüğü daha parmağınızda.

Akıllı olmanızı tavsiye ederim.

Ya da olmayın, basın nikahı da bir dengesiz adam daha azalsın bekar piyasasından, kalanların başına dert olmasın bari.

Öncelikle başkasının lafıyla çalışma meselesini bir kenara bırakın ve, bunları kendiniz karar verecek kadar büyümüş bir kadın olduğunuzun farkına varın. Gerisi gelecektir. Çektiğiniz bir şey yok. Kendi seçimlerinizi yaşıyorsunuz sadece. İsteseniz şu dakika tüm bu saçmalığa son verebilirsiniz. Camdan atlamaya gerek yok. Hayatınızda dert görmemişsiniz.

Arkadaslara katiliyorum. 10 yaş kucuk cıtır kiz bulmusta, bunamiş..

Evlenmek için küçüksün, kendi hayatının kararlarınu kendin veremiyosun daha sakın evlenme bu adamla. Adamı bırak kendine bi iş bul ne dediğimi anlayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…