Nedir benim bu bitmez tukenmez cilem artik yasamak istemyrm...

.persembenin gelecegi carsambadan belli olur derler ya sende durum o olmus ya

Hep soylerim kaybetme korkusu yasayacaklari donemde kıranlar evlendikleri zaman kaybetme korkusunu unutup herseyi yapabiliyorlar

Bence bu insan seni hak etmiyor daha cok uzatmak isterdimde moralin bozukken dahada bozmak istemem Allah hayirli kapilar acsin inşallah

Vayyarkadaş ya kart zampara 24 yaşında genç kızı bulmuş çalış çalışma git gel istedigini yaptırıyor ...siz de saf gibi bu adamın hayatınızı mahvetmesine izin vermişsiniz. öncelikle kendiniz için kimseye muhtaç olmadan ayakta durmaya başlayın sonra bu kart zamparayi bırakın . bir musibet bin nasihatten iyidir bundan sonra hiç kimsenin keyfi için işinizi bırakmazsın. ...

Reactions: anu
Çalış diyen erkek godoşluğu sezdim.
ayrıca o istiyor diye değil siz istiyorsunuz diye çalışmalısınız

Devlet memuru o kadar izin alip baska bir sehirde ev nasil tutar anlamadim

Sağ elin verdigini sol el bilmezmis sana yada size ne harcadiysa yuzune vurmak zorunda mi ?

Ayrica CALIS

Bu baban da olsa hic kimsenin eline bakma.. Kor degilsin topal diilsin eline almalisin ekonomik ozgurlugunu.. Bunu o istedi diye degil kendi gelecegin icin yapmalisin

Devlet memuru o kadar izin alip baska bir sehirde ev nasil tutar anlamadim

Sağ elin verdigini sol el bilmezmis sana yada size ne harcadiysa yuzune vurmak zorunda mi ?
Itfaiyede 1 gun clisiyor 2 gun calismiyor senelik izinlerini kullandi hep onun haricinde 2 3 gun idare eden oldu onu izin alinca

Adam hevesini almış . Harcadığı para için de seni suçluyor. Istemiyorsan çalışma ama öncelikle ayrılmayacaksan bile tavrını net koyman kendini geri çekmen gerekiyor.
Kesinlikle calismam mi lazim sence o tvri koymak icin

İtfaiyede ne iş yapıyor ki bu kadar esnek çalışma saatleri. Birde memur adam nasıl bu kadar harcama yapabildi? Maaşı çok yüksek herhalde.

İtfaiyede ne iş yapıyor ki bu kadar esnek çalışma saatleri. Birde memur adam nasıl bu kadar harcama yapabildi? Maaşı çok yüksek herhalde.
Canim itfaideye cavus 1 gun ful 24 saat clisiyo 2 gun calismiyo 3 bin kusur aliyo oyle ben nerdn blym

Arkadaşım kusura bakma ama ben senide cok hatali buldum.
Şimdi eğriye eğri ,
doğruya doğru konuşalım.
Ilk hatan baska bir erkekten ( baban yada kocan bile olsa )
para veya harçlık alman.
Sen belli bir yasa gelmissin ayaklarinin ustunde durabilirsin o sana çalışma dedi diye sende boynunu büküp oturmicaktin.
Ben boyleyim isine geliyorsa dicektin.
Şu da var adam bunlari evlenince de başına kakabilirdi. Ama o şimdiden soylenmis. Niye çünkü kimse kimseyi bedava beslemez. Hata sende onun verdigi paralari alip harcamicaktin. Adam ise gir yol parani veriyim diyor. Sende neyin derdindesin. Diyemiyor musun hadi ordan sen kim oluyon da bana harçlık vericen diye. Kusura bakma ama biraz para tatlı gelmiş sana.

Aman diyim canim..pişman olacağin işlere girme..sonra duzelir kafasiyla hareket etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…