Nedir benim bu bitmez tukenmez cilem artik yasamak istemyrm...

Evlilik fikrinden vazgececeğini sanmam hele o kadar para harcadıktan sonra belli ki maddiyatcı biraz. Sizin çalışmanıza güvenmesin ayrıca o sizin bileceğiniz iş belki hiç çalışmazsınız öyle demesi çok yanlış

ay okurken sinir olup sıkıcı buldum.iyi düşün hayat geçireceksin.hem ne 60 biniymiş bu be devlet memuru haliyle.küçümsediğimden değil ama hiçbir memur 4-5 ayda 60 bin yemez yani...bırak gitsin evlenip boşanmaktan anasıyla çenesiyle para lafını şimdiden ediyorsa evlenince hep duyarsın bunlarla uğraşmaktan bıkarsın asıl o zaman atarsın kendini camlardan aşağı

Kendi aptallığının faturasını sana kesiyor bence böyle adam ile hayat çok zor be canım.

Sizi sevgiliyken çalıştırmayan (neden müsade ettiğiniz de ayrı konu ama) adamla mı evleneceksiniz?
Evlenince bir kumanda takar size, gel git diye tuşlara basar artık...

yalnız sana para göndermiş.şimdi okudum. bunu niye ve nasıl kabul ettin? ayrılmak istesen de yakanı zor kurtarırsın bundan. her ay 500-600 diyorsun hiç doğru bişey değil bu

60 Bini bankaya koysa, her ay vadesinden yol parası çıkardı zaten. Bu adam yatırımdanda anlamıyor. Yaş farkı da cok fazla. Mutlu olan güzel istisnalarda var ama eminim ki onların arasında boyle şeyler olmamıştır. Ayrıca ben 5 senelik erkek arkadaşımdan(artık nişanlım) para almıyorum çok zor durumda kalırsam utana sıkıla istiyorum. Geri almıyor sonra bende karşılığında ihtiyacı olan birşeyi hediye ediyorum. Bu nedir 500-600. Kesinlikle bir daha alma hatta nişanı at kendi hayatına bak. Senin düşüncelerine önem veren gerçek bir adamla evlilik hayalleri kurmalısın

Adam öküzün teki onu zaten anladık da ben sizi de çok haklı bulamadım açıkçası.
Adam ipleri eline almış sizin hayatınıza ambargo koymuş resmen.İster çalışırsınız ister çalışmazsınız bu ne yahu ananız mı babanız mı?
Bir de sanki sizin ebeveyninizmiş gibi her ay düzenli para yollamıiş burda da siz haksızsınız.
Hayır ne oluyor yani elin adamından her ay böyle para mı alınır çok ayıp bana göre.
Ben eşimden bile çalışmadığım dönemler o kadar para almamışımdır yani.
Valla ben sizin yerinizde olsam bi işe girer bana verdiği paraları da geri öder ayrılırdım.

Ne çekmişsiniz ki ölmek istiyorsunuz? insanoğlu çekeceği kaderin peşinden gidermiş derler ya siz o yolda emin adımlarla ilerliyorsunuz.Elin oğlu çalışma demiş, çalışmamışsınız ,şimdi de çalış diyor iş aramaya başlamışsınız.Hiç mi kendinizi sevmiyorsunuz ?Adamın gelgitli ruh haline göre hayatını şekillendireceksen esas çekilecek çileyi o zaman gör.

Not: 60 bin 4 ayda nasıl harcanır yaw.O paraya öküz alınır öküz

Bunun icin cana kıymaya degermi cok antipatik birisi gibi geldi bana nisanlın.Ne demek senin icin şukadar bukadar para harcadım tovbe Allahım ya bak canım kardeşim yaşindasın bir abla olarak derimki bu iş olmaz hatta arkana bile bakma yaşın genc git calış işine gücüne bak yarın obür gün bu adamla evlenirsen senin elinden paralarıda alır amann

Şu açıdan korkun.. siz ne olduğunu belli eden yaşı oturmuş ama karakteri oturmamış bu adamla evlenceksiniz.. ay nasıl ömür geçer harcadığı parayı kafaya kakan adamla? kendimi düşünüyorum da gurur yapar ayrılırdım çok ayıp etmiş..

Şu yönden rahat olun erkekler para harcadıkları kadınları kolay kolay bırakmaz hele ki siz nişanlısınız :)) ve bu adam paranın lafını eden bi adam harcadığı meblağdan dolayı yakanızdan düşmez..

Bi de bekaret sizin için önemliyse ne diye cinsellik yaşarsınız elin ne idüğü huyu suyu belirsiz herifiyle hiiççç anlamam

nişanlınız istiyor diye çalışmıyor, o istiyor diye iş arıyorsunuz.

siz ne istiyorsunuz allaşkına? bu evlilik olmayabilir ya da bitebilir. o zaman ne olacak?

bu kadar hayatını erkeğin ellerine veren pasifize olmuş kadınları anlayamıyorum.

Artik yaşamak istemeyecek kadar bir dert göremedim ben ama neyse... size verebilecfim tavsiye hayatımızla ilgili kararları nişanlımı yada kocaniz değil siz vermelisiniz. şimdiden seni bu kadar yönetmesine izin verme...

Nişanlınız yorum bile gerektirmiyor cinsin teki. Ama siz de bir tuhafsınız. Yol paramı verdi, ev paramı verdi yok uçak paramı verdi.. Ne diye tüm masrafları karşınızdakine ödettiğinizi bilmiyorum her teklif edileni kabul etmek zoruda değilsiniz. Gerçi işe gir/girme muhabbetine bakılırsa yönetilmeye mahkum gibi davranıyorsunuz.

Yol paranızı nişanlınız karşılayacak kadar imkanınız yoksa, zaten çalışın. Varsa ödetmeyin ağız kokusu çekmeyin.

Adam ayda 3000 alıyorsa 1 yılda maaşının tamamı 36.000 eder zaten. Hepsini de sana harcamadığına göre 60.000 im gitti diye iyi sallamış
Bi cacık olmaz ondan çekme bu adamı

4 ayda degl bz nisanlanali 4ay oldu 1 bucuk yildir beraberz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…