Evlilik fikrinden vazgececeğini sanmam hele o kadar para harcadıktan sonra belli ki maddiyatcı biraz. Sizin çalışmanıza güvenmesin ayrıca o sizin bileceğiniz iş belki hiç çalışmazsınız öyle demesi çok yanlışMerhaba kizlar cok kotuyum inanin suan morelman okdr kotuyumki kendimi su camdan assa atasim var...
Ben buyaz nisanlandim 4 bucuk ay oluyor nisanlim marmariste devlet memuru bizimde marmariste yazlik evimiz var yazin ordaydik nisani yaptik kendisi 34 ben ise 24 yasindayim.gecen seneden beri beni calistirmadi calismama asla izin vermedi ne yazin ne de gecen kis smdi bana basladi calis calis demeye bugun bi otele gorusmeye gittim yol parani ben gonderirim basla dedi bende dedimki gecensene calistirmiyodun simdi noldu oda telefonda bagirdi ben sna harcadim paralari 60 bin lirama mal oldu dedi kapatti.gecen kis hep ankaraya geldi (ben kislari ankaradayim) 1 ay 1 bucuk ay boyu ev tuttu kaldi ben zorlamadim hep kendisi yol parasi ev parasi ucak paralari verdi smdi ben suclu oldum...bana ancak nikahi martta yapabilirim paralari harcadik para biriktiricem sen don kisin ankaraya diye tutturdu bende dondum geldim okdr cok canim yaniyoki artik bunun evlenecegindende emin degilim smdiden boyle seylere basladi annesi falanda zaten yaz boyu nikah lafi agzina almadi hep onlar kendileri bilirler dedi durdu bana hep guler yuzluydu ama oglunu pek evlendiricek gibide degil zaten cocuk gelmis 35 yasina iyce anneci olmus artik yoruldum inanin napcam sasirdim umitlerim tukendi gicikligina bende benm 1 bucuk seneme mal oldun calistirmadin smdide calismiyorm ancak evlendikten sonra dedim smdi noldu boyle cark etti acaba biseylermi planliyo kendi kafasinda fikirlerinize ihtiyacim var...
ay okurken sinir olup sıkıcı buldum.iyi düşün hayat geçireceksin.hem ne 60 biniymiş bu be devlet memuru haliyle.küçümsediğimden değil ama hiçbir memur 4-5 ayda 60 bin yemez yani...bırak gitsin evlenip boşanmaktan anasıyla çenesiyle para lafını şimdiden ediyorsa evlenince hep duyarsın bunlarla uğraşmaktan bıkarsın asıl o zaman atarsın kendini camlardan aşağıMerhaba kizlar cok kotuyum inanin suan morelman okdr kotuyumki kendimi su camdan assa atasim var...
Ben buyaz nisanlandim 4 bucuk ay oluyor nisanlim marmariste devlet memuru bizimde marmariste yazlik evimiz var yazin ordaydik nisani yaptik kendisi 34 ben ise 24 yasindayim.gecen seneden beri beni calistirmadi calismama asla izin vermedi ne yazin ne de gecen kis smdi bana basladi calis calis demeye bugun bi otele gorusmeye gittim yol parani ben gonderirim basla dedi bende dedimki gecensene calistirmiyodun simdi noldu oda telefonda bagirdi ben sna harcadim paralari 60 bin lirama mal oldu dedi kapatti.gecen kis hep ankaraya geldi (ben kislari ankaradayim) 1 ay 1 bucuk ay boyu ev tuttu kaldi ben zorlamadim hep kendisi yol parasi ev parasi ucak paralari verdi smdi ben suclu oldum...bana ancak nikahi martta yapabilirim paralari harcadik para biriktiricem sen don kisin ankaraya diye tutturdu bende dondum geldim okdr cok canim yaniyoki artik bunun evlenecegindende emin degilim smdiden boyle seylere basladi annesi falanda zaten yaz boyu nikah lafi agzina almadi hep onlar kendileri bilirler dedi durdu bana hep guler yuzluydu ama oglunu pek evlendiricek gibide degil zaten cocuk gelmis 35 yasina iyce anneci olmus artik yoruldum inanin napcam sasirdim umitlerim tukendi gicikligina bende benm 1 bucuk seneme mal oldun calistirmadin smdide calismiyorm ancak evlendikten sonra dedim smdi noldu boyle cark etti acaba biseylermi planliyo kendi kafasinda fikirlerinize ihtiyacim var...
Yahu elin adamından ne diye para kabul edersiniz ki, aha böyle yüzünüze vurur, geri de ister yani...Evet bana para gonderir kartimi falan yatirir yani 1 ayda bana verdigi 500 600 arasi okdr
artik bunun evlenecegindende emin degilim
bu sekilde dusundugunuz bir iliskiden hayir gelmez. uzatmayin, derim.Tabi gecen kis yeniydik o hevesle geldi harcadi paralari smdi hevesi gecti heralde
4 ayda degl bz nisanlanali 4ay oldu 1 bucuk yildir beraberzNe çekmişsiniz ki ölmek istiyorsunuz? insanoğlu çekeceği kaderin peşinden gidermiş derler ya siz o yolda emin adımlarla ilerliyorsunuz.Elin oğlu çalışma demiş, çalışmamışsınız ,şimdi de çalış diyor iş aramaya başlamışsınız.Hiç mi kendinizi sevmiyorsunuz ?Adamın gelgitli ruh haline göre hayatını şekillendireceksen esas çekilecek çileyi o zaman gör.
Not: 60 bin 4 ayda nasıl harcanır yaw.O paraya öküz alınır öküz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?