Nedir benim bu evliliğim

Tabanakuvvet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
161
85
13
Evet hanımlar içten içe çözüm bulamıyorum kendime. 7 ay oldu evleneli. Severek evlendik evliliğimizde bi sorun yok . Fakat mutsuz hissediyorum kendimi. Bi durgunum halsizim canım hiç bişey istemiyor. Baxen onu evde görmek dahi istemediğim zamanlar oluyo. Eşimin bana karşı yaptığı hiç bi hata yok üstelik. Ne dövmesi ne sövmesi ne bana saygısızlığı. Onu çok seviyorum fakat onunda beni sevdiğini biliyorum ama bazen tıkanıyorum. Sanki benim kadar sevmiyomuş gibi geliyo. Benim onu önemsediğim kadar beni önemsemiyormuş gibi geliyor. Sizdede yeni evliyken böyle şeyler oldumu. Kendime çözüm bulamıyorum. Psikayriye de gittim hala çözümü olmadı ne yapmalıyım şimdiden herkese teşekkür ederim

Daha yeni evlisin, alışamamış olabilirsin.
2 senede oturuyor hemen hemen düzen.
Ben de severek evlendim, hatta çogu zaman keşke evlenmeseydim dediğim zamanlarım oldu ama geçiyor emin olun..
Seviyorsanız ve seviliyorsanız biraz boşluktan dolayı kafanızı meşgul edecek şeyler bulamadıgınızdandır bu halleriniz.

Caniniz sıkılıyor belli ki çünkü ortada başka sebep yok düzelir umarım zamanla henuz cok yeni

Daha yeni evlisin, alışamamış olabilirsin.
2 senede oturuyor hemen hemen düzen.
Ben de severek evlendim, hatta çogu zaman keşke evlenmeseydim dediğim zamanlarım oldu ama geçiyor emin olun..
Seviyorsanız ve seviliyorsanız biraz boşluktan dolayı kafanızı meşgul edecek şeyler bulamadıgınızdandır bu halleriniz.
Teşekkür ederim sanırım evliliğim zamanla oturucak

Babam bana bi kere demişti ki, ilk evlenirken beklentiler çok yüksek olursa kısa zamanda hayatın öyle bişey olmadığını görüp keyfin kaçar sonra kabullenip hayatına devam edersin yeniden mutlu olursun. Dediği gibi de oldu sahiden de. Belki seninki de böyle bir durumdur eğer ciddi sebeplerin yoksa.

Rahat batması diye bişeye inanmıyorum ben yaw sahiden var mı öyle bişey?

Böyle hissediyorsa sebebi vardır bence. Ha belki de büyütüyordur kafasında biraz da şükrü azdır
Ben yeni jenerasyonun doyumsuz ve şükürsüz olduğuna inanıyorum açıkçası. Ama rahat batması diye de bi şey var gerçekten.

Boşluktan böylesin bence.can sıkıntısından böylesin.saracak tek insan eşin o yüsden böyle. kendine ugraş bul.

Ben yeni jenerasyonun doyumsuz ve şükürsüz olduğuna inanıyorum açıkçası. Ama rahat batması diye de bi şey var gerçekten.
Rabbime her zaman şükreditorum insanlar ne durumda ne evlilik yaşayanlar var. Rabbim kimsenin hanesini dağıtmasın

Babam bana bi kere demişti ki, ilk evlenirken beklentiler çok yüksek olursa kısa zamanda hayatın öyle bişey olmadığını görüp keyfin kaçar sonra kabullenip hayatına devam edersin yeniden mutlu olursun. Dediği gibi de oldu sahiden de. Belki seninki de böyle bir durumdur eğer ciddi sebeplerin yoksa.
Haklısınız olabilir.

Erkekler sevigiyi aşkı kadınlar kadar içten yaşayıp belirtemiyo(genellikle).
Olduğu gibi kabullenin hatası yoksa, daha kolay olur herşey.

Gerçekci davranin. muhtemelen evliligi flörtun cok daha fazlasi olarak hayal ettiniz, e haliyle evliliğin flortten cok farkli oldugunu gorunce de hayal kırıklığı oldu. evlilik genc kizlarimizin sandigi gibi büyülü bir rüya degil, bunu kabullenmekle baslayin derim.
Sizin gibi saçma ve sert düşünen birine gerçekçiliği kabul ettirmek baya zor olmalı...

Back
X