Nedir benim bu evliliğim

Memnun olmadigin seyler var
Lakin her evlilikte olur bole seyler deyip kendin bile onemsemiyorsun
Kenara oturup icin daraldiginda gozun daldiginda ilk bi kac dakikada ne dusunuyorsun ,bunlari bi sorgula!
Bence var sikintilar mesela demissin sevgi anlayisimiz farkli esim icine kapanik demissin belki biseyler bekliyorsn olmuyor ve bu belkiler cogaldikca insan bunalabiliyor sen onemsemesende bilincaltin mutsuz,tipki benim gibi sukur esimle anlasiriz sevgi saygimiz sonsuz ama gel gorki kesinlikte benim ic dunyama uygun biri degil bende zaman zaman negatif enerjilere burunuyorum ama elle tutulur bisey yok napalim bizimde sinavimiz bu

Bende aglama krizlerine girerdim... Niye boyle umutsuz dusunuyorsun sevmiyor onemsemiyor diye.. Ne gerek var, boyle kendini yipratiyon.. Suan benimde canim hic bisi yapasim gelmiyor, oda havanin kapali olmasindadir..

Neler yapabilirim sizcw evde nelerle uğraşabilirim
Yok mu hobileriniz
Ben kitap okumayi ve dikisi seviyorum ama bebegimden artk vaktm yok olsada uyuyorum :) ama beni mutlu eden en buyuk hobim evime biseyler almak yenilikler yapmak
Sizinde vardir mutlaka cocugunuz olmadan gezin ,eglenin arkadaslarinizla vakit gecirin evde ne yapmayi seviyorsaniz onlari yapin

Rabbime her zaman şükreditorum insanlar ne durumda ne evlilik yaşayanlar var. Rabbim kimsenin hanesini dağıtmasın
Ben evlenirken beklentilerim çok düşüktü gerçekten. Şimdi bi sorunumuz yok mutluyuz ileriki zamanlarda ne olur bilemeyiz tabi ama kocam da benim gibi umarım hep böyle devam eder.

Evet hanımlar içten içe çözüm bulamıyorum kendime. 7 ay oldu evleneli. Severek evlendik evliliğimizde bi sorun yok . Fakat mutsuz hissediyorum kendimi. Bi durgunum halsizim canım hiç bişey istemiyor. Baxen onu evde görmek dahi istemediğim zamanlar oluyo. Eşimin bana karşı yaptığı hiç bi hata yok üstelik. Ne dövmesi ne sövmesi ne bana saygısızlığı. Onu çok seviyorum fakat onunda beni sevdiğini biliyorum ama bazen tıkanıyorum. Sanki benim kadar sevmiyomuş gibi geliyo. Benim onu önemsediğim kadar beni önemsemiyormuş gibi geliyor. Sizdede yeni evliyken böyle şeyler oldumu. Kendime çözüm bulamıyorum. Psikayriye de gittim hala çözümü olmadı ne yapmalıyım şimdiden herkese teşekkür ederim
Zamanla gecer oturur evlilik erken

daha normal bunlar adapte olma süreci.....

Babam bana bi kere demişti ki, ilk evlenirken beklentiler çok yüksek olursa kısa zamanda hayatın öyle bişey olmadığını görüp keyfin kaçar sonra kabullenip hayatına devam edersin yeniden mutlu olursun. Dediği gibi de oldu sahiden de. Belki seninki de böyle bir durumdur eğer ciddi sebeplerin yoksa.

babanız çok güzel ifade etmiş

buradaki konuların %99 unun sebebi bu yüksek beklenti

benim şöyle şöyle hayallerim vardı

işte onlar sadece hayal

bir de ben genellikle derim iki taraf da birbirini değiştirme planı ile evlenir ki bu hatalıdır

işte adam der ki o yarım bardak su dökerim bardak boş olur kadın da der ki o yarım bardak su üstüne eklerim tam dolu bardak olur

esasen ikisi de yarım bardak su olarak kalıp birbirlerinin eksik yönlerini tamamlasalar sorun yaşanmayacaktır

Insana bazen boyle sikinti vve dusunceler gelebilir yeni evlisiniz belki sikiliyorsunuz sikintidan buyutursunuz olaylari kafanizds bence her zaman sukredin sonucta esinizle mutlu huzurlu bir yuvaniz var insanlarin ne dertleri var rabbim baska dert vermesin bol bol iyi seyler guzel meskaleler bulun kendinize bu tarz dusenceleri asarsiniz zamanla:dua::kahve::KK33:

Dur tahmin ediyim.
Calismiyosun ve ailenden uzak bi sehre gelin gittin??

Back
X