- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
Allah razi olsun mesajiniz o kadar iyi geldi ki anlatamam sakinlestim :)bence kimseyi takmayin kafaniza. dördüz sonuçta. tek tek bir iki sene arayla hamile kalmis degilsiniz ki sizin seceneginiz olsun. ben de yerinizde olsam aynı seyi yapardım.
dediğiniz gibi zaten 3 yaşına getirmissiniz. biraz daha gecince krese ana okuluna falan verir ise girersiniz. o bile çok fark eder. Allah size sağlık güç sabir versin :)
çocuğun birinin eskisini giymesi, baska birinden bisey gelmesi, geçime yardim edilmesi yanlış veya kötü şeyler değil. hangimiz evladimiz zordayken kenara cekilir ki ana baba tabi elinden geleni yapar. sonuçta siz onların ebeveynligini kullanip somurmuyosunuz.
insan cocuklarina dünyaları vermek ister tabiki. ama sartlar buysa bunalima girmektense dik durmak cabalamak en doğrusu ki siz de bunu yapmissiniz.
ise gitseniz 4 çocuğun kresine para mi yeter tek bakici 4 çocuk mu bakar. Allah daha iyi etsin şartlarınızi. yavrularinizi da size bagislasin :)
Ben kendi hayatimdan vazgeçtim 4 cocuga hele de tek başına bakabilmek sadece Allahın yardımıyla olur yoksa o kadar zor ki.. inaniyorim her sey daha guzel olacak evlatlarim benim ciceklerim her zaman iyi yerlere gelsinler en iyisini yesin icsinler insallah.
Rabbim gonlunuze gore versin her seyi.
Her zaman derim herkes kalbinin ekmegini yer