Nedir bu dilimizin çektiği bizim elimizden?

ben bana sanarak cevap yazmadım..dediğine katılıyor olmam öyle hemen üstlenmiş olmam anlamına gelmez..o bayan evet bana demedi ama konunun başka yöne kaydığını farkedip yorum yapmış ve onun dediğine katıldım sadece..yani neden her dediğimi başka şekilde anlıyorsunuz ve anlatmak istiyorsunuzki??birde sizin dediklerinizide düzeltmem gibi yardım ister gibi birşey istediniz..siz kendi ne istediğinizi anlatabildiğinize inanıyorsanız dahası ne??açtığınız konuyu yönlendirmek sizin elinizde yani..zaten benim ilk yorumuma bir bakarsanız o bayanında hemen altında hoopss diye başlayan fikrini göreceksiniz..bu durumda aynı düşünmüş oluyoruz onunla yani o da o hanımın bölücülük yaptığını dile getirmiş..ee katılmış olmam üstüme alınmış olmamımı gösterir bu durumda???

Sanırım sizin ifadelerinizi doğru anlayamamışım ben.
Sadece sizi incitecek bir cümle kurmadığımı belirtmeye çalışmıştım.
Amacım yazdığım yorumların size yönelik olmadığını belirtmekti.
Sizin görüşlerinizi reddeder şekilde cevap yazmadığımı belirtmekti ama sanırım doğru ifade edemedim kendimi.
Yazdıklarınızdan benimle benzer fikirleri paylaştığınızı anladığımı ifade etmeye çalışmıştım ama pek becerememişim galiba.

Son düzenleme:
Benim mesajımı alıntılayıp altına yorum yazmışsınız birden kendimi bir hata yapmış gibi hissettim.
Tek dediğim benim yorumumu mesajınızın üzerinden kaldırabilir misiniz olmuştu.

arkadaşım dil konusundaki hassaslığın çok güzel yani keşke herkes böyle olabilse..ilk yorumdada dedim yine derim ;Türkiyede yaşıyorsak öğrenmek zorunda ve dili düzgün kullanmak zorundayız..farkındaysan sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorum..yanlış anlamıyacağını umarak birşey paylaşmak istiyorum lütfen şu 'ya yanlış anlaşılırsam,ya yanlış olduysa ne düşünülür'' gibi olan düşünceni değiştirmeye çalış..farkındaysan bu sebep hep konu tekrarı olmasına..tamam yanlışlıkla senin yorumuna yazdım ama zaten okuyan kişi bunu anlayabilir..kimse burada bu kadar anlayışsız yada anlamayacak değilki..hani dil için varsa hatam söyleyin düzeltirim demişsin ya onu dediğin için söylemek istedim..

Back
X