Nedir bu facebook çılgınlığı?

face hesabım yok kafam rahat
bana nedense çok gereksiz geliyor kötü demiyorum ama orda yaşadığı her anın fotosunu koyan kişiler var bilmiyorum ama bana da biraz gösteriş gibi geliyor:31:

biz sevgilimle kapattık facebooku rahatladık.

gerçi şehir dışındaki arkadaşlarımla görüşemiyorum aramıyorlar da biraz acı bu durum. insanların gerçek yüzü ortaya çıkıyor.

Facebook amacından çok saptırıldı. Her iş gibi bunun da suyunu çıkarttık. 7/24 vaktini orada geçirenler var inanır mısınız... Benim henüz yaşım küçük, o nedenle yaşıtlarıma bile bir şey demeyeceğim (ki o da yanlış) ama koca koca adamlar, kadınlar ne diye tüm vaktini orada harcar, gösteriş için kullanırlar ki?

Face in bi sucu yok, onu nasil kullandigina gore degisiyor hersey. Sen ne kadar paylasirsan o kadar gorunursun. Normal hayatta akli basinda, kendi halinde sandigim insanlarin facebuk sayesinde birer kacik, kadin duskunu, gosteris meraklisi vs vs olduklarini gordum. Bazilari varki yedigi yemekten, yolda gordugu insana, onunla konusmalarina, sonra iste yok efendim yolda yururken basina gelenden, aksam evde ne yaptiklarina kadar herseyiii gerek fotograf gerekse durum guncellemeleriyle paylasiyorlar. Resmen adamlarin hayatlarina dahil gibi oluyorsun.. Gizlilik vs kalmiyor haliyle. Sonrada depresyona giriyorlar, neden benim hakkimda konusuluyor, herkes hayatima karisiyor diye.

Bende facebookumu bugun kapattim. Sebebi de eski sevgilim. Daha once silip sonra yine ekleme gafletinde bulundugum, ve onu bir daha silersem iyicene kendimi kucuk dusurecegimden korktugum icin face i kapattim. Yoksa her durum guncellemesini takip edip, ekledigi fotograflari, duvarina yazan arkadaslarini, ve yeni ekledigi kizlari kiskanip kafayi yicektim. Goz gormeyince gonul katlanir diye umuyorum :51:

Back
X