• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedir bu hastalikmi ??

Depresyon disinda yazdiklarinizi
Tedavisi varmi peki
Retarde degildir cunku ablaniz evli ve cocuklu imis. Hipotiroidide enerjisizlik uyusukluk olabilir. Hipotiroidi ise tedavisi vardir. Dahiliye uzmani ile gorussun.
Disarida civil civil demissiniz aslinda belki de ev islerinde pratik degildir. Bence bilen biri tek tek anlatsin mesela mutfak nasil toplanir
makine bosaltilir
bulasiklar siyrilir sudan gecirilir
makineye doldurulur
tezgah masa silinir
supurulur
gibi
bu sirada yapmiyorsa karisik gidiyorsa toparlayamaz tabii ki

bir de her isi yaparken saat tutsun. Birde hareketli muzik koysun..

Retarde degildir cunku ablaniz evli ve cocuklu imis. Hipotiroidide enerjisizlik uyusukluk olabilir. Hipotiroidi ise tedavisi vardir. Dahiliye uzmani ile gorussun.
Disarida civil civil demissiniz aslinda belki de ev islerinde pratik degildir. Bence bilen biri tek tek anlatsin mesela mutfak nasil toplanir
makine bosaltilir
bulasiklar siyrilir sudan gecirilir
makineye doldurulur
tezgah masa silinir
supurulur
gibi
bu sirada yapmiyorsa karisik gidiyorsa toparlayamaz tabii ki

bir de her isi yaparken saat tutsun. Birde hareketli muzik koysun..

Tesekkur ederim cevaplariniz icin..

Bence eli yavas ve plansiz is yapamiyor. Bence ona yardim amacli haftalik bir liste hazirlayin. Su gun su yapilcak, bugun bu vs vs. Boylece hem yorulmaz, hem baska seylere zamani olur. Gercekten ise yariyor.

Takıntı konusunu acar misin ne tur takıntılar bunlar? Titizlik takıntısı var midir mesela?

Hiç üzmesin ablan kendini
Temizlik robotu gibi yaşıyorum yıllardır
Bir de üstüne afedersin eşek gibi çalışıyorum
Ev pırıl pırıl, mutfak restaurant gibi işliyor
Teşekkür eden var mı ? Takdir eden var mı ?
Yok =))
Gece beni dürtüp dün kirliye attığı pantalonu arayıp yaa neden yıkamadın diyen bir kelebeğim var
Temizliklerde insana teşekkür etmiyor , yıllardır yapıyorum dibi gelmedi
Nasıl geliyorsa içinden öyle yaşasın, üzmesin kendini

Tembellikte olabilir dışarıda çok aktif olan evde beceriksiz olabiliyor bakıyorsun son moda giyim ,makyaj evine bakıyorsun çocuğun kıyafetleri , çorabı yerlerde geziyor yemek yapmayıda beceremiyor birde şu va doğum esnasında ana rahimde çocuğun çok fazla kalıp beynine oksijen gitmemesi bu hareketleri yavaşlatıyor annenize bir sorun ablanızı doğururken neler yaşamışTembellikte olabilir dışarıda çok aktif olan evde beceriksiz olabiliyor bakıyorsun son moda giyim ,makyaj evine bakıyorsun çocuğun kıyafetleri , çorabı yerlerde geziyor yemek yapmayıda beceremiyor birde şu va doğum esnasında ana rahimde çocuğun çok fazla kalıp beynine oksijen gitmemesi bu hareketleri yavaşlatıyor annenize bir sorun ablanızı doğururken neler yaşamışTembellikte olabilir dışarıda çok aktif olan evde beceriksiz olabiliyor bakıyorsun son moda giyim ,makyaj evine bakıyorsun çocuğun kıyafetleri , çorabı yerlerde geziyor yemek yapmayıda beceremiyor birde şu va doğum esnasında ana rahimde çocuğun çok fazla kalıp beynine oksijen gitmemesi bu hareketleri yavaşlatıyor annenize bir sorun ablanızı doğururken neler yaşamışTembellikte olabilir dışarıda çok aktif olan evde beceriksiz olabiliyor bakıyorsun son moda giyim ,makyaj evine bakıyorsun çocuğun kıyafetleri , çorabı yerlerde geziyor yemek yapmayıda beceremiyor birde şu va doğum esnasında ana rahimde çocuğun çok fazla kalıp beynine oksijen gitmemesi bu hareketleri yavaşlatıyor annenize bir sorun ablanızı doğururken neler yaşamış?

Benim de elim yavaştır
böyle fazla olan bulaşıkları anca yarım saatte yıkıyorum.
yemek yapmam uzun sürüyor
yani pek hızlı değilim açıkçası işi aceleye getirmem.
ama anlattığınız kişinin üşengeçlik,birşey yapmama isteği,
veya farkında olmadığı psikolojik rahatsızlığı olabilir de.

Obsesiftir bence
Tuvaletten 20 dkda çıkmasından öyle düşündüm
Kabız da olabilir tabi :27:

Hayir neden bende normal insanlar gibi degilim diyim aglayan biri.. Cok istiyorum ama olamiyorum diyo
:D kim bu kişi merak ettim.hastalık değil ,yapısı böyle .çocuk ufaksa o tempoya alışamamıştır.zamnla alışacaktır.benim bilidğim böyle insanlar var ve nedense hiç bunları dert ettiklerini de görmedim hiç.

:D kim bu kişi merak ettim.hastalık değil ,yapısı böyle .çocuk ufaksa o tempoya alışamamıştır.zamnla alışacaktır.benim bilidğim böyle insanlar var ve nedense hiç bunları dert ettiklerini de görmedim hiç.
ablası, çocukken de böyleymiş çocuğu olmuş hala aynı

Tuvaletten 20 dakikada cikan.. Ev isi yapamayan . 3 saatte anca yemek hazirliyan .. O mutfagi anca iki günde toplayabilen.. Bi yere gidince en az yarim saatte cikabilme.. Kasini bile alamayan.. Ve neden ben is yapamiyorum diye sikinti yapip sabaha kadar uyuyamayan. Ertesi gün uykusuzluktan cocuguna bakamayan.. Alis veris yapamayan eviyle ilgilenemiyen.. Misafir alamayan biri .. Ve bu halleri kücüklükten olan biri hastamidir yoksa karakterimi bu ?????
Belki gerçekten de yapamıyordur..Temizlik konusunda ben de böyleyim evi temizlicem derken daha da dağıtıyorum.:KK49: Yargılamamak lazım..

Ev kizi olanlarin cogu rahatlikla yapabilir bu tur isleri....
Bekarligini calisarak veya okuyarak geciren insanlar nadiren ögrenir yemegi evi temizleyip duzen kurmayi....

Kizlarina hayatini yasasin evde hicbirsey yapmasin okuluna gitsin gezsin tozsun diyen anneler coook var...
Kizlar evlenincede depresyona giriyor hicbirseye yetemiyorum ne evime ne cocuguma ne esime diye dusunuyorlar....
Belki onunda hayati okul veya isle gecmistir bu yuzden eli agirdir?
Bir de en önemli sorun Tembellik yazdiklarinin bazilarinda kendimi gördum (:
Tabi ben her zaman böyle degilim gun gelir evimi cöp göturur tembelligimden gun gelir 10 kisiden fazla insana cesit cesit yemek yapip evde agirladigim gunler olur...

Back
X