• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nedir bu insanlardan cektigim

Yoruldumartik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
11
0
1
Eskişehir
Demin başka bir konu başlığıyla size içimi döktüm ama mesajım gelmedi galiba.buyuk kısımdan bahsetmiştim size.esim bana ve kızlarıma karşı aşırı baskıcı. Büyük kızım eşimin karşı çıkmaları rağmen şiddet uygulamasına rağmen 3 defada bizden gizli telefon temin etmiş. En sonuncusu 5 gün önceydi. Kızım babasının öfkesini bildiği için kendini 4. Kattan atmaya kalkıştı. Biz tuttuk.daha önceleri eşimin ailesi işin içine girmemiştir. Bu defa eşim herseyi ailesine anlattı olay büyüdü. Kabak gene bana patladı. Ben ve ailem kızımı çok dislamisiz sıkıştırmisiz o yüzden bunalıma çocuk. Resmen iftira attılar bize.esim suan benim arkamda duruyo beni destekliyor.ama eskiden olduğu gibi onlardan etkilenir üzerime gelmesinden korkuyorum.onun ailesiyle bütün ipleri koparmak istiyorum bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum ne olur yardım edin vede dua edin.yorumlarinizi bekliuorum

Demin başka bir konu başlığıyla size içimi döktüm ama mesajım gelmedi galiba.buyuk kısımdan bahsetmiştim size.esim bana ve kızlarıma karşı aşırı baskıcı. Büyük kızım eşimin karşı çıkmaları rağmen şiddet uygulamasına rağmen 3 defada bizden gizli telefon temin etmiş. En sonuncusu 5 gün önceydi. Kızım babasının öfkesini bildiği için kendini 4. Kattan atmaya kalkıştı. Biz tuttuk.daha önceleri eşimin ailesi işin içine girmemiştir. Bu defa eşim herseyi ailesine anlattı olay büyüdü. Kabak gene bana patladı. Ben ve ailem kızımı çok dislamisiz sıkıştırmisiz o yüzden bunalıma çocuk. Resmen iftira attılar bize.esim suan benim arkamda duruyo beni destekliyor.ama eskiden olduğu gibi onlardan etkilenir üzerime gelmesinden korkuyorum.onun ailesiyle bütün ipleri koparmak istiyorum bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum ne olur yardım edin vede dua edin.yorumlarinizi bekliuorum

Eğer bir çocuk 4. kattan atlamaya kalktıysa bir çok kişide suç vardır. Suçun büyüğü eşinizde olabilir ama bu tek suçlu eşiniz anlamına gelmiyor. Kadın çok güçlüdür. Anne daha da güçlüdür. Evlatlarını korumak için gerekirse 10 insan gücüne bürünür. Eşinizin ailesi ile ilgili tavsiye veremem ama siz kızınızın psikolojisi için bir aksiyon almalısınız. Bunu içinbirlikte psikoloğa gidebilirsiniz ve hatta gitmelisiniz. Bu arada kızınızın yaşı kaç ve o telefonları nasıl elde ediyor. Parayı nerden buluyor?

kızınız üveydi sanırım... kaç yaşında. birde neden telefon kullanmamasını istiyorsunuz... çevrede artık herkezin elinde telefon var.

aslında en önemli sorun baba sanırım. ailece psikiyatriste gitmelisiniz.. özellikle eşiniz...

1- kızınız kaç yaşında
2-öz mü üveymi
3- neden telefon kullanması yasak erkek arkadaş gibi bir kaygınızmı var
4- eşiniz sizede şiddet uyguluyormu ve bu şiddetin boyutu nedir

konunu daha açıklığa kavuşturacak bu cevapları verirsen
bizimde kavramamız kolaylaşacaktır

Kızım 15 yasinda Eşimin ilk evliliğin. Eşim oldukça kıskanç ve baskıcı. Bana fiziksel şiddet uygulaması ama sözel anlamda çok oldu.kizim parayi farklı ihtiyaçlarını one sürerek babaanne amca dan temin etmiş. Parayi veren şahıslar beni adamdan saymadigiı için bana söyleme ihtiyacı duymamislar.esim aşırı kıskanç. Ben çalışıyorum hergün mutlaka telefonla kontrol eder beni.cocuklarida aynı şekilde. Bazı şeylerden korktuğu için ve kızım onun söylediklerinin tersine davrandığı için telefonu yasakladı. Ailesi hep onu kışkırtıcı. Hiç yardimci olmadılar. Allah razı olsun diyecekler hep açık aradılar. Burada malesef bir tane psikiyatr var onada gittik ama pek bir sonuç alamadık. Ben Doğunun küçük bir ilinde çalışıyorum. Elbette ben anneyi. Anayim ben diyen birçok kadında taş çıkarırım. Ama buna müsade etmiyorlar. Her firsatta annesi degilsinki lafini isitiyorumYıllarca bakan ben yeri geliyor esimde onlara kanıyor. Umarım açıklayıcı olmustur

Back
X