Nedir bu kaynanaların derdi gelinleriyle?

Bence de ailenizin arkanızda olduğu görülürse,, zor ezerler sizi! Çok sinirlendim kaynanaya şuan!
ortalığı görümcem kaynatıyor,kaynanamıda eşimide o dolduruyor..kızlar sadece 1 hafta gitmedim temizliğe yemeğe yardım etmiyormuşum eşimde onları haklı bulup eve gelmedi gece..

söyleyin ben ne yapayım..6 aylık evliyim ve sürekli koloni halinde yaşamak istiyorlar,,sabah akşam orda olmamı diretiyorlar 6 aydır..gidip işlerini yapmamı falan

ortalığı görümcem kaynatıyor,kaynanamıda eşimide o dolduruyor..kızlar sadece 1 hafta gitmedim temizliğe yemeğe yardım etmiyormuşum eşimde onları haklı bulup eve gelmedi gece..

Eve gelmediğine göre belkide kıyamadı o yardım ediyor. anlamıyorum ya zor durum olur yanlarında olursun da sanki senin evin yokmuş gibi senin temizliğin yokmuş gibi beklemeleri saçma. görümcene kaynanası aynısını yapsa kayınvalideciğin ne diyecek acaba. ortalık karıştırmaktan başka bişey değil. valla o yeterince aile büyüklerini katmış seninde annen baban hayatta ise baban alsın karşısına konuşsun bakalım damatla. bu kızı böyle evlere gelme diye vermedik sana hizmetçi vermedik diye... ya da aileden büyük bi erkek konuşsun... ailelerin karışmaması taraftarıyım ama o yeterince karıştırmış...

kaynanam arıyor napıyosun diyor,,ütü yapıyorum anne yada banyoyu yıkıyorum anne,evi süpürüyorum anne diyorum..bana diyor ki senin ne temizliğin olacak sanki ben insan değilim evim kirlenmiyor...annem sırf aramız daha beter olmasın diye olumlu konuşmaya çalışıyor hep..ama annemide bastırıyorlar

anneme dedim geleyim anne eve..otur kızım evinde kocan gelir nasıl olsa dedi..hangi anne 6 aylık evli kızının ayrılmasını ister

hey allahım ya.
geri adım atma sakın...
kimsenin kölesi hizmetcisi degilsin sen.
eşinde anlayıp gelirse yanına otur konuş anlat...

hey allahım ya.
geri adım atma sakın...
kimsenin kölesi hizmetcisi degilsin sen.
eşinde anlayıp gelirse yanına otur konuş anlat...
6 aydır konuşuyorum canım galiba istedikleri olcak..kendilerine göre bir gelin bulacaklar..yanlış anlaşılma olmasın ırk ayrımı yapmıyorum ama ben türküm onlar diyarbakırlı

6 aydır konuşuyorum canım galiba istedikleri olcak..kendilerine göre bir gelin bulacaklar..yanlış anlaşılma olmasın ırk ayrımı yapmıyorum ama ben türküm onlar diyarbakırlı
ya hepimiz insanız sonuctada.
eşin ailesinin eteklerinde cıkamıcak gibi gözüküyor.

severekmi? evlendiniz.

evet severek evlendik ..görümceme daha çok tapıyor eşim..ne derse yapıyor..asla sözünden çıkmıyor

kızlar şimdi annem aradı..görümcem aramış ..bizim gözümüzde o bitti demişler..annem dedi ki 1 hafta gitmedin bak neler oldu ...buraya kadarmış 6 aylık evliliğim bitiyor..30 yaşımdayım..bir daha aslaa aşk sevgi lanet olsun herşeye

şimdi anlaşıldı .. onlarda gelin hizmetçi demektir, her şeyi yapmak zorundadır.. büyüğe ve kocaya saygı esastır.. erkekleri de eşleri istediklerini yapmadığında kolayca kaba kuvvete başvurabilir yapıdadır..

onlar seni boşamazlar merak etme, ama sana hayatı zindan edebilirler, kısacası ya develerini güdeceksin ya onların diyarından gideceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…