- 5 Mart 2014
- 2.089
- 1.177
- 158
- Konu Sahibi cicibebe33
-
kaynanam arıyor napıyosun diyor,,ütü yapıyorum anne yada banyoyu yıkıyorum anne,evi süpürüyorum anne diyorum..bana diyor ki senin ne temizliğin olacaksanki ben insan değilim evim kirlenmiyor...annem sırf aramız daha beter olmasın diye olumlu konuşmaya çalışıyor hep..ama annemide bastırıyorlar
boşanıyoruz galiba..annemi arayıp bitti demişler..6 aylık esaretin sonu geldişimdi anlaşıldı .. onlarda gelin hizmetçi demektir, her şeyi yapmak zorundadır.. büyüğe ve kocaya saygı esastır.. erkekleri de eşleri istediklerini yapmadığında kolayca kaba kuvvete başvurabilir yapıdadır..
onlar seni boşamazlar merak etme, ama sana hayatı zindan edebilirler, kısacası ya develerini güdeceksin ya onların diyarından gideceksin..
sakın evini terk etme sakın.gece kritik yaptılarsa..eşim ne zaman gelecek acaba beni evden kovmaya
sakın evini terk etme sakın.
Terk eden oydu. [/ev onların evi..boşanıyoruz git derse napcam ?
piyon zaten bitir dedi ablası..bitiriyor evliliğimiziblöf mü? yapıolar ne.
eşin olucak zatta ablasının piyonu sanırım.
evliligimi bitirmek istemiyorum diye kükremiyor...
sebeb var annesine ve görümceme gidip ev işi yapmamamana kuzusu bi erkekle olmaz!! açık ve net!! ayrılmana sebep bişey yoksa madem öyle boşa oğlum diyorlar annesi ve kardeşiyle bir ömür mutluluklar.. sende hayatına bak daha yaşın genç. bu ne ya bir ömür kahır mı çekeceksin. dır dır dır bitmez onların dır dırı 7 disinde neyse 70inde de odur..
siz tekrar üyelik alsaydınız iyi olurdu. bir üyeliği bir kaç kişi kullanamıyor.arkadaşlar ben farklı biriyim..bu üyelik arkadaşımındı ve artık ben kullanıyorum..rumuzu değiştim sadece..arkadaşım zor günler geçiriyor..boşanma sürecinde..ve bende sizinle derdimi paylaşmak istiyorum..
evlendim 6 ay önce.. şu an kocam evde yok gelmiyor.. kaynanam ve görümcem doldurdu.. sebebi kaynanamın evine gidip temizliğe yemeğe yardım etmemem.. ve bu sadece 1 haftalık bişey.. hasta olduğunda kaynanam hastanede ben bakmıştım... görümcemin bebeği var neden gidip yardım etmiyormuşum.. boşanmamı istiyorlar kocamdan.. lütfen bişeyler söyleyin kimselerle konuşamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?