- Konu Sahibi cicibebe33
-
yuh. bahane arıyorlar bence. sen onların evini temizlemedin diye bitiyorsa inan hiç üzme kendini. evlilik böyle nedenle bitiyorsa kocanda sevmemiş seniboşanıyoruz galiba..annemi arayıp bitti demişler..6 aylık esaretin sonu geldi
o ne ya. ne hakla kovar evinden. o gidecek. senin evin orasıgece kritik yaptılarsa..eşim ne zaman gelecek acaba beni evden kovmaya
terbiyesiz pislikler. üzme ya kendini. hatta fakire sadaka ver. böyle pisliklerden kurtuluyorsun diye. çocuk yok ona dua et ayrıcasebeb var annesine ve görümceme gidip ev işi yapmamamtapıyor annesine ve ablasına..mutlu olsunlar 6 aylık yuvayı yıktılar
bağrıma taş basıp gitmekten başka çarem yok bu diyardan
aynı evdeymiş iç güveyssi gelmiş damat. görümce bebeği var diye temizliğe çağırıyorlarmış konu sahibini. buda numara. görümce anneye verir bebeği evi temizler bir güzel ama. onlar sultan gelin cariye ya. o temizleyecek.Ha bu arada görümcen de evliymiş. Onu da anası gönderiyor mu kayınvalidesine yardıma???
yalnız arkadaşınla sorunlarınız aynı.arkadaşlar ben farklı biriyim..bu üyelik arkadaşımındı ve artık ben kullanıyorum..rumuzu değiştim sadece..arkadaşım zor günler geçiriyor..boşanma sürecinde..ve bende sizinle derdimi paylaşmak istiyorum..
evlendim 6 ay önce.. şu an kocam evde yok gelmiyor.. kaynanam ve görümcem doldurdu.. sebebi kaynanamın evine gidip temizliğe yemeğe yardım etmemem.. ve bu sadece 1 haftalık bişey.. hasta olduğunda kaynanam hastanede ben bakmıştım... görümcemin bebeği var neden gidip yardım etmiyormuşum.. boşanmamı istiyorlar kocamdan.. lütfen bişeyler söyleyin kimselerle konuşamıyorum
Kaynananın fendi gelini yendi yineeeee..arkadaşlar ben farklı biriyim..bu üyelik arkadaşımındı ve artık ben kullanıyorum..rumuzu değiştim sadece..arkadaşım zor günler geçiriyor..boşanma sürecinde..ve bende sizinle derdimi paylaşmak istiyorum..
evlendim 6 ay önce.. şu an kocam evde yok gelmiyor.. kaynanam ve görümcem doldurdu.. sebebi kaynanamın evine gidip temizliğe yemeğe yardım etmemem.. ve bu sadece 1 haftalık bişey.. hasta olduğunda kaynanam hastanede ben bakmıştım... görümcemin bebeği var neden gidip yardım etmiyormuşum.. boşanmamı istiyorlar kocamdan.. lütfen bişeyler söyleyin kimselerle konuşamıyorum
birde üyelik açma parayla sanki :)yalnız arkadaşınla sorunlarınız aynı.
merhaba arkadaşlar.benimde sorunum eşimin ailesiannesi bana salak dedi duymamazlıktan geldim,eniştesi bana salak dedi umursamadım,ablası bana salak dedi ve dün patlak verdi bende ...eşime söyledim ben salak değilim..ailen bana çok saygısız diyee..cevap ne dersiniz ? sen hayal görüyorsun abartıyosun dedi yani bana inanmadı..eşimin ailesi herşeyimize karışır,görümcem herşeyimize karışır,herşeyi kendi biliyor zanneder..ayy kızlar şuan çok ağlıyorum eşim bana küstü ailesini ona şikayet ettiğim için konuşmuyoruz ..kocam hiç bir zaman arkamda durmadı beni korumadı .evlenmeden önce beni anlayan bir eşim varken şimdi sadece ailesinin yaptıklarını gören ve benim fedakarlıklarımı hiçe sayan bir adam var ..fikirlerini bekliyorum lütfen çok mutsuzum
bence arz talep meselesi bu iş.sen kayınvalidene hizmetçi olmak içinmi evlendin.
az yesinde bir hizmetçi tutsun kadın kendine. delimi ne bunlar
yalnız arkadaşınla sorunlarınız aynı.
merhaba arkadaşlar.benimde sorunum eşimin ailesiannesi bana salak dedi duymamazlıktan geldim,eniştesi bana salak dedi umursamadım,ablası bana salak dedi ve dün patlak verdi bende ...eşime söyledim ben salak değilim..ailen bana çok saygısız diyee..cevap ne dersiniz ? sen hayal görüyorsun abartıyosun dedi yani bana inanmadı..eşimin ailesi herşeyimize karışır,görümcem herşeyimize karışır,herşeyi kendi biliyor zanneder..ayy kızlar şuan çok ağlıyorum eşim bana küstü ailesini ona şikayet ettiğim için konuşmuyoruz ..kocam hiç bir zaman arkamda durmadı beni korumadı .evlenmeden önce beni anlayan bir eşim varken şimdi sadece ailesinin yaptıklarını gören ve benim fedakarlıklarımı hiçe sayan bir adam var ..fikirlerini bekliyorum lütfen çok mutsuzum
Çalışmıyorsan bir işe girmeyi dene senin de bahanen olsun :)arkadaşlar ben farklı biriyim..bu üyelik arkadaşımındı ve artık ben kullanıyorum..rumuzu değiştim sadece..arkadaşım zor günler geçiriyor..boşanma sürecinde..ve bende sizinle derdimi paylaşmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?