Nedir bu kaynanaların derdi gelinleriyle?

sen kayınvalidene hizmetçi olmak içinmi evlendin.
az yesinde bir hizmetçi tutsun kadın kendine. delimi ne bunlar

Boşa gitsin. Onlar blöf yapıyorsa sen git mahkemeye başvur. Oğlu da çalışsın anasına hizmetçi tutsun.

Ha bu arada görümcen de evliymiş. Onu da anası gönderiyor mu kayınvalidesine yardıma???

sebeb var annesine ve görümceme gidip ev işi yapmamam tapıyor annesine ve ablasına..mutlu olsunlar 6 aylık yuvayı yıktılar
terbiyesiz pislikler. üzme ya kendini. hatta fakire sadaka ver. böyle pisliklerden kurtuluyorsun diye. çocuk yok ona dua et ayrıca

bağrıma taş basıp gitmekten başka çarem yok bu diyardan

Kusura bakma ama konun bence feyk.
Yani dalga geçer gibi şu yazdığın cümle.
29 yaşındaymışsın, kendini her konuda savunabilecek kadar bilgi tecrübe birikimin mutlaka vardır.
Görümcen (o kimmiş lan) anneni arıyor sabahın 8inde gözümüzde bitti diyor ve ne annen ne sen ses çıkarmıyorsunuz!!
Çok ilginçmiş.

kusura bakma konu sahibi bu hikayede eksik bir şeyler var.. kimse mutlu olduğu bir evlilikte karısı ablasının çocuğuna bakmıyor diye boşanmaz.. hadi diyelim ki eşin böyle düşünecek kadar akıl hastası sen neden boşanmaktan bu kadar kaçıyorsun ki? ne güzel işte ruh hastası bir aileden en az hasarla atlatıyorsun.. yok ne zaman gelecek beni kovmaya, yok çık derse ne yaparım.. yani adam otur dese öyle (!) bir ailenin evinde oturacak mısın?

Ha bu arada görümcen de evliymiş. Onu da anası gönderiyor mu kayınvalidesine yardıma???
aynı evdeymiş iç güveyssi gelmiş damat. görümce bebeği var diye temizliğe çağırıyorlarmış konu sahibini. buda numara. görümce anneye verir bebeği evi temizler bir güzel ama. onlar sultan gelin cariye ya. o temizleyecek.

yalnız arkadaşınla sorunlarınız aynı.
merhaba arkadaşlar.benimde sorunum eşimin ailesi annesi bana salak dedi duymamazlıktan geldim,eniştesi bana salak dedi umursamadım,ablası bana salak dedi ve dün patlak verdi bende ...eşime söyledim ben salak değilim..ailen bana çok saygısız diyee..cevap ne dersiniz ? sen hayal görüyorsun abartıyosun dedi yani bana inanmadı..eşimin ailesi herşeyimize karışır,görümcem herşeyimize karışır,herşeyi kendi biliyor zanneder..ayy kızlar şuan çok ağlıyorum eşim bana küstü ailesini ona şikayet ettiğim için konuşmuyoruz ..kocam hiç bir zaman arkamda durmadı beni korumadı .evlenmeden önce beni anlayan bir eşim varken şimdi sadece ailesinin yaptıklarını gören ve benim fedakarlıklarımı hiçe sayan bir adam var ..fikirlerini bekliyorum lütfen çok mutsuzum

Kaynananın fendi gelini yendi yineeeee..
Ne diyelim. Geçmiş olsunnnn.
Hep mi kaynana suçlu..
Akıllı kadın cahil kaynananın hakkından gelemiyorsa ne diyelimmm.

birde üyelik açma parayla sanki :)
bu arkadaşımın hesabı ben başkasıyım dediklerinde işkilleniyorum direk
ben konularını incelemedim ama sen aydınlattın saol oky

konu sahibi arkadaş işin zor Allah yardım etsin
politik olmayı dene ve lütfen kendine üyelik aç
parayla değil yani :)

sen kayınvalidene hizmetçi olmak içinmi evlendin.
az yesinde bir hizmetçi tutsun kadın kendine. delimi ne bunlar
bence arz talep meselesi bu iş.
Kaynana bunun 2 katı yaşında. gözünde o ışığı gördüyse affetmez..
Aklını kullansın kullandırmasın kendini.

Bayılıyorum zeki kadınlara.

benim derdime fake diyeleri allaha havale ediyorum..yardımcı olan arkadaşlarada allah razı olsun..zaten yıkılmış durumdayım birde siz vurun..hoşçakalın

belki eşinin haberi yoktur görümcenin anneni aradığından.
Ayrılmaya karar verilse bile eşinin sana bunu kendisinin söylemesi gerekir.
Hiç mi yapıcı insan yok çevrenizde? Yapmayın, etmeyin, siz daha yeni evlisiniz vs felan diyebilecek birileri?

Çalışmıyorsan bir işe girmeyi dene senin de bahanen olsun :)

valla yerinizde olsam taş üstünde taş bırakmam o evde
seni temizlikçi olarak mı aldı da o adam annesinin evini temizlemedin diye evi terkediyo
ne saçma yaa
onun orda ne erkekliğini bırakırım ne 7 ceddini
lütfen kusura bakma sözüm bu tarz erkeklere çok sinir bozucular.
ve eve döndürmek içinde uğraşma
varsa ekonomik özgürlüğün,gücün
hiç bekleme çek git
hiçte tamah etme o adama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…