Nedir bu kızların üniforma sevdası?

Benimde eşim çevik kuvvet polisi. Aynı durum bizdede var ama ben alıştım napiyim kıskanıyorum diye adam mesleğimi bıraksın. Ben zaten bunu bilerek evlendim sende bilerek sevgili olmuşsun sıkıntı yapma hele bi evlenin herşey gidiyor

Bundan yaklaşık 14 yıl önce sanırım. O zamanki polis alım politikalarını bilmiyorum.

Şimdi polisin birisi manyak çıktı diye tüm polis camiasını sapık mı ilan edeceğiz?

Q'nun versiyonlarina girmeyelim simdi. Turkiye'nin en iyi universitelerinden birine dereceyle giren birini gerizekali olarak nitelendirebilme vizyonuna sahip biriyle tartismaya bile girmem. Iyi gunler diliyorum.
Ben adı geçen üniversitelerden mezun kişilerin örneğin ülkemiz siyasetinde yada ülkeye faydalı olacak bir çok alanda çok daha aktif olabilmelerini isterdim.

Maalesef göremiyorum. Bir Adnan KAHVECİ gibi kaç politikacı çıktı? Allah rahmet eylesin.

Babam İTÜ mezunudur. Ailede çok var Boğaziçi ve ODTÜ' de okuyan. Üzgünüm ama cidden bir kısmı hödük.

Ayrıca tartışmaya girdiniz bile. Her konuda tartışmayada açığım bu arada.

"çoğunuza gülüyorum" derken? He anam biz hepimiz senin adamın peşinde koşuyoruz. Ben üniformalı erkekleri itici bulurum, tekdüze gelir, hepsi birbirinin aynı. Kızlar değil sadece polislere genel olarak halk bakar. Bunun nedeni merak. Çünkü polisin silahı vardır, ortada da bi olay bi suç vardır halk da merak eder ne yapacak diye. Bi inşaattaki iş makinelerini de oturup izler yurdum insanı merak etme

ben de itü mezunuyum. Doktora yapıyorum. Hödüğümdür evet. Çok kibar bi insan değilim. Evet ne yazık ki iyi ailelerin çocukları yani size göre hödük olmayan böyle okullara daha zor girer. Sonıfımda istanbullu izmirli kimse yok ki. En yüksek puanlı bölümlerden biriydi. Az önce nomunomuchua ya da yazdım. Eğitim kalitesi yerlerde. 30 yıl önceki itü mezunuyla bugünkü arasında dağlar var. Ayrıca bugünkü kıytırık ünilerin eğitim fakültelerinden mezun insanların halini siz düşünün. Eski zamanların lise mezunları çok daha donanımlıydı. Kalite çok diplerde genel olarak.

Neden böyle bir konu açıyorsun çözüm bulamazsın biliyorsun.
Senin fikrin bu bazıları beğenebilir de ne yapalım.
Üniformasız birini beğenmiyorlar mı sanki
Sen kendin erkek arkadaşını başkalaştırıyorsun kesinlikle
Erkek arkadaşına güveniyorsan bir de kendine güven...
Bende kocama baktıklarında anlıyorum bu kocamı beğendi diyorum kıskanıyorum gerçekten.
Ama o kadınlar gidiyor yanında hep ben varım ne yapabilirim bakıyorlar diye kızıp konu mu açmalıyım ben belli bile etmem o duygu gelir geçer sen içinde abartıyorsun..

Atanamamis ogretmen cahil degil onu bu hale getiren sistem acimasiz.napsn adam eli ekmek tutmayinca es de yok as da.aman onurumla yasayim deyip evde mi otursun?acikinca diploma mi kemirsin.ne bayagi dusunceler bunlar.az bi zaman kaldi alan sinavina.zaten hassasim.oku oku bitmiyor dunya kadar konu.ugrasmayin artik ogretmenle!!!!

Siz hanımlar, neden saatlerdir bu konu başlığında insanları seçtikleri üniversitelere, mesleklere, aldıkları eğitimlere göre aşağılayıp duruyorsunuz? Anadolu şehrindeki herhangi bir üniversiteyi yerin dibine sokmak kadar Odtü ve Boğaziçi'yi göklere çıkarmak da saçmalık. Bir insanın zekasını okuduğu üniversiteye göre değerlendiriyorsanız bence bu normal bi düşünce değil. Bu okullara girişin hangi sınavlarla olduğunu herkes gayet iyi biliyor, güzel ve sıkı çalışmayla herkes girebilir. O sınavdan yüksek puan aldı diye süper zekaya mı sahip oluyor? Odtü'yü dereceyle bitirdi denilse anlarım da, üniversite giriş sınavını baz almayın, gülerler. Mune hanım konuda çok fazla polemik, hakaret, aşağılama, bozuk üslup bulunmakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…