Nedir bu kızların üniforma sevdası?

Evet ülkenin her yeri üniversite herkes üniversite mezunu. 10000 nüfuslu yere bile üniversite acarsan olacağı bu. Maalesef ki ülkemiz vasıfsız kalitesiz üniversite mezunu cenneti hal böyle olunca üniversite mezunu olmak bisi ifade etmiyor yani.

O adam çıkıyor vs vs diye bahsettiğiniz kişi benim, ve öğretmenim,ve yine diyorum ki her yere üniversite acarsan herkes üniversite mezunu olur ama vasıfsız olur öğretmenler de dahil, ülkenin durumu belli sebebi sizce ne? Bence eğitimin çarpıklığı, kalitesiz öğretmen üreten üniversiteler vb.

Canim cehaleti hangi kurum aşaği cekebilir yokedebilir ki?ha denetleme olur o da cok utopik bir fikir zaten ohoo bu ulkede denetlenmesi gereken neler var neler..kurum meselesi değil kişinin kendisinde bitiyor olay..her insan hepimiz için geçerli bu. zaten geneli konuşuyoruz genel ne demek 100de 60 70 geneldir mesela. onun dişinda yok mu mukemmel polis doktor ogretmen avukat tabiki var. istisnalar kaideyi bozmaz diye bir soz var hani o bir gercek iste..bak az once bir konu okudum bir hanim ogretmenmiş fakat sozlerinin icinde biri için delirdim parçaliycaktim vs vs gibi cumleler kullaniyor biz zaten anne babalarimiz da sinir hastasi ogretmenlerle buyuduk.yani genelleme yapilmasi cok normal ama dedigin gibi guzel kalpli insanlar yok degil varlar elbet..sen de gelecegin ogretmeni olarak bu kadar alinganlik yapma sen dort dortluk ol yillar sonra bile seni guzel ansinlar o genellemeye katmasinlar..

Yoo sadece siz değilsiniz ki, atanamamış öğretmen kültürsüzmüş, hatta onursuzmuş ki işsiz kalınca polis olmuş. Dümdüz denen bu. Kimse altta yatan ekonomik sebepleri falan zikretmemiş. Ekonomiden kasıt devlet politikasından bahsediyorum.
Çünkü eğitim başlı başına bir ekonomik yatırım zaten. Bunun yanlış gitmesinin suçlusu biz öğrenciler değiliz ama. Ama her ne sebepse hakarete uğrayan da biz oluyoruz.

Allah atanmak isteyen tüm öğretmenlerin yardımcısı olsun atamamasi o öğretmenin yetersiz olduğu anlamına gelmez. Kpss ölçüt değildir. Atanamayıp intihar eden öğretmenler var. Üslubumuzu bozmayalım. Allah hepsinin yardımcısı olsun. Cahil demek kime göre neye göre.

off amma sapıttınız ya yok şu okumuş cahilmiş bunlar böylelermiş..Cehalet okumakla gitmiyor insanın içinde oluyor malesef.Nice okumuşlar var ister boğaziçinden olsun ot gelip sap giden iki lafı bir araya getiremeyen, nice okumamışlar var köy yerinde yönetmen olabilecek ödül alabilecek kadar kendini geliştirebilen..O yüzden boşuna tatava yapıp konunun akışını bozmayın..

Bravo ben de onu diyorum, atanamamıs öğretmen cahildir demedim, öğretmen olmuş fakat atanamamış kişi gidip de polis olmayı kendine yakıstiriyorsa benim için cahilin babasidir . Gördün mu konu sahibi için rahat olsun ergen kezolar hariç senin yunusun pek gideri yok.

üniformaya neden bu kadar anlam yüklenir hiç anlamam
bende forma giyiyorum akşama kadar kan ilaç eldiven pudrası daha sayamadığım pis şeylere maruz kalıyor cağnım forma
nesine özeniliyorsa

Polislere ben de sokakta yuruken hep bakarim biliyor musunuz? Ay ne yakisiklilar diye degil tabi ki ,bu genceccik insanlar neden kendilerine yazik ediyorlar diye uzulerek bakiyorum.Yaslar genc baska yollar cizmeye calissalar kendilerine diyorum,kendilerini gelistirseler diyorum.Cunku suanki ulke sartlarinda polis olan insan caresizlikten ,issizzlikten maddi kaygilardan polis oluyordur , kendi istegiyle bu meslegi secen vardir mutlaka ben gormedim.Kimse asagilama olarak algilamasin caresizlik olarak goruyorum.Elbette bu ulkenin polise de ihtiyaci var ama sen tut egitim fakultesi oku lisans oku git polis ol. kendini harcamaktan baska bir sey degil.Ha bu arada polislerde oldugu dusunulen kasinti hali de suradan geliyor:; sen 20 yasinda iki yil egitim (!) al, sonra sen artik bir meslek sahibisin deyip eline bir silah tutustursunlar, hayattaki en buyuk basarisi bu olan insan ne yapacak ?vay be ben ne oldum boyle diyecek .mesele bu malesef..insallah ulkede polislerin sadece guvenlik amacli istihdam edildigi gunleri goruruz ,egitim kalitelerinin vizyonlarinin gelistirildigi gunleri goruruz de bizlerin bu bakis acisi da bir gun degisir.

konu çok başka saçma sapan yerlere gitti hoş konu zaten mantık abidesi de değildi doğrusu

Bogazici, ODTÜ mezunu gerizekali mi cok tanidiniz?

Soklardayim.

Tamam haci bakmayiz

Yakışıklıya bakarım!!!
Ama üniforması var diye bakmam!
Güzele/Yakışıklıya herkes bakar, bakmam diyene de inanmam zaten.
Haa dibini düşürecek kadar bakanlardan bahsetmiyorum elbette.

bendede üniforma sevdası var.yaşım 20 böyle apışıp kaldıığımı blırım.insana inanlmaz bir karızma katıyor.belkıde bende polıs olmak ıstıyordm kucuklugumden berı belkı ondanda baana hep cazıp geldıler.unıforma çıktıgında o ılgı gıder ama sıvıl polısler okdr ılgımı cekmez benım ama unıfrma gıyen her ınsan dıkkatımı ceker.abım tarafndan saglsun sogutuldum resmen bu meslekten artk mantıklı dusunuyormda artk cazıplık bır tarafı yok.özellıkle polısler hakkında bılgıler duyuynca ınsan soguguyor.ılgımı dahı cekmıyor oyle artık.görsem birdaha öyle alıcı gözle bakarmıyım blmıyorum.bakmamk en mantıklı onlarda farkında unıformnun kadınlar uzerınde etkısını ve bunu kötu nıyetle kullanablıyorlar.polıs olmadıgım mddetce polıs adamlar bakmak mantık işi degıl artk benm ıcın.

cidden kadınların ınanılmaz ilgisini çekıyor.özellıkle kucuk yş grubu ufak olanlar benım gıbı.ünv derse gıderken .resmen polıslerı görunce topluca böyle nefesım bi gidp geldi gibi mantıklı dusununce artk yapmamam grektıgını anladım.akıl işi degil dgruda bna artık polısler guven wrmıyor :)

Zuhalle esraya diyelim de Keramet üniforma da ise tüm evde kalmış erkekler giysin bitane. öyle bir anlatiyorsun ki üniforma cikarinca kimse bakmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…