- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.784
- 208
- Konu Sahibi iremcikkkk
-
Evet ülkenin her yeri üniversite herkes üniversite mezunu. 10000 nüfuslu yere bile üniversite acarsan olacağı bu. Maalesef ki ülkemiz vasıfsız kalitesiz üniversite mezunu cenneti hal böyle olunca üniversite mezunu olmak bisi ifade etmiyor yani.Çok saçmaladınız ama cidden.
Yıllardır eğitim fakültesi mezunlarından polis alınıyor.
Artık egm teşkilatının yarısından fazlası lisans mezunu haberiniz var mı?
Eğitimsizden kastınız nedir tam olarak?
Polis eşi olarak ben de bu mesleği sevmiyorum.
Bugünkü aklımla polisle ya da askerle evlenmezdim ama sebebi zor şartlarda
çalışıyor olmaları ve evlilik hayatlarının bundan olumsuz etkilenmesi.
Asıl sizin gibilerin yorumları bana çok eğitimden uzak göründü kusura bakmayın.
O adam çıkıyor vs vs diye bahsettiğiniz kişi benim, ve öğretmenim,ve yine diyorum ki her yere üniversite acarsan herkes üniversite mezunu olur ama vasıfsız olur öğretmenler de dahil, ülkenin durumu belli sebebi sizce ne? Bence eğitimin çarpıklığı, kalitesiz öğretmen üreten üniversiteler vb.Yıllar yılı öğretmenler eleştiriliyor, tamam eleştirilsin ama iş hakaret boyutuna varmış. Adam çıkmış diyor ki hepsinin zeka seviyesi, kültür düzeyi aşağıda. Hadi buyrun yani, düpedüz üçüncü kişilere hakaret var burada.
E o zaman biz de çıkıp x mesleğindekiler cahil diyelim o halde!
Madem hayatımızın göbeğinde bu meslekler, ona göre muamele edelim biraz. Buradan milyonlarca öğretmene cahil diyerek bu iş düzeltilemez. Ki bu işi düzeltecek kurumlar da belli, onlara iletelim.
Geçen bir haber vardı, doktorun biri hastasına kötü muamele etmiş. Bir başka haberde de doktoru birisi bıçaklamış. Alın size iki uç nokta. Bir öğretmen tacizciyken, öteki köyde yepyeni bir okul inşa etmiş. Bir polis vatandaşa kötü muamele etmişken, bir başka polis hani o beğenmedikleri sosyal bilgiler öğretmenliğinden polis olmuş kişi, bir teröristi etkisiz hale getirerek en az 100 kişinin hayatını kurtardı. Şu an hala hastanede tedavi görüyor olabilir.
Yıllar yılı öğretmenler eleştiriliyor, tamam eleştirilsin ama iş hakaret boyutuna varmış. Adam çıkmış diyor ki hepsinin zeka seviyesi, kültür düzeyi aşağıda. Hadi buyrun yani, düpedüz üçüncü kişilere hakaret var burada.
E o zaman biz de çıkıp x mesleğindekiler cahil diyelim o halde!
Madem hayatımızın göbeğinde bu meslekler, ona göre muamele edelim biraz. Buradan milyonlarca öğretmene cahil diyerek bu iş düzeltilemez. Ki bu işi düzeltecek kurumlar da belli, onlara iletelim.
Geçen bir haber vardı, doktorun biri hastasına kötü muamele etmiş. Bir başka haberde de doktoru birisi bıçaklamış. Alın size iki uç nokta. Bir öğretmen tacizciyken, öteki köyde yepyeni bir okul inşa etmiş. Bir polis vatandaşa kötü muamele etmişken, bir başka polis hani o beğenmedikleri sosyal bilgiler öğretmenliğinden polis olmuş kişi, bir teröristi etkisiz hale getirerek en az 100 kişinin hayatını kurtardı. Şu an hala hastanede tedavi görüyor olabilir.
Yoo sadece siz değilsiniz ki, atanamamış öğretmen kültürsüzmüş, hatta onursuzmuş ki işsiz kalınca polis olmuş. Dümdüz denen bu. Kimse altta yatan ekonomik sebepleri falan zikretmemiş. Ekonomiden kasıt devlet politikasından bahsediyorum.O adam çıkıyor vs vs diye bahsettiğiniz kişi benim, ve öğretmenim,ve yine diyorum ki her yere üniversite acarsan herkes üniversite mezunu olur ama vasıfsız olur öğretmenler de dahil, ülkenin durumu belli sebebi sizce ne? Bence eğitimin çarpıklığı, kalitesiz öğretmen üreten üniversiteler vb.
Bravo ben de onu diyorum, atanamamıs öğretmen cahildir demedim, öğretmen olmuş fakat atanamamış kişi gidip de polis olmayı kendine yakıstiriyorsa benim için cahilin babasidir . Gördün mu konu sahibi için rahat olsun ergen kezolar hariç senin yunusun pek gideri yok.off amma sapıttınız ya yok şu okumuş cahilmiş bunlar böylelermiş..Cehalet okumakla gitmiyor insanın içinde oluyor malesef.Nice okumuşlar var ister boğaziçinden olsun ot gelip sap giden iki lafı bir araya getiremeyen, nice okumamışlar var köy yerinde yönetmen olabilecek ödül alabilecek kadar kendini geliştirebilen..O yüzden boşuna tatava yapıp konunun akışını bozmayın..
konu çok başka saçma sapan yerlere gitti hoş konu zaten mantık abidesi de değildi doğrusuBravo ben de onu diyorum, atanamamıs öğretmen cahildir demedim, öğretmen olmuş fakat atanamamış kişi gidip de polis olmayı kendine yakıstiriyorsa benim için cahilin babasidir . Gördün mu konu sahibi için rahat olsun ergen kezolar hariç senin yunusun pek gideri yok.
Siz ne mezunusunuz pardon?
Boğaziçi, Odtü mezunu gerizekalı çok tanıdım da ben.
Üniversite adı ile olmuyor eğitim.
Görümcem Diş hekimliğinden yeni mezun oldu benim gözümde zerre değeri yok.
Çünkü ince düşünceden, insanlıktan haberi yok.
İnsanları neye göre sınıflandırıyorsunuz, değer veriyorsunuz hiç ama hiç anlamadım.
Güle güle kullanın güzel kafanızı.
Arkadaslar 2 yıldır sevgilim var 3e gireceğiz insallah. ailesiyle tanıstım bi babası kaldı o insallah cook ilerde. o da benim annemle tanıstı. kendısı yunus polisi. maşallah yakısıklı da. kızlar hasta gıbı bakıp duruyor. yanı bı gorev oluyo meydana gıdıyolar ınsanlar bakıyor falan bende sınır oluyorum ozellıkle kızlar. bı arkadası anlatmıstı bıkere bı magazaya gıtmıs unıformayla çok güzel karşılamışlar falan ertesi gün sivil gitmiş yüzüne bakan olmamış :) olay bu aslında hem gülünç hem üzücü. nedir bu üniforma sevdası? Çoğunuza gülüyorum biliyor musunuz? Şimdi bi konu açtım ya canım ülkemin bayanları saldırsın hemen ayh evt cnm hrkste snn svglne bakıyo ya .sss sende uniforma sevdalısısın o zaman diyenlerde oldu. Ben sevgilimi forma giymeden önce tanıdım bayanlar orda durun. Erkeğin De kadının da birbirine yiyecek gibi bakması iğrenç saldırmayı birakin. Belli bi yaş aralığı bayanlar seviyor bu tur şeyleri bunu sizde biliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?