Nedir bu kızların üniforma sevdası?

Bir polis tacizine uğradık tüm polisler tecavüzcü, kaka.
Bir dr sakat bıraktı tüm drlar eğitimsiz, ee kendi kendimizi tedavi edelim madem.
Bir öğretmen sapık çıktı, okulları kapatalım.

Bir Adanalı ağzımıza s.çtı çok afedersiniz tüm Adanalıları yakalım.

Böyle bir mantık mı var yahu?

Valla eşiniz gibi bir polise denk gelsem mutlu olurum. Ayy derim muhatabim düzgün bir insan derim.

Ben de yunuslara bayilirim. Bunu itiraf edeyim kendimi tutamiyorum mini etekli hostes gormus abaza gibi kalbim kut kut carpiyor.
Ve polislerin hemen hemen hepsinin egitim-kultur seviyesi yerlerde. Polis akademisi okuyanlari bilemem ama 2 yillik polis okullarindan mezun olanlar gercekten dogru durust bir universite veya guzel bir meslek bulamadiklari icin bu meslegi seciyorlar. Cehalet diz boyu. Disaridan gorup soyluyorum bunu. Cikip benim kocam polis ama cok kulturlu vs. vs. derseniz itiraz edemem tabi ki.
Ama belki sizin egitiminize gore esiniz kulturlu geliyordur. Ben cok iyi bir universitenin cok iyi bolumunde okuyan bir insan olarak polislere katlanamiyorum. Bir sevgilim vardi ciktigim en yakisikli insandi o da yunustu, ama katlanamadim.

Bu mantığa göre, ülkede hiçbir meslek dalını düzgün diye nitelendiremez hale geliriz zaten. Kısacası ülkede adam kalmaz.
İmamlardan bile fenası çıktı yani. Ne yapalım şimdi? Tüm din adamlarını genelleyelim mi?
Ona bakarsak, ilkokul hocam dünyanın en berbat öğretmeni olabilirdi. Ama şimdi ben de öğretmen olacağım inşallah. Eğer bu genellemeyi yapsaydım, nefret ediyor olacaktım hepsinden. Bir de tutturmuşlar, puanı az olan öğretmen oluyor diye. Her öğretmenlik, her üniversitede 200 puanla mı alıyor, aç bak istersen bir. Puanı da geç, tamamen idealist fikirlerle o bölüme gelen var. Yarın senin çocuğunu okutacak o kültürsüz(!) öğretmenler, dua et de bari idealistlere denk gel! Durduk yere kalp kırıyorlar, hayret bir şey ya!

Anlamadiginiz şey şu;
Görümceniz vasifsiz bir diş hekimi olabilir. Ama diş hekimi olanlarda en azından belli bir standart vardir.

ODTÜ mezunu biri konuşmayı bile beceremiyor olabilir. Ama ODTÜnün belli bir kalitesi vardir

Yani kalitesizlik yüzdesi düşüktür bu iki grupta. Görümceniz kaliteye ve akademik nezih görgüye dirençli biri olabilir ama o okullarin bir kalitesi var. Gorumceniz aileden de bişeyleri eksik almış demek ki.

Çok nitelikli biri polis de olabilir. Çok sasiririm ve sevinirim. Ama ortalamasi kötüdür polislerin.

Ortalama nedir bilir misiniz? Insallah anladiniz bu sefer.

Ortalamaya bakarak genelleme yapmam ben işte.
O genelleme içinde pırlanta gibi tek bir insanı harcasam üzülürüm.

Siz de bunu anladınız inşallah.

Neyse uzatmayacağım iyi günler size.

Yok öyle bişey demedm. Polislere kötü demem. O başka konu. Emniyete yakın oturuyoduk. Akşamları koşuya çıkıyodum sporcuydum o zamanlar. emniyetin önünde güvenli diye. Her akşam ayrı nöbetçi oluyodu. Her akşam laf yedim. Neyse daha kuytu yerlerde koşup tecavüze uğramaktansa laf atma iyidir. koşan kız görünce ilgilerini çekiyodu heralde ne biliyim.

İşsiz kalma ile eğitim arasında ilişki var dedim. Şimdi eğitim fakültesinden mezun bir insanın çok eğitimli olduğuna gerçekten inanıyor musunuz? Kalite düştü ne yazık ki. Okullar test sınav odaklı. Kitap okuma anlayışı bile saçmalaştı.Öğrencilere kitap okutup test yapıyolar kitaptan. Test soruları da hazır nette. Diyorum ki 30 yıl önceki lise mezunundan beter durumda üniversite mezunları. Bu polislikten ayrı bir konu. Burda öğretmenim diyip konu açıp de bağlacını bilmiyen 100 kişi gördüm. Lisans mezunun polis olması da bu durumda teşkilatın kalitesini artırmaz. Teşkilatın kalitesi aynıdır bence. Düşen eğitim kalitesinin göstergesidir bu sadece.

Akıllıya hasret kaldık.
Oyy oyyy..

Bu konuşan, bir kötü örnek için genelleme yapanlar çok kaliteli insanlardır bu arada ben eminim :)

Bunu bana değil Odtü, Boğaziçi mezunu olamadığı için polisleri aşağılayan üyeye söylemeli o halde.

Çünkü ben de sizin gibi düşünüyorum.

Test makinesi ya da soru canavarı olması bir insanı eğitimli ve kaliteli yapmıyor.

Eger bir adam "bütün kızlar bana aşık" modundaysa sorunu adamda aramak lazım
Bir kadın diğer hemcinslerini bir erkegin yanında harcamamali diye düşünüyorum
Konuya gelirsek, bazı erkeklere üniforma/ takim elbise daha cok yakışır ama bunun sebebi o erkegin kendi karizmasindandir şahsen bir erkekte karizmaya önem veririm ve karizmatik erkek ne giyse yakışır düşüncesindeyim :)

Akıllıya hasret kaldık.
Oyy oyyy..

Bu konuşan, bir kötü örnek için genelleme yapanlar çok kaliteli insanlardır bu arada ben eminim :)
Tamamen ego tatmini diyorum. Valla kaç konuda yazdılar, inanmadım, yok öyle değildir dedim ama şimdi katılıyorum.
He anneciğim eğitimsiziz biz, kötüyüz biz, tü kaka :)

Şimdi şöyle birşey var yaşiniz kac bilmiyorum genc oldugunuzu varsayiyorum gerci anne babalardan da dinleriz hep lisedeki ortaokuldaki dangalak ogretmenleri.ben de lise ortaokul donemimde karsilastigim ve cevreden.hep.duydugum kisiligi bozuk terbiyesiz kalitesiz kultursuz ogretmenler cogunluktaydi ben uc okul okudum lisede cok sevdigim bikac tane olmustur onun disindakiler hep alt kaliteydi.ogretmenligin hakkini veren.az olmustur yani.
yani.demem o ki genelleme yapariz ama insan her yeni durumda (yeni ogretmende) sifirdan baslar oyle bi mantik yok yani nefret ederdik falan.
soyle bir dusununce kim isini duzgun yapiyor ki veya bu milletin onore edilecek kac tane yonu var ki meslek gruplarini calisanlari onore edicez bir de.kac kisi kendini gelistirmek.icin birseyler yapiyor? al iste her gun konu aciliyor fesat kaynana yalanci sevgili terbiyesiz gorumce sapik baba gibi gibi gibi...yani her meslekten her yaştan her statuden insan var evet insani ozellikleri yerinde.olmayan biz de gidip bir muhasebeciyi elestirmeyiz bir ogretmen polis doktor kadar ve hatta imam
neden cunku bu insanlar hayatimizin gobeginde en dort dortluk olmasi gereken kisiler. burda da.konu yunus oldugu icin polisi elestiriyor veya savunuyoruz oyle yaparsak boyle yaparsK diye birsey yok gercekler.bunlar bu ulkenin gercekleri

Kızların bakmasına pek takılmayın. O tür kişiler herkese bakar. Yakışıklı-çirkin, üniformalı-üniformasız fark etmez. Kafanıza takmayın bu tür şeyleri. Üzmeyin kendinizi boş yere.
Herkes de bir değil. Mesela ben onlara sevgi değil, saygı duyuyorum. Zor şartlarda çalışıyorlar Allah kolaylık versin hepsine.

Senden korkulur azerikizi91

Sen kendi kendine kimle kavga ediyon kızlara deseydin bakmayın diye özgüven yerlerde

Yıllar yılı öğretmenler eleştiriliyor, tamam eleştirilsin ama iş hakaret boyutuna varmış. Adam çıkmış diyor ki hepsinin zeka seviyesi, kültür düzeyi aşağıda. Hadi buyrun yani, düpedüz üçüncü kişilere hakaret var burada.
E o zaman biz de çıkıp x mesleğindekiler cahil diyelim o halde!
Madem hayatımızın göbeğinde bu meslekler, ona göre muamele edelim biraz. Buradan milyonlarca öğretmene cahil diyerek bu iş düzeltilemez. Ki bu işi düzeltecek kurumlar da belli, onlara iletelim.
Geçen bir haber vardı, doktorun biri hastasına kötü muamele etmiş. Bir başka haberde de doktoru birisi bıçaklamış. Alın size iki uç nokta. Bir öğretmen tacizciyken, öteki köyde yepyeni bir okul inşa etmiş. Bir polis vatandaşa kötü muamele etmişken, bir başka polis hani o beğenmedikleri sosyal bilgiler öğretmenliğinden polis olmuş kişi, bir teröristi etkisiz hale getirerek en az 100 kişinin hayatını kurtardı. Şu an hala hastanede tedavi görüyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…